חיות במאטריקס

חיות במאטריקס

ידוע לנו שלמכונות יש בני אדם בתחנת הכוח. אבל מה עם חיות? הרי יש חיות במאטריקס, ויש לחלקן רגשות (כלבים וכולי). המכונות לא יכלו פשוט "לתכנת" כלב. ראיתם שלסוכנים יש פחות אישיות מלדג... אז הם פשוט "חיברו" גם חיות למאטריקס? KAIN REFUSE TO SACRIFICE

Master Boo

New member
היה על זה כבר דיון כאן,

ואיכשהו הגענו לפילים...
הם לא חיברו את החיות- את בני האדם הם חיברו כדי שיהיה להם חשמל, ובע"ח לא מייצרים אותה כמות של חשמל... לדעתי הם פשוט איזו תוכנה... חוצמזה- למה הם לא יכולים לתכנת כלב? אנחנו עשינו את זה...

כן, אבל

לא כלב מורכב כמו הכלבים האמיתיים. ובאיזה עמוד הדיון? בטח שאלתם איר הכניסו פיל לתא כזה או איך המכונות הזיזו אותם... KAIN REFUSE TO SACRIFICE

Master Boo

New member
תגדיר "אמיתיים"...

מי אמר לך שהכלבים שאתה מכיר אמיתיים? אולי הם רק חצי ממה שיש בעולם ה"אמיתי"... הם יכלו לשים את הכלבים עם אוזן בתחת, ואנחנו היינו חושבים שככה הם הכלבים... ובקשר לדיון על הפיל- אם אני לא טועה אמרו שהפיל יכול לייצר יותר אנרגיה מבן-אדם, אז יהיה הרבה יותר שימושי לעשות פשוט עולם מלא פילים, עם תנאי מחיה בסיסיים... או משהו כזה...

בקשר לפילים

בני אדם מייצרים יותר חשמל מפילים כי הם חושבים יותר. והתפוצצתי מצחוק כשקראתי על עולם מלא בפילים... KAIN REFUSE TO SACRIFICE

חזיר בר

New member
לא

מה שגורם לאנרגיה,לפחות לפי הסרט והבנתי זה חום הגוף - למחשבה אין שום קשר לזה. אני חושב שהגענו למסקנה שם שזה חור בסרט,כי עולם של מילארד פילים יהיה עדיף,וגם לא תהיה שום סכנה של מרד.

TomerZimmermann

New member
כן

מה כן? מה לא? למי אכפת מהכותרת! עולם של פילים לאו דווקא יהיה יותר יעיל. אנחנו לא יודעים את כל הפרמטרים שקיימים במשוואה של בניית תאים לחיים. יכול להיות שלפיל אין את האינטליגנציה המספיקה כדי להשתמש בתוכנת וירטואל ריאלטי ומכאן שאי אפשר לחברם למכונה ללא גרימת נזק מוחי. מרד? מי אתה שתגיד שפיל לא יכול למרוד? כמה פילים אתה מכיר? לא ראית את הסרט "מרד התרנגולים"? סתם. דוגרי, יכול להיות שפילים היו מתפתחים לישות בעלת מוח עצום בהנתן התנאים המתאימים (כלומר, עולם ללא בני אדם). חור בסרט? לא כל דבר זה חור. יכול להיות שהמכונות בעצמן לא חשבו על זה. יכול להיות שזה באמת בלתי אפשרי. יכול להיות שבעקבות המלחמה שהייתה על כדור הארץ בין המכונות לבני האדם נשארו רק מכונות ובני אדם על הכדור ההרוס ולכן המכונות לא יכלו ליצור עולם של פילים כי לא היו להם פילים. בקשר לתכנות כלב. מצטער, אבל זאת הערה ממש מטומטמת לדעתי. אין את הטכנולוגיה לייצור כלב מלאכותי? על מה זה מתבסס? על הידע במחשוב של היום? על האישיות של הסוכנים? בולשיט! לסוכנים יש אישיות כמו שהם רוצים שתהיה להם. יכול להיות ולמעשה בטוח שלמכונות יש אישיות עצמאית מפותחת אחרת הם לא היו מכריזים מלחמה על האנושות והם לא היו חושבים על המצאת עולם. עכשיו, בקשר לכך שאי אפשר ליצור כלב במחשב כי זה מסובך מדיי (או מה שלא התכוונתם): וליצור עולם שלם זה יותר הגיוני?

איך אתם יודעים...

מהו פיל אמיתי?? אולי הפילים שאנחנו מכירים הם (כמו שמישהו אמר על הכלבים) רבע מהדבר האמיתי?? ולכן לא מילאו את העולם בפילים? אולי הפילים לא רק גדולים וחזקים אלא גם אינטילגנטים (צריך להיות משהו בתוך הראש הגדול שלהם..)
|?

IC4

New member
כל עוד אתה לא מפחד

הכל טוב כל עוד אתה לא פראנואיד שחושש שאיזה פיל סופר אינטליגנטי באחד מהימים יתנקם בשם הפילים ולמען גאוותם בבני האדם או משהו כזה , מחשבות כאלה לרוב לא משנות ממש כלום , נראה לי

Chot

New member
וואו

דיון שבאמת כתוב בו משהו אני מסכימה עם תומר. לא כל שניה היא חור בתסריט, זה פשוט לא אמור לעניין אותנו. מה גם שבסצנה עם החתול השחור, אז יש חתול שחור כן ואז יש עוד חתול שחור. מגלים לנו שכשהמכונות משנות משהו, יש לאנשים ששמים לב לזה דיי ז´ה וו (איזה חרא של ביטוי), ז"א - הם קצת מתבלבלים, אבל הם עצמם לא נתונים לשינוי. לעומת זאת - החתול כן היה נתון לשינוי, עובדה שהוא בא פעמיים, הווה אומר החתול הוא פרי יצירתן של המכונות. מ.ש.ל אגב דקל, אני מאוד סנילית בד"כ אבל, אני זוכרת שהבנתי שהם משתמשים בגלים חשמליים שהמוח שלנו יוצר. (חום גוף זה דבר שאי אפשר למחזר אותו, ואולי אפילו המכונות לא יודעות. אבל זאת עובדה שלמדנו בביולוגיה, מה שאומר שהיא מאוד גמישה. כמו שההגדרה לאנרגיה היא "משהו").

חזיר בר

New member
בטח שאפשר למחזר חום גוף

את לא יכולה ליצור אנרגיה אחרת מתוך חום? נניח,לשים מים ליד מקור החום,ובתהליך ההתאדות שלהם לשים טורבינה שתייצר חשמל? זאת סתם דוגמא,אבל תמיד יש דרך. אבל אני באמת לא זוכר מה הם אמרו, זה משהו בסגנון "ומפבמה בהבהבה עם צורה של היתוך,למכונות היה את כל האנרגיה שהם צריכים"

חזיר בר

New member
בטח שאפשר למחזר חום גוף

את לא יכולה ליצור אנרגיה אחרת מתוך חום? נניח,לשים מים ליד מקור החום,ובתהליך ההתאדות שלהם לשים טורבינה שתייצר חשמל? זאת סתם דוגמא,אבל תמיד יש דרך. אבל אני באמת לא זוכר מה הם אמרו, זה משהו בסגנון "ומפבמה בהבהבה עם צורה של היתוך,למכונות היה את כל האנרגיה שהם צריכים"

מאטריקס

New member
אני לא מסכים...

תפתח אינציקלופדיה תראה שלחיות יש יותר אנרגיה מלבני אדם...

למה אתה מתכוון ב"אנרגיה"?

סיבולת? כוח? חשמל שזורם במוח? אם אתה מתכוון לאחד מאלה, אז זה משתנה מחיה לחיה. והמכונות משתמשות בחשמל שהמוח מפיק. נראה לי שבמוח אנושי זורם יותר חשמל כי אנחנו רואים הכל בצורה יותר מורכבת, חושבים שנים קדימה, מתארים לעצמנו פעולות מדוייקות, מדמיינים דברים, ועוד. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

NeO OsHrAT

New member
מה הבעיה??!?!?!?!??!

מה הבעיה ליצור תוכנה פשוטה של כלב וירטואלי שירגיש ויגיב??..... תחשוב\י עד כמה זה פשוט... נגיד, קחו לדוגמא את המשחק המטומטם הזה DOGS... תחשבו שיש למכונות את הטכנולוגיה של מציאות מדומה הטובה ביותר שניתן לחשוב עליה... אז מה הבעיה להכני תוכנה של כלב?........ זה מורכב מדיי... וזה לא רק חיות, זה עוד דברים רבים שיש במאטריקס שהיה קשה למכונות ליצור אותם..... אבל הם מכונות!!! אין להם ביזבוז זמן... חחחחח......
בייייי. ניאו אושרת, סקוב.

למעלה