חיות ההתנתקות מחפשות בית

חיות ההתנתקות מחפשות בית

בואו לא נכניס גם אותם לטירוף... הכלבים והחתולים מגוש קטיף מחפשים בית 13 כלבים ו-7 חתולים חמים ומשפחתיים נותרו במכלאת קיבוץ גליל-ים (בסמוך להרצליה). בין הכלבים ישנם גדולים וקטנים, גזעיים ומעורבים, צעירים ובוגרים. בין היתר, ישנם האסקים סיביריים, רועים גרמניים, כלבה דנית גדולה, בול מסטיף, "ג'ק ראסל" ועוד... על החתולים הביתיים נמנים חתול ג'ינג'י יפהפה, חתול אפור עם עיניים ירוקות מדהימות, חתולה שחורה-לבנה חברותית במיוחד וחתולה טריקולורית מקסימה. לצפייה בתמונות ניתן להיכנס לאתר הכל חי לבירור פרטים נוספים ניתן לפנות: משרד: 03-6243242 טלי לביא: 054-7708896 מורן פז: 054-6522649

אה, למה?

בדיור הזמני של המגורשים אין בשבילם מקום? טוב, נו, אני מבינה. במטר מרובע לבנאדם קשה להכניס גם בעלי חיים. והמתיישבים קרי הרגשות בחיים לא יוותרו על מקומם בשביל חתול.

כלבים יותר חשובים מהמפונים, נכון?

לאלה שזרקו אותם לעפרה ולאולפנה באבן שמואל בלי בית ובלי כלום לא אכפת לך, נכון?

ab138

New member
תושבי גוש קטיף אוהבים חיות ביתם

יש כאן איזה שקר תקשורתי מזוויע שאף אחד לא שם עליו את הדגש מציגים תושבי גוש קטיף כאילו הם אוהבים פחות את חיות הבית שלהם מתושבי ת"א. זו הסטה מרעילה בסגנון גבלס (איזה נאצי שעסק בהסברה - קצת מזכיר את סגנון שינוי) זה בערך לאמר לאנשי הגטאות מדוע הזנחתם את חיות הבית כאשר העלו אתכם באלימות למשאיות.... אז אני מודיע לאנשי השמאל מת"א וצפון ת"א כי: אנשי גוש קטיף אנושיים ואוהבית את חיות הבית שלהם יותר ממה שאתם אוהבים את ילדיכם! פשוט בכל הבלגן לא יכלו לדאוג להם כפי שצריך. אני מבטיח לכל השמאלנים כי אם היו מטרנספרים אותם ככה, הם היו מאבדים ושוכחים את ילדיהם ולא רק את חיות הבית! ראש הבית היה רץ להביא את הכספת מהקיר ושוכח את כולם וככה היה נגרר למשאית מחבק את הכספת בכל מאודו. האישה הייתה רצה לחפש את השכן ששוכבת איתו שנים, ולא הייתה מוצאת. זו בערך היתה תמונת טרנספר בצפון ת"א! אני מתפלא על כך שהימין לא מגנה את הגימיק המגעיל על חיות הבית - איכסה עלייכם חיות אדם!

אל תכניסו לי מילים לפה

בשום מקום לא האשמתי ואין לי שום כוונה להאשים. אני לא יכולה לשפוט אף אחד מאותם מפונים מפני שאף פעם לא עברתי חוויה כזו. הדבר היחיד שאני ביקשתי הוא עזרה. אני חשבתי שיש גם סיכוי שחלק מאותם מפונים, או קרובים נכנסים לפורום ואולי יקליקו על הקישור וימצאו כלב שהם מכירים, ונוכל להחזיר אותו לבעליו. לכל הכלבים שיש שבבים מצאנו את הבעלים והחזרנו להם את הכלב. אנחנו מעדיפים להחזיר את הכלבים לבעלים, אני בטוחה שזה יעשה טוב גם לכבל וגם לבני המשפחה. זה לא שלא אכפת לנו מהאנשים, אבל אנחנו עמותה למען בעלי חיים, ובזה אנחנו מתעסקים.

ab138

New member
חיות הבית הפכו לתעמולה ארסית

לא מתכוון אלייך. רגישותך האמיתית לחיות, משמשת אחרים לדלגטימציה והסטה ארסית ביותר.

KsE

New member
איזו תעמולה?

זה די ברור שהחיות נשארו שם בגלל הבלאגן שנוצר ועכשיו פשוט מנסים להחזיר את החיות לבעלים המקוריים שלהם. זהו.

Rotema3

New member
התעמולה

שמנצלת את העניין ומוציאה את המתנחלים בשיטותיה כרשעים, חסרי לב. כאנשים שקיבלו פיצויים נפוחים, וייהם מסודרים יותר משל כולנו-ובחרו מתוך רוע להשאיר שם את בעלי החיים. מה שלא נכון בכלל. לא פעם נתקלתי באנשים שבאמת חושבים ככה.

רותם, אולי תרדי מזה

לא הכל זה "תעמולה". בסה"כ מדובר בעמותה שעוסקת בבעלי חיים. מה היה עדיף בעינייך - להשאיר (גם אותם) לפלשתינאים? אז נמצא מי שדואג גם לכלבים
וחתולים
. גם זה לא בסדר?

Rotema3

New member
ממש ממש לא.

הם עושים עבודה מבורכת. ואלפי כל הכבוד להם! אי מדברת על דברים שנשמעים מהתקשורת, או מסתם אנשים כאלו ואחרים שמנצלים את העניין לרעה.

Theherod

New member
ואחרי זה אתה טוען שהתקשורת משקרת?

אין לי ממש דעה בקשר ללמה ובאיזה סדר גודל הייתה הנטישה/עזיבה/איבוד איך שלא תקרא לזה שם, מהתקשורת לא שמעתי מזה כל כך, ואני לא מכיר מתנחל אישית, לפחות לא לרמה כזאת... אבל מה שאני כן יודע זה שאתה זה שמכליל ועושה תעמולה שקרית, אז השמאל לא מסכים איתך, זה אומר שהם כולם תאווי בצע בוגדים במשפחות שלהם שונאי אדם? אתה הפכת בדיוק למה שאתה "כל כך שונא", גזען. רוב האנשים אוהבים את ילדיהם, פשוט כי פיזיולוגית האדם בנוי ככה. ישנם כמה מוטציות שאינם אוהבים את ילדיהם באופן טבעי, אם הם בודדים, ואין לזה קשר לדעה הפוליטית שלהם. כשמאלן אני אומר לך שאני אוהב את כלבי, ואת כלביי שהיו לי מאוד, ובחיים לא הייתי נוטש אותם. להפך, בדרך כלל אלה שנוטשים את חיותהים הם ערסים, כלומר ימנים (רוב הערסים הם ימנים...). שים לב להבדל, לא אמרתי שבדרך כלל מי שימני נוטש את כלבו, אלא שבדרך כלל מי שנוטש את כלבו הוא ימני (ערס)...

למעלה