חיות וחזיות

צולומוט

New member
חיות וחזיות

למי שלא שם לב , בזמן האחרון נושא ההטרדות המיניות קיבל זרקורים כמעט על כל בימה תקשורתית. זה גרם לי לחשוב, מה יקרה לתוכנית שלי? לחשוב שבכלל העליתי בדעתי להיפטר מכל החזיות. למה אני חייבת להסתובב עם חתיכת הבד המטופשת הזאת? הבעיה שבחברה שלנו אפילו שופט בבית משפט עליון יפסוק לרעתי אם אוטרד מינית. כי הרי מי לעזאזל מעיזה להסתובב בכלל בלי חזייה באמצע הרחוב הישראלי כשפטמותיה זקורות? זאת הזמנה להטרדה... היא הזמינה את זה, יגידו. ונשים יצדדו... למרבה הפלא רוב הנשים אכן סבורות שהמצאת החזייה היא סוג של המצאה פלאית, אפילו בעידן שבו כבר די ברור שנשים וריצה למרחקים זה לא ממש מסתדר ביחד, אחרי שהוכח שאפילו חזיית הספורט הטובה ביותר לא מצליחה למנוע במאה אחוז את קריעת הרצועות של החזה, זה דור הפילאטיס. הרי אין באמת צורך בהצאה המטופשת הזאת. אבל מה לעשות שחצי מהגברים לא שולטים בייצרם למראה פיטמה זקורה והחצי השני חושב שהרואין שיק זה הדבר החם ביותר שקיים עלי אדמות. בקיצור , בנות, אנחנו עדיין די מסכנות. העידן הנאור עוד רחוק מאיתנו שנות אור. לאבולוציה יש עוד הרבה מה לעבור.

דנטל

New member
לא שההודעה שלך קשורה לפה

אבל סתם בא לי להגיב כמה שזה בולשיט ומי שנמצא אי שם שנות אור מאחור זו את שחושבת שגברים (מהסוג שלרוב כן שולט ביצרו, כי אלה שלא שולטים ביצרם יחשקו גם באשה שעטופה בחרמונית, זה רק שפחות קל לאנוס אותה) לא מסוגלים לעמוד בפני נשים ללא חזיה. עוד כמה שנות אור לאחור לוקחת אותך הדעה שחבר שופטים יקח בחשבון את מלבושייך או החוסר בהם. לגבי המסכנות אין לי מה להתווכח. את מרגישה מסכנה? באסה לך. באמת חבל לי בשבילך. אגב, אני הולכת עם חזיה לא בגלל שנדמה לי שהיא תחזיר את החזה שלי לגובה בו הוא היה כשהייתי בת 18, נגיד, אלא נטו בגלל שלגמרי לא נח להסתובב בלי חזיה כשהכל מרקד לו שם ומעיק וכבד. לא רוצה להרגיש את זה, צריכה תמיכה של חזיה. באסה לי.

חח... זה פורום בלוגים,

אבל יאללה, בסדר. חזיות זה בשביל לתמוך בחזה, שיהיה לנו נוח. לא הגנה מהטרדה מינית. ויש לי עוד הרבה מה לומר אבל זה לא המקום.

naama tapuz

New member
למה שלא תכתבי על זה בלוג?

יכול להיות שבעקבותיו תתארגן שריפה המונית של חזיות. לכי תדעי, דברים מוזרים מזה כבר קרו.

דנטל

New member
אמממ... שלא ישרפו 90DD

אשמח לתרומה
.

דם דם

New member
../images/Emo6.gif "פוגרום החזיות הגדול"

ומעניין מה יעשו אחר כך "ליל הבדולח בבוקסרים" ומשם יעברו לפרעות בגרביים

TheWhiteTigris

New member
באמת שתפוז צריכים להעלות אייקון של

פיהוק. הגיבוב הרגיל של שטויות מטומטמות... "אז רגע, אולי אני אלך עם הזין בחוץ? תחתונים זה מגביל! והבנות החסודות האלה, נבהלות למראה שמוליק אחד שרק רוצה אויר צח..." !Get a job

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif ובעצם גם ../images/Emo2.gif

בהתחשב בעובדה שיש תחליף מופלא לתדהמה:
(זה האייקון שאני הכי אוהבת... ההבעה שלו הכי מדויקת...).

גאמי

New member
והנה שוב הגעתנו בלי שנרגיש ל

פינתנו האהובה: "סקס והבלוג הגדול" והנה עלומה יקירתי זה בשבילך:

למעלה