חיות לבד אנתרופוסופיות

shukpuck

New member
חיות לבד אנתרופוסופיות

שלום, האם אתן מכירות אתר בו ניתן למצוא גזרות (דוגמא לפיה ניתן לגזור את הבד) להכנת חיות לבד? מצורף הגמל החמוד שלי שעשיתי בסדנא, ומעוניינת להוסיף לו חברות...

איולי

New member
כנסי לבלוג של אלין ועינבלית, יש שם

קישורים לכל מיני נשמח אם תוכלי לתת לנו את הגזרה לגמל המקסים שלך

shukpuck

New member
תודה איולי! (אחלה ניק)

לצערי, אין לי את הגזרה. עשיתי אותו בסדנא שעשתה בגן האנתרופוסופי בנס ציונה, והגזרה נשארה שם...

איולי

New member
לא נורא, אני תפרתי טלה קטן לפי

גיזרה שמצאתי באחד הבלוגים שמקושרים לפליקר (כנסי לקישור של אירית, יש שם את העבודות המדהימות שלה, ובפבוריטס יש כלמיני קישורים לכל מיני גלריות נוספות חלקן מקושרות לבלוגים) אני לא זוכרת מאיזה בלוג זה ולא מוצאת ולא שמרתי את הגיזרה, אנסה לצייר אותה מהראש ניראה לי שהבסיס של גיזרת הגמל/טלה אפשר לעשות הרבה חיות קצת להגדיל צוואר קצת לקצר לשנות צורת ראש, אבל הבסיס הוא אותו הדבר או אולי לא?

shukpuck

New member
אני חושבת שכן, פחות או יותר..

סתם נחמד שיש משהו שמקנה לך בטחון. אבל את צודקת.

בנות. יש לי גזרה של גמל ועוד כל מינ

חלק בספרים (ואין לי סורק וחלק במחשב). אם אתן רוצות.... נמצא את הדרך להעביר לכן.

me31

New member
אם אפשר לעזור בסריקה אשמח

יש לי סורק, אם אינני טועה אני גרה לא רחוק ממך אשמח לעזור בנושא הסריקה

ומי שמחפשת גזרות מיוחדות ומתוקות

במיוחד יכולה למצוא אצל אורית דותן, יש לה גזרות משלה. גם בהוביטונים היא נותנת הוראות לחיות מהסוג הזה. עוד רעיון מיוחד הוא לתפור את החיות בלבד בעבודת יד כך שאפילו ניתן ליצור עליו דוגמאות כמו זברה, פרה וכד'.

יש אתר ממש נחמד לעבודות שונות-

האתר אינו אנתרופוסופי אבלניתן למצוא שם רעיונות יפים-יש להם דפי עבודה עם גזרות-שווה לחפש מחפשים במנוע חיפוש-kunin felt ספר נחמד יש להוצאת floris הספר נקרא feltcrafts להוצאה זו יש ספרים נוספים ממש נחמדים לשאלות נוספות אשמח לענות

למעלה