חיות מחמד,

missGS

New member
שאלה של פנסיון....

מישהו שמע/יכול להמליץ לי על פנסיון טוב לכלבים

sUpEr YoNiT

New member
עזרה דחופפפפה באילוף !!

שאלה חשובה !! יש לי כלבה פינצ´רית - צ´יוואוואית, והיא כל הזמן נובחת על כל מי שבא, ואם נוגעים בה היא נושכת.. כמובן שהיא לא עושה ככה לבעללים שלה (אני והמשפחה שלי)... בגללה חברות מפחדות לבוא אליי... איך מאלפים אותה לא לנבוח ולנשוך - אם יש בכלל דבר כזה? תעזרו לי בבקשה מהר... אני נואשת...

adipo

New member
כימיההההההההההההה!

ברוך הבא לפורום אמיר
יום טוב וחג שמייח עדי השאלה כלל אינה " האם מסוגלים הם לשקול בדעתם?" או " האם מסוגלים הם לדבר?" אלא "האם מסוגלים הם לסבול?" (ג´רמי בנת´הם)

האפי לי

New member
אילוף התנהגות

כשמאלפים כלב הרעיון הבסיסי הוא להפוף את הכלב לסמרטוט אומלל ואז הוא מעריך את הבעלים שלו ומקבל את כל הפקודות שהם נותנים לו לפחות ככה אנחנו בבית התרשמנו מהאיש שבא לאלף את מיקי והחלטנו שנסתדר לבד אפשר לצעוק או לתת מכה מעליבה על האף כשהכלבה לא בסדר, לי אישית ניראה אכזרי לאלף

gaia20

New member
לא נכון!!!../images/Emo4.gif

אולי אתם נפלתם על "מאלף" גרוע, אבל אילוף נכון לא אמור להפוך את הכלב לסמרטוט, אלא לכלב שיש לו מערכת יחסים של הבנה עם בעליו. שפה משותפת... הכלבה שלי, מאולפת וממש לא סמרטוט......להפך, היא מאושרת. ד"א, אם תכנסי לפורום חיות מחמד, אני בטוחה שתקבלי המון עצות איך לאלף בלי מכות, בלי צעקות ורק עם חיזוקים חיוביים.

tipid

New member
שנטי תודה על העידכון!

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות תמר.

sUpEr YoNiT

New member
תודה!!!

ושלא תבינו לא נכון - אני לא רוצה לאלף אותה עם מכות וצעקות וכאלה...

enbalush

New member
עדיף שישאר בבית

ותיתן למישהו שאתה סומך עליו (ואוהב את הכלב) מפתח, זה נראה לי לא כזה נחמד פנסיון, זה די טראומתי, לא?!

פילו

New member
דבר ראשון באיזה איזור?

דבר שני לכמה זמן? ודבר שלישי באיזה סוג כלב מדובר?

AmitKar

New member
מדוע אתה צריך פנסיון?

אני יכתוב אליך בלשון זכר מתוך הרגל לעשות ככה כאשר לא ידוע לי אם זה את או אתה אם זה בגלל שאתה נוסע לכמה זמן, אני ממליץ לך משהו שהמליצו כבר. תשאיר את הכלב/חתול בבית. זה המקום שהוא רגיל אליו ומרגיש בו בטוח, אפילו אם אתה לא נמצא בו. גם כשאני ומשפחתי לא היינו בבית לשבוע, שבועיים ופעם אחת גם לשלושה שבועות, עשינו ככה. הכלבה שלי מאוד אוהבת את הכלבים/ות של השכנים שלנו, והיא מבקרת אותם כל הזמן שאנחנו לא נמצאים, ככה שהיא לא במיוחד בודדה. החתולה שלי נמצאת בבית אז למרות שאין לה חברים היא לפחות מכירה את המקום. מי שמאכיל אותן זה תמיד מישהו שהן מכירות, ולכן בסה"כ אין הרבה בעיות. עצה שלי: פנה למישהו שאתה סומך עליו והכלב/חתול שלך סומך עליו. שלך, עמית

למעלה