חיות מחמד

AlonPe

New member
חיות מחמד

כמובן שעשיתי ת'מוות לאמא שלי, עד שהסכימה לי להביא כלבה הביתה! עד כמה שזכור לי, דווקא עמדתי לא רע בהבטחות שלי לטפל ולדאוג. ברור שהאחריות עצמה נפלה בסופו של דבר על אמא שלי. ברור לי שאם נסכים להם להביא כלב הביתה, ההסכמה צריכה להיות כרוכה בנכונות שלי לדאוג, לטפל, להיות אחראי, ל'משנה כמה הם יבטיחו לעשות הכול! בסופו של דבר עזבתי ת'בית, והכלבה נשארה לארח חברה לאימי, הרבה אחרי! ולמה כותב את כל זה? מעבר להפצרות שלהם שעולות מדי פעם ומתנפצות על סלע הסירוב האיתן של אמא שלהם, שלמען האמת, אני "מתחבא" מאחוריו
כי מצד אחד, אני מה זה מבין אותם! ומצד שני, מה זה לא בא לי לטפל עכשיו באיזה כלב! עכשיו, ממש ברגעים אלו, האפרוחים התחברו עם אחת מחתולות החצר! ומשום מה אמא לא הביעה זעזוע עמוק וסלידה כהרגלה בקודש! והחתלתולה הזו, מה זה מתוקה! טופ, אולי זה הפתרון, החתולה יכולה להשאר בחוץ, לבוא אלינו לביקורים, בזכות האוכל והיחס הטוב
זה לפחות עד שנעבור לבית החדש... אז מה? למי יש חיית מחמד? ואיך מסתדרים?

gils33

New member
תתחדשו

אחרי הצרות שהיה לי, עד שכבר הסכמנו להביא כלב... אני נח בינתיים.. תהנו לכם אני מסתפק כרגע באוגר..

Master Stav

New member
תמיד היה לנו לפחות כלב אחד בבית

לא מכיר את החיים בלי כלבים ..... הילדים מתים עליהם ועושים להם את המוות ובחזרה לומדים לנקות אחריהם ולהאכיל אותם בכל מה שהם לא רוצים מתחת לשולחן והכי חשוב ....לחמם רגלים

martali

New member
יש לי חתולה בת 2 שבן שלי הביא אותה שהיתה בת

14 יום,הוא הבטיח לטפל בה, באמת הוא טיפל בה אד שעבר לגור לבד, הוא לא לקח אותה איתו, כי לא רצה להוציא אותה ממקום שהייתה קטנה מאוד, שהבן שלי הייה קטן רצה בעל חיים, נדנד אד ש הבאתי לו ארנבת קטנה, כלב וחתולה לא רציתי,היום אני שמחה שיש לי חתולה,היא מרגיע אותי.

AlonPe

New member
'סתבכנו עם זה

כאמור ה-"אימוץ" נעשה ביום שישי בצהריים. כל היום הם שיחקו עם החתולה. האמת, אני די מבסוט מהרעיון
אמא שלהם, ממש מזועזעת!
בערב הגענו לבכי! האפרוח החליט שהוא רוצה להכניס אותה הביתה - שתישן איתם! "אבל קר לה בחוץ!!!" בסוף הוא השתכנע איכשהו שאם עד כה היא הסתדרה לא רע בכלל בחוץ, ברחובות, סך הכול היא הרוויחה בגדול - אוכל, חברה, פינוק. אתמול בבוקר, לא היה שום סימן ממנה! באופן מסתורי לא היה אף חתול בסביבה, כנראה לחתולי השכונה היה איזה עיסוק אחר. אבל מאז היא "שורצת" פה דרך קבע, ועוד דורשת בתוקף את חברתם! לא ממש ברור מי "אימץ" את מי!
נראה שזו לא איזו קריזה חולפת. עכשיו צריך לשקול ברצינות כל מני צעדים - לקחת אותה לוטרינר, לבדיקות, חיסונים...

למעלה