חיות מחמד

פרח צוף

New member
חיות מחמד

יש מן סטיגמה מוזרה בציבור החרדי שלא מגדלים חתול או כלב אין מודעות בכלל לאיך מגדלים חיות בית. אנחנו קנינו היום ארנב לילדים והיתה פה אטרקציה גדולה כולם טיפלו האכילו דאגו וגם עשו כמה שגיאות שגרמו לארנב להרגיש לא כ"כ טוב עד שהבת שלי ישבה ומיררה בבכי קורע לב שהיא פוחדת שיקרה לו משהו וזה היה פשוט מדהים לראות את האכפתיות שיש לילדים כלפי בעל חיים שעד לפני כמה שעות לא היה חלק מחיינו יש לכם בעל חיים שאתם מגדלים? אתם אוהבים? ומה אתם אומרים על ההיחסות של החרדים לכל דבר שונה לדוג יש דבר שנקרא רכיבה טיפולית על סוסים שמאד עוזרת ומרגיעה וסתם חויה נעימה למה החרדים לא יודעים לתת לילדים ולעצמם חויות מהנות ולשפר בכל מיני אופנים את חיינו?

כי זה משהו ששייך ללא דתיים

אז החרדים לא עושים משהו שהוא שייך כביכול לציבור אחר . ועוד משהו הילדים צריכים רק ללמוד תורה ולא להתעסק במשהו אחר . ולמה שהם יהיו ויגדלו אנושיים ?!

אוי אוי אוי

הגוילם הקדוש בא אלי הלילה בחלום בפרצוף חמוץ הוא לא יודע לדבר אבל נראה לי שהוא ממש לא מרוצה שאני משוה אותו לגאוני דורינו

חדש אסור מן התורה - לסבתא לא היה גם לנו לא...

וגם, חיות טמאות. (דגים ותוכים תראי שכן יש בבתים של חרדים לפעמים) השבוע במרפאה, הקראתי לילדי ספרון ילדים שהיה שם, בסוף הספר היה כתוב בהערה מאירה: "הערה: שועל הינו חיה טמאה" למה זה נחוץ? בקיצור הם מפגרים. . .

אז דוקא אצלנו בילדות היה כלב

וזה לא הפריע לאפחד עד שעברנו לעיר שלנו וזה לא התאים לתנאי החים

מתבי6

New member
כלבה קטנה שעירה וחמודה

הייתי צריך לשבת אצל אדם ביהוד וישר בכניסה קפצה עלי כלבה קטנה ממש כמו שיש לילדה שלי אבל במשחק וגם כשישבתי היא כישכשה סביבי. הוא הרגיע אותי שהיא לא עושה כלום. אמרתי לו שאני לא רגיל לזה ושייקח אותה למקום אחר, זה עניין של הרגל

למעלה