חיות משק

חיות משק

שלום, אני סטודנט שרוצה לאמץ כמה בע"ח ולתת להם לחיות בגינה. רציתי לשאול: אני רוצה כמה תרנגולות, אולי ברווזים, אולי עז. רציתי לשאול: 1. האם אני יכול בתור סטודנט, עם לו"ז של סטודנט, להביא אפרוחים? אם לא, אילו חיות משק כן מומלץ לי להביא? 2. האם ריאלי לגדל את כל אלה ביחד? בשטח אחד מגודר? (היה בעבר פורום חיות משק, אך הוא נסגר ולכן אני פה). תודה למשיבים!

sadju

New member
אפשר אבל

למה ברווזים בעצם? ותרנגולות ולא תרנגולים כי מה תעשה עם מלא אפרוחים?אם זה לצורך ביצים?וחוץ מזה הקיר קורים של הזכר מאוד מפריע לשכנים וגם כשאתה תעבור מקום מה יהיה איתם?

תשובות

למה ברווזים בעצם? - כי הם חמודים ויפים. ותרנגולות ולא תרנגולים כי מה תעשה עם מלא אפרוחים? גם אם זה לצורך ביצים?וחוץ מזה הקירקורים של הזכר מאוד מפריע לשכנים. - אני רוצה רק תרנגולות נקבות, אם יהיו בטעות זכרים שירביעו את הנקבות, לאפרוחים אתן לגדול, ואין לי בעיה לשחרר אותם לחופשי או משהו בסגנון. וגם כשאתה תעבור מקום מה יהיה איתם? - אם אעבור לבית עם גינה, אעביר אותם איתי. אם לא, יש אפשרות למסור אותם. אני אחדד את השאלה: האם אפרוחים צריכים טיפול צמוד או שזה בסדר להשאיר אותם חצי יום עם מים ומזון אבל ללא השגחה? תודה רבה על העזרה עד כה!

sadju

New member
את התשובה לשאלה אני לא יודעת

אי אפשר סתם כך לשחרר אותם לחופשי.... ואם תעבור מקום לאן תעביר אותם? מה המטרה של הגידול ? בגלל שאתה אוהב אותם?

TAMImami

New member
נכנסתי לפה לאותה מטרה!

אני מחפשת להציל נשמות שנידונו לגורל מר http://www.magazin.org.il/inner.asp?page=23&article=2477 תחפש מדגרה באיזור שלך ותפנה אליה...

למעלה