בעלי הצימר לא סידרו לכם מיגונית?הקן שלנו ..... בטווח פגיעה
נהיה מסוכן
מה יהיה ?
לא ראיתי מיגוניות במתחםבעלי הצימר לא סידרו לכם מיגונית?
ואני רק חושב על התמונה. אזעקה ובום ברקע להגביר את התחושה. כולם רצים חצי לבושים עטופים בסדין מזדמן למיגונית מנסים לא להביט בעיניים של שותפים לזימה ומזהים מכרים ובמקרה קיצון את בני הזוג החוקיים שגם הם שם באותו הענין.לא ראיתי מיגוניות במתחם
יצא לי פעם לדבר על זה עם בת זוג לשעבר, שאם אנחנו הולכים תמיד לאותם מקומות, אז יש מצב שניפגש שם עם בני זוג אחריםואני רק חושב על התמונה. אזעקה ובום ברקע להגביר את התחושה. כולם רצים חצי לבושים עטופים בסדין מזדמן למיגונית מנסים לא להביט בעיניים של שותפים לזימה ומזהים מכרים ובמקרה קיצון את בני הזוג החוקיים שגם הם שם באותו הענין.
ומי בעדנו?????הקן שלנו ..... בטווח פגיעה
נהיה מסוכן
מה יהיה ?
הבן שלי גם קיבל צו 8 אבללל,, כרגע נשאר בבית,תהייה אופטימי וחזק יקירי כי זה מה שאתה צריך לשדרהילדים שלי שוב הוקפצו למילואים .... מה יהיה?
הבת שלי כבר חצי שנה במילואים הגדולה השתחררה לפני חודש. היתה מ8.10.23. ואין חילים ועדיין לא מגייסים חרדים.הבן שלי גם קיבל צו 8 אבללל,, כרגע נשאר בבית,תהייה אופטימי וחזק יקירי כי זה מה שאתה צריך לשדר
הבן שלי היה במילואים מ 7/10 עד 8/9,,,,עכשיו שוב צו 8,,מתי תגמר המלחמה ויהיה שקט לכולם?הבת שלי כבר חצי שנה במילואים הגדולה השתחררה לפני חודש. היתה מ8.10.23. ואין חילים ועדיין לא מגייסים חרדים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.