חיזוי אנרגטי ברונים - מעכשיו בכל עת

חיזוי אנרגטי ברונים - מעכשיו בכל עת

שלום חברים שלי! אני רוצה להזמין את כל מי שכבר מכיר וכל מי שעוד לא ניסה, לחוות חיזוי ברונים. חיזוי ברונים מזכיר חיזוי בקלפי טארוט, ועוזר לקבל תמונה אובייקטיבית לגבי המצב שאתם נמצאים בו היום, ורעיונות איך לשפר, ולהגשים את האתגרים העומדים בפניך. איך עושים את זה? אז ככה: שואלים את השאלה + כמה שיותר פרטים אישיים, אפשר רק שם פרטי, שם האם, ושנת לידה, אם אפשר גם חודש לידה, עברי או לועזי. נכנסים לאתר הרונים (דרך הקישורים בפורום, או דרך הקישור בהודעה זו, או דרך הטאגליינס) בוחרים שלושה רונים שאוהבים, ועוד אחד שלא ניראה לכם - אינטואיטיבית. תסתכלו בצורות, ותבחרו איזה שלוש צורות הכי נראות לכן, ואיזו צורה הכי פחות מדברת אליכם. אם זה לא מתאים לכם השיטה הזו, תכנסו לדף "זרוק רון", תזרקו שלוש פעמים, ותוותרו על הרון שאתם לא אוהבים או שאת זה כן תבחרו אינטואיטיבית. כותבים את השם שלהם בסדר שבו בחרתם אותם - רון שאהבתם 1, רון שאהבתם 2, רון שאהבתם 3, רון שלא אהבתם. ותקבלו פירשון מדוייק לגבי מה שזה אומר. מחכה לכם כאן
עומר

lilo

New member
שלום../images/Emo13.gif

היי עומר, הגעתי לכאן בעקבות "פורום אקראי"... אני אשמח לדעת קצת יותר על הרונים... ניסיתי למלא אחר ההוראות שלך בהודעה הזאת, אבל לא ממש הבנתי, איפה לכתוב את כל הדברים שאמרת? פה? יש מקום באתר? תודה

לילו, היי.... ../images/Emo24.gif

רונים הם 24 סמלים מאוד עתיקים, שמשמשים להתקשרות עם המקור האנרגטי. זה יכול להיות למטרת הילינג, וזה יכול להיות ממש כמו טארוט, למטרות ייעוץ. אני מצרפת לך קישור לאתר הרונים, שם תוכלי למצוא הסברים מפורטים... לגבי הייעוץ ברונים: מה שאת צריכה לעשות, זה לכתוב לי מה השאלה שאליה את רוצה שאתייחס, ואם אפשר טיפונת, ממש במשפט או שניים, רקע. וכמה פרטים אישיים, שיעזרו לי להתחבר אלייך ספציפית - שם, שם משפחה, שמות ההורים, תאריך לידה חשוב לי מאוד. את הפרטים האישיים, את יכולה להעביר לי במסרים, אם לא נעים לך לפרסם אותם.. וזהו. אז את נכנסת לאתר הרונים, בכפתור "רון רון וסגולתו" תוכלי לבחור מהסמלים הרונים שלושה שמוצאים חן בעיניך ואחד שלא נראה לך, או לחילופין, בכפתור "זרוק רון" את יכולה לזרוק אקראית שלושה רונים, ולכתוב לי את השמות שלהם. זה הכל... הסברתי היטב?

שלום../images/Emo13.gif

אני בת 25 (את הפרטים הנוספים אני שולחת במסר), עובדת בתחום העיצוב, וגרה כרגע עם ההורים. רציתי לשאול בקשר לתחום הרומנטי... האם צפוי שינוי בקרוב
הרונים שבחרתי: Perthro Wunjo Dagaz וזה שלא אהבתי: Ansuz מקווה שהבנתי לפי מה שהסברת לקודמתי

למעלה