חיזוי העתיד - האומנם?!?

חיזוי העתיד - האומנם?!?

שלום וברכה לפי מה שאני יודעת ומאמינה האדם אחראי לגורלו ואם יחליט לשנות תכונה מסויימת או אופן התנהגות, גם עתידו ישתנה בהתאם, ואפשר לראות שהקווים בכף היד משתנים (לפי הדפסים שנעשים מפעם לפעם) האם לאדם עם שם מסויים יכולת להשתנות גם ללא שינוי השם? - מן הסתם, כן. לכן איך את יכולה לחזות עתיד? שנת נישואים וכו`? והאם רק בגלל שאחליט לשנות את שמי ללא טיפול בתכונות אופי הרסניות, כל גורלי ישתנה? אם כן אלו שמות מועדפים? האם יש שמות ``טובים`` ושמות ``רעים``?

עינת

New member
:) שאלה טובה,מומלץ

היי אישה יפה אני מסכימה איתך ברמת העקרון שכל אחד מאיתנו אחראי לגורלו אךעדיין אני יודעת ומאמינה שהכל כתוב והרשות נתונה.קיימת המהות הבסיסית ומה אנחנו עושים כבר תלוי בנו.כלומר קיימים הרבה נתיבים בתוך מסגרת המהות ואנחנו יכולים לבחור את הנתיב שאנחנו רוצים לצעוד בו.תכונות בסיסיות אינו יכולים לשנות אנחנו יכולים רק להיות מודעים להן ואז לפעול מתוך מודעות. אגב היום ה-30 לחודש בשעה 11 בלילה אני מופיעה בתכנית של מייק הולר על טי.וי בערוץ 33 ומדברת בדיוק על הנושא הזה של שינוי שם ומה הוא נותן. (אני שיניתי לבני שם בגיל 7 לאחר שהבנתי ששמו מחליש אותו).את מוזמנת לצפות בתכנית. הנומרולוגיה לא חוזה עתיד היא נותנת הערכות לעתיד וזה הבדל מאוד מהותי, כלומר אני אומרת לך איזה אופציות קיימות בשנה מסויימת הבחירה שלך היא מה לעשות עם אותן אפשרויות.למה הדבר דומה? את עומדת להקלע לאי בודד(לשם הדוגמא בלבד),אם תדעי את זה מראש תדעי איך להתכונן לקראת המצב ואז יהיה לך ל יותר,אם לא תערכי גם תפלי לאותו אי אבל יהיה לך קשה יותר כיוון שלא נערכת. כל הסיפור הוא מודעות,ברגע שאת יודעת את האופציות יותר קל לך לבחור. לגבי השמות.אין שמות טובים ושמות רעים,יש שם שמתאים לאדם או לא מתאים.כלומר אדם נולד בתאריך מסוים ומעצם הוולדו באותו יום נקבע הקוד שלו בחיים ,שם יכול להקל על אדם בדרכו או להקשות עליו זה הכל. אהבתי מאוד את שאלתך ואני מקווה שעוד שאלות מהסוג הזה יעלו בפורום. אור שפע ואהבה עינת

שם של אדם וכינויו

לעינת שלום, תודה על תשובתך, ובהמשך לה אני רוצה לשאול האם לקחת בחשבון את השם שהאדם ניקרא או את הכינוי שכולם מכנים אותו כמו למשל : תמר שכלום קוראים לה תמי או נועה שקוראים לה נוקי איזה שם תקחי לנתח?

עינת

New member
:)

אישה יפה שוב את שואלת שאלות של טעם אשר משרתות את כלל הפורום ועל כך אני מודה לך. יש כמה שיטות נומרולוגיה וכל אחת מהן מתייחסת אחרת לנושא השם.אני ב-12 שנות עבודתי בתחום פיתחתי לי את הדרך שלי והיא שהדבר הכי חשוב עבורי בניתוח המפה זה השם שבו האדם משתמש ביום יום.זו הויברציה הכי חזקה. במקרה שאדם נקרא למשל במקום העבודה בשם מסויים ובשאר תחומי החיים בשם אחר(כינוי) הרי שאני מתיחסת לשניהם כיוון שלשניהם יש השפעה. מה שכתוב בתעודות פחות מעניין אותי.אבל שוב זוהי שיטתי וזוהי דרכי ואיני שוללת דרכים אחרות. אור שפע ואהבה עינת

שם עברי ותאריך לועזי

לעינת את ניתוח השם את עושה על אותיות עבריות ויש לזה בסיס רוחני ואף בקבלה. מדוע את נעזרת בתאריך לועזי שאין לו קשר ליהדות? האם יש קשר לתאריך לידה עברי? האם הנומרולוגיה היא תורה יהודית או כלל אוניברסלית? ומצטערת שלא ראיתי אותך בטלוויזיה פשוט אין לי חיבור לכבלים.. או יס...

עינת

New member
:)

היי. קיימת נומרולוגיה קבלית ונומרולוגיה אוניברסלית. אני עוסקת בנומרולוגיה אוניברסלית שכוללת בתוכה את הקודים בכל השפות ובכל סוגי ספירת התאריכים.כמו כן הנומרולוגיה שאני עוסקת בה היום כוללת גם פיתוחים שלי אשר רכשתי במהלך השנים(12 במספר)בהן אני עוסקת בתחום. אגב אין כל סתירה בין נומרולוגיה קבלית ובין הנומרולוגיה שאני עוסקת בה פשוט הדרך להגיע למסקנות היא דרך שונה אך המסקנה אחת היא. (לגבי הכבלים...את לא מפסידה הרבה...לי יש ילדים ולכן יש לי כבלים למרות שאחוז הצפיה שלי שואף לאפס...) אור שפע ואהבה עינת

קושיה על קושיה

לעינת, צודה על התשובה. אך מה פירוש המסקנה היא אחת? האם בכל דרך שאגיע לתוצאה מספרית כל שהיא תהיה המשמעות שווה? למשל אם ניתוח שם או תאריך יוליך למס` 8 (לדוגמא) אז בכל הנומרולוגיות יש אותה משמעות לסיפרה 8 ? או אם ניתוח שם מסויים הוא פתיחות ואהבה האים בכל שיטה שאנתח את השם אגיע לאותה מסקנה? מקווה שהבהרתי את שאלתי ושזה לא בלבול מוח... (ובקשר לכבלים - גם לי יש ילדים... ודווקא בגלל זה לא הכנסתי אותם הביתה) הרבה אהבה ותודה.

חיזוי העתיד - אומנם!

אישה יפה שלום רב. אכן אדם אחראי לגורלו כפי שאת מאמינה ואם יחליט לשנות תכונה או אופן התנהגות גם עתידו ישתנה אבל.... כתוב בתלמוד בבלי מסכת שבת דף קנו עמוד א האי מאן דבמאדים יהי גבר אשיד דמא. אמר רבי אשי: אי אומנא,אי גנבא, אי טבחא, אי מוהלא. אמר רבה: אנא במאדים הואי! - אמר אביי מר נמי עניש וקטיל. בתרגום חופשי: מי שנולד באופק מאדים יהיה גבר עשיר דמים. אמר רב אשי: האיש יגדל ויהיה או גנב או רוצח או מוהל אמר רבה : אני נולדתי באופק מאדים אמר אביי: אם לא היית מה שאתה היית מרבה עונשים ורוצח. לכן בכל זאת ישנם דברים כתובים ואותם אפשר לדעת ועל פיהם לשנות את אורך חיינו. תזכורת: ותשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזירה. אוריאל מעוז רייקי מאסטר

למעלה