חיזוי העתיד לפי הקריאה בכף היד.

סויה 1

New member
חיזוי העתיד לפי הקריאה בכף היד.

כבר בימי קדם היה נפוץ המנהג של חיזוי עתידו של אדם,ע"י קריאת הקווים בכף ידו עד היום נפוץ המנהג בעמים רבים.וקוראות בכף היד היו מתפרנסות ממקצוע עתיק יומין זה האם יש אמת באמונה זו? למישהו חזו את עתידו בצורה זו?,והאם התגשמו ההבטחות?.

פעם אחת בלבד הלכתי לקוראת בכף היד ../images/Emo10.gif

נתנה לי כוס תה עם נענע ואחרי חמש דקות של קריאה היא אמרה לי שהקתטר שלי נוזל
במקום מאתיים ש'ח היא דרשה ממני חמש מאות כדי לשלם תמורת נקוי יבש לספה שישבתי עליה.
אמרתי לה שזה יותר מדי. בעלה בא מהחדר השני,נראה כמו מתאגרף שפרש מהזירה. שילמתי ללא ויכוחים נוספים. היה מאוד לא נעים.

רסקול

New member
כלום, נשמה, כלום

כף יד, מפה אסטרולוגית, קווים בכפות הרגליים, ריח הנפיחות, כוס קפה, כוס תה = נאדה. אבל אולי בגלל שבנומורולוגיה אני נחשב כנשמה עתיקה, כזו שירדה רק לעוד התנסות אחת פה ביניכם. פחחחחחחחחח

אל תעשה צחוק מאמונות של אחרים אחי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כל בנאדם מותר לו להאמין במה שהוא רוצה אתה לא רוצה להאמין אז אל תאמין אין בעייה רק אתה מפסיד מזה
יש רבנים שיודעים לפתוח את העתיד של הבנאדם למה הם למדו קבלה הרבה שנים והם נשמות טהורות שהקב"ה יעני הקדוש ברוך הוא בקיצור למי שלא יודע נתן להם כוחות מיוחדים לעזור לאנשים בצרה ולהוציא אותם מהבעיות שלהם
אתה מזלזל חב"לז בכל מה שלא מתאים לך
אם אתה רוצה אני יקח אותך ברגילה שלי נלך ביחד אצל רב מפורסם וקדוש בנתיבות תראה איך יוציא ממך את כל מה שלוחץ לך על הנשמה ויעזור לך להתחיל דרך חדשה ותתחתן בעזרת השם יתברך ורק טוב יהיה לך
מה אתה אומר אחי
אתה רוצה
זה רב נחמד ועם לב זהב
חצי שעה דיבור איתו והוא פותח לך את העולם ותראה הכל באור אחר ולא תהיה יותר בלי אמונה
אחי בלי אמונה עם ישראל לא היה מחזיק מעמד 2000 שנה בין הגויים ימ"ש זה ימח שמם בקיצור ומיזמן היינו מתבוללים והופכים לעמי ארצות ומאבדים את זה שאנחנו עם סגולה
אל תזלזל אח שלי
שבת שלום

רסקול

New member
אלברטו

אתה חושב תצליח לעמוד בלחץ של חובב בנים וגברים לידך, אם אתה נראה טוב? תפשפש טוב טוב בתוך עצמך ותראה, או אולי אתה מזמין אותי כסוג של התנסות של "מלחמה ביצה"ר" ובשאר הדברים הנוראים של הקליפעס והחילוניים? דווקא קראתי שתי ידיעות בעיתונות על גובראין יהודאין צדיקין וחרדין שלא טמנו ידם בכיסיהם ועברו למשש בה עכוזי גובראין יהודאין אחרים. למשל ההוא מבני ברק ששיגל את עובדו המסור ואז גם את אשת עובדו, או השרת מביה"כ שחיבק ממושכות נער חרדי בן 16.5 ואף התעסק לו בצינור. אני אין לי אמונה באנשים המממנים עצמם לשליחיו של אלוהים, זה בלי קשר שאין לי אמונה בההוא שקוראים לו אלוהים. אבל אם הוצאות הדרך, המזון והשתיה הם עליך, אני בא.

סויה 1

New member
קריאה בכף היד-כירולוגיה

אמנות הקריאה בכף היד החלה לפני אלפי שנים בהודו,ומשם התפשטה לאירופה אסיה ולשאר העולם.בתקופת ימי הביניים היא הובאה לאירופה ע"י צוענים. במשך אלפי שנים נעזרו בני אצולה וגם פשוטי העם,בקוראות בכף היד. אין לכירולוגיה כל בסיס מדעי,ובכל זאת השיטה מתימרת לגלות פרטים על אופיו של אדם , על פי הצד הפנימי של כף היד. הקדמונים טענו שאל הקווים בכף היד נכנסת אנרגיה מהיקום ,ומשם לשאר הגוף.וזוהי אנרגית החיים.

אני מכיר את הביטוי "עבודה בעיניים" ../images/Emo13.gif

יש ביטוי באנגלית הנקרא "HAND JOB". הוא קשור לקריאה בכף היד ? תודה מראש

רסקול

New member
זה לא קשור לסוג עבודה אחר?

כזה שסופו הגרת/התזת נוזלי גוף?!

סויה 1

New member
נו ברור ש- "HAND JOB" ../images/Emo163.gif ../images/Emo52.gif

עם בעיות הקתטר שלך אתה מצפה ליותר? אבל למען השם... 500 ש"ח ל-"קריאה בכף היד"?

מה פתאום "רק קריאה בכף היד " ? !../images/Emo46.gif

את ממש ממעיטה בכוונה. את בטח קנאית נוראית וקטנונית ! פולניות !
חושבות שאם פעם בשבוע עושות טובה לבעל ומטפלות לו עם היד באינסטרומנט אז כל הנשים כמותן ! בגלל זה יש המון ילדים ג'ינג'ים אצלכם ! בגלל החלודה ! ! ! היא מאפריקה גברת ! לא מלודז' ! אין משהוא שהיא אמרה לגביו לא ! תשע פעמים | כל הכניסות והיציאות ! עכשיו תלכי לחדר ותשחקי עם עצמך בשקט ! תדמייני שאת עם לוחם זולו פראי ! עם אידי אמין ! עם קונדוליסה רייס ! עם קונטה קינטה והדוד תום ! עם מייקל ג'קסון ! עם אולסי פרי ! עם ריי צ'ארלס ! עם כולם ביחד ! שבוע טוב

רק תהיו לי בריאים נשמות ../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למה אני נראה לי אתם התחרפנתם סופית אתם
חייב לרוץ

סויה 1

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo104.gif

אני לא מקנאה.אני שמחה...ממש בוכה מאושר...
משיח משיח משיח אי אי אי אי איאי
משיח משיח משיח אי אי אי אי אי אי|
משיח משיח משיח לה לה לה לה לה לה
משיח משיח משיח לה לה לה לה לה לה
לשנה הבאה בירושליים לשנה הבאה בירושליים.....|
לשנה הבאה בירושליים.....

סויה 1

New member
אני מנסה להתחבר...

אבל משום מה את חסומה אצלי...אין לי מושג למה? לא חסמתי.

תכנסי רגע לצ'אט של הפורום

מעל לשם הפורום "אמונות טפלות" ישנו סרגל כחול ועליו מופיע ChatTV תלחצי על זה. מחכה לך שם, ואסביר לך איך להסיר את החסימה.

למעלה