חיזוקים להיפרד

חיזוקים להיפרד

אני נמצאת בקשר כבר קרוב לשנה ומהדייט הראשון לא שלמה איתו. עם הזמן כמובן שהתרגלתי אבל ככל שעובר הזמן אני מבינה שחוסר השלמות וה״זה לא זה״ הולך וגדל. הפחדים הגדולים ביותר שלי הם שאם אסיים את הקשר לא תהייה לי הזדמנות שניה. אני בת 30, בעברי אין יותר מידי קשרים משמעותיים. יש אהבה מאוד גדולה אבל חד צדדית ונכזבות שהיתה לפני שנתיים ומאז קשה לי להתגבר עליו. בקשר הנוכחי חסרים לי הרבה דברים ויש על הנייר המון סיבות אובייקטיביות מהצד למה לצאת. אבל אם נשים אפילו את הסיבות האובייקטיביות בצד (לדוגמא גנטיקה מטרידה של בעיות נפש במשפחה הקרובה ביותר ועוד), לסיבות האישיות יש משקל גדול לא פחות- במקום תחושה של כייף, קלילות, ציפייה וגעגוע התחושה היא של כבדות. הוא כבד, הוא לא ספונטני, הוא מופנם, אני הרבה פעמים מרגישה ננזפת, אני בוררת את הדברים שאני אומרת והולכת על קצה האצבעות לפעמים כי הוא נעלב (ולא מספר אבל זה מתבטא בהתנהגות), יש לו מצבי רוח שאני מאוד רגישה אליהם. בגדול חסר לי העומק, השיחות נפש. הוא ממלא פונקציה של בן לוויה לחיים אבל לא מעבר. לא משהו עמוק וחברי שאליו אני גל כך שואפת. יש לי את זה עם חברות קרובות, עם כמה ידידים ועם הארס עם האהבה הנכזבת.
מכל הסיבות האלה קשה לי לעשות את הצעד הבא של המגורים המשותפים, שהוא ללא ספק רוצה ושואף אליו.
אני יודעת שהשבר הנכון הוא להיפרד, אני רק רוצה לקבל חיזוקים מכם...

אגב- הוא בחור נהדר, אמין, רציני.... שנינו באזור ה30.
 

Skar FaSe

New member
ה כיוון שלך קצת נאיבי ...

ציטוט מימך :
"אני יודעת שהשבר הנכון הוא להיפרד, אני רק רוצה לקבל חיזוקים מכם…"

פורום אנונימי שאמור ש לכאורה אובייקטיבי
יש כאן אנשים טובים שינסו ליעץ לך, אבל יש גם מניאקים וביטציות שינסו ל-הרוס לך
אבל עזבי.. - זה קצת מוטעה לבקש חיזוקים לפרידה ( או לא) מאנשים שלא מכירים אותך, או אותו אישית, ואת המערכת יחסים שלך - יותר נכון שתשאלי חברות (אמיתיות) שיותר בעיניינים… -
ובלי קשר, זאת האהבה שלך! למה שמישהו אחר יחליט בישבילך?? - אף- 1 לא מסוגל להרגיש או לדעת מה את באמת מרגישה…
אבל בקשר למה שכתבת -
30 זה לא זקנה.. ואם כל החסרונות שציינת בפוסט - לא מבין מה את עושה שם שנה…- היית אמורה לקלוט עיניין תוך כמה חדשים..- בזמן הזה שאת תקועה איתו, את מפספסת צ'אנס להכיר אחרים... מה יוצא לך מהקשר הזה חוץ מתסכול? אני קולט 0 אהבה במה שכתבת ( אולי אני טועה…) -
במקום להיות תקועה ב"שום מקום" תהיה פנויה, וחופשיה ותהני מהחיים -לפחות -
אבל ואללא אולי אני טועה ויש משהו טוב בבן אדם, עד עכשיו אם את שם ...
 

Ani Ldodi

New member
אני רואה הרבה

איקסים על הבחור..
איפה הפלוסים?

לא יכול להיות שנשארת איתו ככה שנה שלמה מבלי לדעת גם את הצדדים הטובים.
ובכל מקרה,למה שתרצי שנעודד אותך להיפרד,להישבר?
זו האהבה שלך,החיים שלך.
אנחנו כרגע רק קוראים בצד.
 
סיימת את הפוסט

במשפט: "הוא בחור נהדר, אמין, רציני".

הכל טוב ויפה. אבל השאלה שעלייך לשאול את עצמך, היא מה את מחפשת - להינשא לו ע"מ לסמן "וי" ברובריקה הרלבנטית בקו"ח החיים הלא-כתובים שלך ולקשור אותו לחייך, למרות ועל-אף ש"ככל שעובר הזמן אני מבינה שחוסר השלמות וה״זה לא זה״ הולך וגדל", או לתת לעצמך צ'אנס ולחפש בן-זוג מתאים יותר?

אתם יוצאים כשנה, ואינך שלמה מהדייט הראשון. את לא נהנית איתו. יש לך השגות באשר למטען הגנטי שלו (איש אינו מושלם). לטענתך, שיחותיכם אינן עונות על דרישותייך. תחושת כבדות כללית. הוא אינו ספונטאני, הוא מופנם, את חשה נזופה, את בוררת את דברייך מחשש להעליבו.


עשי לעצמך ולבן-זוגך טובה, אזרי אומץ ותיזמי פרידה. את סך הכל בת 30.
 
אם תשארי איתו

את דנה את עצמך לחיים של סבל ואומללות.
עכשיו זה קצת מצבי רוח וכבדות- כשמגדלים ילדים יחד הדברים הללו נהיים הרבה יותר מוקצנים וקשים!

את רק בת 30!
תפרדי ממנו ותמצאי מישהו שטוב לך ושמח להיות איתו.
 
תראי

יש פה בעיה רצינית שאני חושבת שנובעת מהעבר שלך שאת צריכה לפתור.
אני ממליצה לך ללכת לאיש מקצוע שיעזור לך ויכוון אותך, לפעמים צריך את זה...
בכל מקרה אני הייתי המון פעמים במצב כזה מבולבל ולבסוף בכל הפעמים הבנתי שאם אמשיך להיות עם אותם האנשים (למרות שמבחינה כללית הם היו כביכול מושלמים) פשוט אהיה אומללה.
אני חושבת שכן צריך להתפשר בזוגיות (בעניין של לא לחפש מישהו מושלם), אבל בנסיבות מסוימות לא. בכל מקרה תחשבי עם עצמך על זה..אני ממליצה לך לעשות רשימה של דברים שאת אוהבת אצלו ודברים שלא ואז תראי מה מתעלה על מה. אני חושבת שאת המסקנות מהקשר את צריכה להסיק אך ורק עם עצמך או עם איש מקצוע. אף אחד לא יודע מה באמת את מרגישה וחושבת ולכן אנשים יכולים לבלבל אותך עוד יותר. הבחירה אמורה להיות שלך בלבד.

שבת שלום!
 
שלום

פעלי לפי הרגש. אם את מחבבת אותו וטוב לך אתו, היי אתו וזרמי עם הקשר למה שיתפתח. כשתרגישו מוכנים למיסוד, זה יבוא. אם לא תהיה התאמה, הקשר ייחלש מאליו בהדרגה עד שייעלם או יגיע למצב המתאים לכם.
 
למעלה