חיזוקים

גל308

New member
חיזוקים

שלום בנות, התינוק הקטן שלי אמור לעבור ניתוח עוד שלושה שבועות והוא רק בן שמונה חודשים. אומנם הניתוח לא כל כך מסובך אבל הרדמה כללית.. אני גמורה..לא ישנה בלילות מהלחץ... כל מה שאני רוצה שזה ייגמר כבר...

גלשני

New member
מוכר לי.....

גם מתן עבר ניתוח בהרדמה מלאה כשהיה בן 9 חודשים, והתחושות שאת מתארת מוכרות לי עד כאב (מצרפת קישור להודעה דומה שלי יום לפני הניתוח שלו) אני יכולה להבטיח לך שאחריי הניתוח יש הקלה עצומה ומהר מאוד הכל נהפך לזיכרון מעומעם. שיעבור בקלות ובשלום

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifשיעבור בקלות

האם אפשר להדחף ולשאול- איזה מין ניתוח? אם את לא ישנה מהלחץ, סביר שאת משדרת את זה לתינוקי והוא בטח גם מתנהג מוזר ועצבני. תנסי להרגע, לנשום עמוק ולהזכר כמה את אוהבת אותו! ולפני שאת נרדמת, תעשי לעצמך דימיון מודרך- תדמייני אותו אחרי הניתוח, בריא, מרגיש טוב. תדמייני אותו חוגג יומולדת שנה, תנסי אפילו לתכנן קצת את היומולדת. זה יעזור לך להתמודד וסביר שיועיל גם להתאוששות התינוק!
וחיזוקים

גל308

New member
הניתוח

הניתוח הוא היפוספדיאס הוא נולד נימול... אני ממש משתדלת ואני חושבת שאני גם לא משדרת לו מצוקה.... אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה..

wieci

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif

אנחנו מחזיקות לכם את כל 40 האצבעות (שלי ושל ניצן ביחד) החלמה מהירה ומלאה

פיצהלה

New member
../images/Emo24.gif העיקר שיעבור בשלום

נסי להיות עסוקה ולעשות דברים כייפים בשבועות האלה כדיי לא לשבת ורק לחשוב על זה ולהלחץ... בכל מקרה, בהצלחה.

הי גל. כמה מוכר....

אז ככה. דבי, הגדול שלי נולד עם הפוספדיאס קלה, שדרש הרחבת החור בלבד. חוצמזה היה לו גם בצואר משהו שנקרא שרידים עובריים. בגיל שבעה חודשים הוא עבר את הנתוח בהצלחה רבה, יש לציין, אני מאוד מאוד מאוד מבינה את ההרגשה. יוסי, השני, איך שהמילדת הוציאה אותי ממני היא צעקה היפוספדיס. היא ראתה את זה מיד . אני לא רוצה לחטט אבל יש בזה המון דרגות. אצל יוסי זה היה מקרה מאוד קשה והוא עבר שלושה ניתוחים. אני מבינה אותך מאוד ואשמח לדבר איתך טלפונית. מנסיון זה מאוד מאוד עוזר.

הי גל..

מצטערת, אבל המחשב שלי בקריזה ואני לא מצליחה לשלוח לך מסר. לכן אמסור לך את מספר הטלפון שלי בפורום, אפילו שזה לא כל-כך מקובל. אני פשוט מבינה את הצורך לדבר עם מישהו שמבין ןהתנסה... 02-5667216

בימבילי

New member
בהצלחה. הבן שלי חברה שלי עבר ניתוח

כזה (ביחד עם ניתוח בקע) ועבר אותו בהצלחה מרובה (בגיל חודשיים וחצי, במשקל 2 ק"ג - תינוק פג).

אור67

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שיעבור מהר ובקלות. רק בריאות והרבה

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני עובדת עם ילדים בהרדמה כללית. הם עוברים את זה מצוין. אחרי ההרדמה יש חום (שעלול להיות גבוה) מסיבה לא כל כך ברורה, וכאבי גרון. אבל חוץ מזה-במרבית המקרים הכל בסדר. תרגישו טוב!

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif שיעבור בשלום ובהצלחה

נסי להירגע... ביום הברית (לא שאני משוה) הייתי עצבנית פחד וזה השפיע על סיון. ואז לקחתי כמה טיפות רסקיו - שנינו נרגענו מיד. נסי את זה.

למעלה