חיזוק הרחם

שירית251

New member
חיזוק הרחם

שלום לכם, פניתי למס' מקומות ובאף מקום לא קיבלתי תשובה, אולי תוכלו לעזור לי בבעיה.. עברתי לאחרונה ניתוח עקב הריון חוץ רחמי, בניתוח הורידו חצוצרה ודופן רחם, כעת בתקופת החלמה והתחזקות, אני נשואה ורוצה ילדים בהריון עתידי אהיה בסיכון ואצטרך ניתוח קיסרי עקב הורדת הדופן של הרחם, בהתייעצויות עם מומחים נאמר לי שברפואה הקונבנציונאלית אין לי מה לעשות ושהרחם הוא איבר עצמאי ולא מושפע מדברים חיצוניים, השאלה שלי היא, האם יש ברפואה הסינית משהו שאני יכולה לעשות כדי לחזק את הרחם ולהוריד את רמת הסיכון בהריון העתידי: תזונה, צמחים התעמלות??? אנא עזרתכם המקצועית, תודה ענקית מראש למגיבים... שירית

RanLoel

New member
הרחם ברפואה הסינית

שלום שירית, הרפואה הסינית מתייחסת לרחם כחלק מאלמנט האדמה. (הרחם הוא הקרקע הפוריה עליה יצמח העובר החדש). הרחם הבריא עשיר בכלי דם כדי שיוכל לקלוט ולהזין את התא החדש ההולך ומתפתח. לפני הכניסה להריון מומלץ לחזק את הרחם ולוודא שזה עשיר בדם ובאנרגיה. לרפואה הסינית יש מגוון רחב של כלים למטרה זו. החל בנקודות דיקור רלוונטיות, דרך הנחיות תזונה ופורמולות צמחים המותאמות באופן אישי לכל מטופלת וכלה בטיפולי מגע. עצתי, תני לגוף להתאושש מהניתוח ולגייס את כוחו מחדש ופני למטפל מנוסה שיוכל לעזור לך. בהצלחה רן

חיזוק לרחם ולכל המערכת

שלום שירית, אני מצטרפת לדברי רן- קחי לך זמן החלמה והתאוששות, זו חויה מאוד לא פשוטה. אני רוצה להוסיף שנראה כי במקרה כזה יש חשיבות גדולה לטיפול, וזה יכול להיות לך משמעותי- ע"מ להוריד את רמת סיכון ההריון העתידי- לאה רק מהבחינה של דופן הרחם שהוסרה, אלא גם בהקשר של ההריון החוץ רחמי שעברת. מטפל/ת שמתמחה בטיפול בנשים תוכל לנסות להבין את השורש- מדוע התפתח אצלך הריון חוץ רחמי, ולנסות לאזן את המערכת ע"מ שההריון הבא יהיה תקין ובריא. בקיצור- אני מחזקת את ידיך במוטיבציה לאזן ולרפא את המערכת. תרגישי טוב.

שירית251

New member
תודה רבה על התגובה..האם את יכולה להמליץ לי על

האם את יכולה להמליץ לי על מטפל/מטפלת המתמחה בטיפול בנשים??

ינוקא1

New member
התעמלות נכונה

זה דבר שתמיד עושה טוב לגוף - זרימת דם טובה בגוף מחזקת את כל האיברים - כולל את הרחם. כנ"ל הייתי ממליץ על טיפולי מגע.

למעלה