חיזוק והארכת ציפורניים

חיזוק והארכת ציפורניים../images/Emo4.gif

היי אני מנסה להאריך ציפרוניים והם כל הזמן נשברות ומתפצלות לי. באיזה תכשיר כדאי לי להשתמש . קניתי את של תפוח -מחזק כבר מזמן אבל הוא הפך לסמיך עם הזמן אז הפסקתי להשתמש בו. ועכשיו התחלתי להשתמש בסאלי הנסן. לא רואה שום שינוי. מה מומלץ ? תודה

פנרה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד המחזקים המעולים! מחזק את הציפורן מהר, ולא מצהיב.

muesli

New member
כן

את יכולה לראות כאן את הבקבוקים והקופסאות (בארץ יש רק את סידרה II כך שאין לך בחירה כל כך). זה בא שתי קופסאות ארוזות יחד בניילון, בקבוק אחד הוא עם חומר בגוון חלבי שנספג לגמרי בציפורן וממלא סדקים והכל, והשכבה השניה היא השקופה ששמים מעל, כל יום שכבה במשך שבוע, אח"כ מורידים הכל מתחילים מההתחלה. לאורך זמן הציפורניים מתחזקות, ואז מתחילים לחפף
השכבה השניה נמכרת גם בנפרד מהצמד (כי היא כעקרון תיגמר יותר מהר מהשניה). ממליצה להשתמש אבל בצמד ולא רק בחלק השקוף. החלק הנספק עוזר אם יש לך פיצולים וכל מיני דברים מעצבנים כאלה.

איזה מחזק עובד טוב זה מאוד אישי...

אני זוכרת את המחזק של תפוח כלא רע כרגע אני משתמשת בנייל טק אקסטרה שאפשר למצוא באינטרנט - אני אישית לא שמתי לב שהוא טוב יותר מהנייל טק הרגיל מחזק של הארד אז ניילס - לא עשה לי כלום לצערי הרב מכיוון שזה די אינדיבידואלי הדרך הכי טובה היא פשוט לנסות מחזקים שונים

סקרמנטה

New member
כדאי מאוד לבצע בדיקת דם שגרתית לערכי ברזל

ערכי ברזל נמוכים בדם יכולים להיות הסיבה לציפורניים חלשות ומתפצלות, ואז הפתרון בד"כ הוא נטילת תוסף ברזל. אה, וקחי בחשבון שלא מומלץ לצרוך תוסף ברזל ללא המלצת רופא בגלל סכנת הרעלה.

למעלה