חיזוק לביבי: יוסי פלד - לליכוד

ramizzz

New member
חיזוק לביבי: יוסי פלד - לליכוד

בשעה 11:45 צפוי האלוף ב(מיל.) להצטרף לשורות הליכוד בלשכת היו"ר נתניהו פלד ניהל מגעים ממושכים קודם הצטרפותו וצפוי להתמודד רשימת התנועה לכנסת פלד ישמש בליכוד כחבר מן המניין ובהמשך הוא עתיד להודיע על התמודדותו ברשימת המפלגה לכנסת. גם כאשר שימש נתניהו כיו"ר הליכוד בקדנציה הראשונה, הדהה פלד עם התנועה, אך הפעם במקום להעניק תמיכה מבחוץ יצטרף לפעילות הפוליטית.

ממש חיזוק

יותר נכון- חזוק(בקמץ) שים לב עם מי ביבי הולך: בשנת 2000 כתב אלוף יוסי פלד מכתב לראש הממשלה דאז בייב נתניהו. היום מפרסם מעריב ציטוטים מהמכתב: "אני מטיל ספק אם אתה מסוגל להבין מה זה נאמנות, מה זה חברות".פלד מזכיר את פגישותיהם, וכיצד סייע לו להיבחר לראש הממשלה. וממשיך | איך אתה מעז להוביל אותנו לאבדון? איך אתה מעז לנהל דברים בדרך לא דרך? איך העזת לרמות אותי, לא בתחום האישי אלא בתחום הערכים,הבטחון והחברה של המדינה הזאת" מכל מילה של פלדניגר הזעם. הם נוגעים לעצם יכולו של בייב כמנהיג. ןמוסיף פלד : " אתה אכזבה עמוקה. אתה משדר פאניקה.אתה משדר חוסר מנהיגות, חוסר יושר אישי וציבורי....אני בוש ונכלם שנתתי לך יד...אני מתבייש בעצמי שאדם כמוך הוליך אותי שוללץאין לך חברים, אין לך חברותף אין לך אלוהים - זולת עצמך" (מעריב של ערב חג,13.10.2006 ,המוסף לחג עמוד 6 (נדב איל) . והנה פתאום- אהבה. מה קרה מר פלד ? כשביבי שקרניהו הבטיח לך את תיק הבטחון (ואל תכחיש, כי זה לא יעזור לך), פתאום הכל השתנה ? אז מר פלד- הפוסל במומו פוסל. ביבי לא מתאים לכלום, וגם אתה בלשון המעטה לא מציאה גדולה. אתה גם כן זגזגן- אבל כנראה שאתה ומר שקרניהו זה בבחינת "מצא מין את מינו". וואלה- חיזוק. חיזוק לעובדה שביבי צריך לעוף לנו מהעיניים, ויפה שעה אחת קודם.

למעלה