חיזוק-לדברכם_יאיר,שבתאי וטליה

ozmiri

New member
חיזוק-לדברכם_יאיר,שבתאי וטליה

כששאלתי על מעברי דירה ונתתם לי כמה סימנים - לחפש את פלוטו או אורנוס בבית 4 , אז מצאתי ככה- בבית 4 במזל דגים יש את הירח שמקרין 90 ( מרובע) לנפטון שנמצא בבית 2 בגדי והירח בבית 4 מקרין מרובע לבית 7 לכוכב וונוס טליה דיברה על מעברים - דרמטיים על רקע משבר במשפחה האם היבט זה( אמנם לא במעברים כל כך דרסטיים כמו במעבר) יש משמעות?? הפלוטו נמצא בבית 12 במולה עם בית 5(סטורן) לי זה נראה...אולי גם כמו מעבר על רקע סיום מע` יחסים?? נידוב ידע...או יותר נכון תרגום אינפ` של מפה

ozmiri

New member
תוספת לשאלה-בנושא פרטים נוספים

במפה שאני בודקת ( לא לי שוב...) הנתונים שנתתי שבתאי זה במפה במעברים לא לידתי. טליה דיברה על מעברים טראומטים שכוכב במעבר על כוכב .במפה שאני מסתכלת אין כוכב במעבר על כוכב אחר אלא יותר היבטים..אומנם אותם גיבורי הההצגה...( ירח פלוטו בית 4 אורנוס???)...אבל באופן שונה.???

Tal_Ya_Tal

New member
עדיין לא ברור, מירי B-)

אם את מדברת על ירח ברדיקס (NATAL-לידה) או בטרנזיט (מעבר). אם הירח בטרנזיט, הוא עובר משם תוך כמה שעות. אם הוא בNATAL- אז הם מקרינים אליו ולא הוא אליהם. גם הנפטון-כפי שמשתמע הוא בNATAL-(בגדי?!) וגם ונוס הנטלית בVII אז האם את מדברת על פלוטו בטרנזיט בבית XII שעושה מולות לסטורן בביתV ורבוע לירח בבית IV?! לא ברור מספיק. אבל אם כן, אז פלוטו בעצם `מדרבן` לטרנספורמציה רגשית, דרך שינויים בהרגלים, בבית, או במשפחה (לעתים דרך הקשר עם האם). זה עשוי להתבטא בדחפים כפייתיים ובלתי נשלטים של קנאה או רגש מחויבות מוגזם שעשוים לעלות על פני השטח. מתחים, עמותים רגשיים ותחושת בדידות. ישנו איזשהו כורח לעשות צעדים להריסת הדפוסים הישנים ובניית דפוסים חדשים.שבירת המסגרות הקיימות (פלוטו מולות סטורן) ובניית מסגרות חדשות. לא מומלץ לאחוז בכח. ההתנגדות, תגביר את הכאב. ישנה תחושה של שחייה כנגד הזרם ויש צורך במשמעת עצמית חזקה. לפי המפה, (אם הבינותי נכון את המיקומים),אפשר לראות שקיים צורך עז לבנות את המרכז הפנימי תוך השענות על הזולת, חיפוש חום ואהבה על ידי היאחזות בכל דרך אפשרית בחברים, בני זוג או פיצוי דרך אכילת מתוקים, בשל התחושה `שהקרקע מתחת לרגליים לא יציבה`. תחושת קרבן או הכחשת העצמה הפנימית (של בעל המפה, או בהשלכה, של אמו). וכאן פלוטו אמור `לנער` את בעל המפה ולהביאו למקום יותר יציב, מחושל ושורד, דרך הכורח להתחבר אל המרכז הפנימי בתוכו- כי `אין על מי/מה להשען. L&L TALYA

למעלה