חיזוק לחיי המין של הפלמינגוס

rasta27

New member
חיזוק לחיי המין של הפלמינגוס

קבוצה של 24 פלמינגוס משוויץ הגיעה לארץ הגיעה לספארי ברמת גן, במטרה לעזור למקומיים ביחסי המין שלהם. הפלמינגוס הישראלים, השוכנים בספארי ברמת-גן, לא מקיימים יחסי מין כבר 20(!!!) שנה. האינטימיות, מסתבר, לא טובה לחיי המין של הפלמינגוס, והם צריכים לחוות זאת בקבוצה. גם הצבת מראות לשם האשלייה לא הועילה, ובספארי החליטו להביא תגבורת, שהגיעה בדמותם של 24 פלמינגוס מתבגרים, שהגיעו מגן חיות בבזל, שוויץ. הפלמינגוס החדשים שוחררו לשטח הפתוח בספארי.

rasta27

New member
שימו לב! לא לבעלי קיבה רגישה

נער כבן 17 הניח ארגז עם גורי חתולים ליד גלגלי משאית, אשר בשוגג רמסה את הארגז על כל תכולתו. את המחזה הנוראי ראתה תושבת באר שבע, שהחליטה לא לשתוק, ביחוד לאור התנהגותו של הנער, שעמד בצד וצחק. האשה פנתה לעמותת "תנו לחיות לחיות", ואתי אלטמן, דוברת העמותה, הגישה תלונה במשטרה. בתלונה טיפל רס"ר שלום יפרח ממשטרת באר-שבע, ולאחר יומיים נעצר הנער, נחקר, הודה במעשה ונפתח נגדו הליך פלילי.

babe10

New member
כן הא?....

ומה בדיוק יעשו לו? קצת נו נו נו והתיק יסגר לפי שיגיע בכלל לצבא.. יש לו מזל שאני לא ראיתי את זה. כי המשטרה היתה מגיעה אבל לא בשביל לעצור *אותו* יש משפט שאומר "חבל על מי שמת" אז במקרה הזה הוא לא מדויק. כי לאחד כזה ממש לא מגיע לחיות.

shanty.G

New member
רסטה, האם אתה מתכוון למקרה הזה?

(הכתבה לקוחה מעיתון מקומי, דצמ. 01´).

rasta27

New member
נראה לי מצאתי את זה באינטרנט

לא חשבתי שזה חדש אבל חשבתי שזה חשוב מאד להביא את זה. זו דוגמה מצוינת לאוזלת היד של הרשויות ושל הממשלה בזה שאין חוק שגם יהיה מישהו שיעקוף את זה ושכל זבל יכול לעשות מה שהוא רוצה. הגיע זמן להתחיל לאכוף את החוק הזה ברצינות ולתת עונשים כבדים למתעללים. היתה תקופה (כשהייתי בצבא) שהנושא הזה עלה לכותרות והעיתונים היו מפוצצים בכתבות על התעללויות בבע"ח. היום אין כתבה אחת. לא בגלל שזה לא קורה אלא שזה ירד מסדר היום הציבורי בגלל המצב. וחבל. כי למרות כל הצער והכאב על המצב אסור להתעלם מהמצב החברתי במדינה שהולך ומתדרדר מיום ליום. ואם בעיתון רשום על זה שאנחנו מס´ 1 בעולם באלימות בני נוער אז למה שלא יקרו מקרים כאלו? אם אנחנו מתייחסים כמו זבל אחד לשני למה שלא נתייחס כמו זבל לבע"ח? כולה חתולים. דרך אגב שנטי מאיפה הבאת את המודעה?

shanty.G

New member
שני מקורות סודיים

ארכיון "shanty" בו יש כתבות שונות ומשונות; וזכרון מעולה לקבצים שפורסמו בעבר בפורומים. אם תעשה חיפוש (מתקדם) בתפוז בפורומים הרלוונטיים, תמצא עוד הררי חומר בנושאי בע"ח, התעללות בבע"ח, פליירים (שיש גם בגלריה של הפורום הנכחי) ועוד אינפורמציה בכל הקשור. ואם יותר לי: מהיכן החומר על היו"ר?

champ

New member
ארכיון שנטי???

עד כמה שזכור לי... אני סרקתי את הכתבה מעיתון "שבע"......... Champ

shanty.G

New member
כן, צ´אמפ, מה כ"כ מפתיע?

(מעולם לא נטען אחרת, אגב) אנשים מצרפים קבצים, לינקים וכו´ ברחבי הרשת, ואם יש משהו רלוונטי בדרך, אוספים
הכתבה הזו היא אחת האסופיות. טוב לראות אותך פה

rasta27

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

rasta27

New member
מי שמתה לו חיית מחמד

באתר www.petking.co.il יש אתר הנצחה לחיות מחמד. כל מי שמתה לו חיית מחמד יכול ליצור דף הנצחה. נכנסים, ממלאים פרטים אישיים ופרטים של החיה, שולחים ואז מתקבל דף זכרון. מומלץ.

rasta27

New member
קבלו: הסוסים של ערפאת

בעקבות המצב הבטחוני, נמנע מזה זמן ארוך טיפול וטרינרי בסוסים של יו"ר הרשות הפלשתינאית יאסר ערפאת, המוחזקים ביריחו, וחמקום הוזעק הוטרינר ד"ר אמיר בלגה. מאחר ואסורה כניסת ישראלים לשטחי הרשות, הקים הד"ר בית חולים שדה מאולתר סמוך למשרדי התיאום והקישור והחל לטפל בסוסים. רוב הסוסים היו במצב קשה שנבע כתוצאה מהזנחה אולם ד"ר בלגה הצליח להציל את רובם אחרי טיפול מסור וממושך - והוכיח לפוליטיקאים שעם קצת רצון טוב אפשר לגשר על בעיות. ועוד משהו על סוסים: מחקר בנושא דכאון אצל סוסים העלה פתרון. סוסים נוטים לנענע את ראדם מצד לצד בעת תסכול ודכאון. חוקרים מבית הספר לחקלאות לינקולנשייר, שחקרו את התופעה, גילו כי לאחר הצבת מראות בתאיהם, הפסיקו הסוסים מלעשות כן. השערתם היא כי הסוסים טועים בהנחה כי יש להם חברה.

rasta27

New member
הכתבה על הסוסים?

לקחתי אותה מאתר www.mypet.co.il. יש שם הרבה מאמרים ומדי פעם אני לוקח משם ומעוד אתרים על בע"ח ומשרשר לפורום. נראה לי שזה מוסיף לדיון. חוץ מזה אולי מישהו יכול לעזור לי בחיפוש אחר חומר על צמחונות וזכויות בע"ח ביהדות ובתורה. אשמח לקבל חומר או הפניות למקומות שבהם אפשר למצוא חומר. בינתיים השגתי את חזון הצמחונות והשלום של הרב קוק ופרסמתי ממנו קטעים. (בעיקר בוואלה). אז אתם מוזמנים לכתוב אלי אם תמצאו משהו. אולי באכיון שנטי יש.

shanty.G

New member
../images/Emo65.gif זה המקום להודיע ../images/Emo124.gif

על חידוש מאגר המאמרים בפורום שלנו, כאשר המאמר הטרי ביותר הוא פרי עטו (או מקלדתו) של שי משולם, חבר הפורום המוכר לכם יותר כ m_shy מאמר מרתק הנקרא הבחורה ההיא מריקמנסוורת. לא ארחיב, צריך לקרוא ולהתרשם מדבריו הקסומים של שי
מאמרים נוספים חשובים לא פחות הם מבית היוצר של יעל שמש אשר נוגעים לצמחונות ולבע"ח ביהדות. מסמכים מרתקים! רציתי להודות ליעל שמש ולשי מקרב לב על ההשקעה המבורכת ועל התרומה הגדולה לפורום!
*הערה טכנית: נכון לעכשיו חסר לינק אחד במאמר של שי. הלינק הוא לאתר רופאים ועורכי דין למען רפואה אחראית. אני מקווה שנצליח להכניס את הלינק העיקש למאמר. קישורים נוספים כמובן יש ב"קישורי הפורום" (אלא מה?
) זהו, נותר לי רק לאחל לכם קריאה מהנה!
shanty

rasta27

New member
ובאותו עניין: בית קברות לחיות

האתר www.petkvarot.co.il נותן שרותי קבורה לכל מי שאיבד חיה אהובה. באתר יש מידע על שרותי קבורה, מס´ הטלפון של המקום (בית קברות אמיתי) וכן מפה של המקום. אפשר להזמין מצבות לפי בחירה.

tipid

New member
תודה על המידע.

ובהזדמאני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש אייר הבא עלינו לטובה. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום בטחון ובשורות טובות מתמרנות זאת

rasta27

New member
שבת שלום לכולם וקצת מידע על תקשורת

תקשורת בין יצורים חיים היא הדרך שבה יצורים חיים מעבירים מידע זה לזה, באמצעות מסרים ואותות שונים. בתקשורת בין שני יצורים חיים, אח מהם מעביר המסר הוא המשדר , ואילו מקבל המסר, הקולט, מגיב לו. התגובה נקראת משוב. גם המשוב הוא מסר, כלומר, כאשר הקולט מגיב - הוא הופך למשדר. אם כן, אפשר לראות את תהליך התקשורת כמעגל. המסרים שהיצורים החיים משדרים לסביבתם נושאים מידע אודות עצמם, ויש להם תפקיד מרכזי במלחמת הקיום של בעלי החיים והצמחים וביכולתם לשרוד בטבע. בעקבות האוכל: בע"ח חייבים לאכול, ולשם כך עליהם להשיג מזון. יכולתם ליצור תקשורת זה עם זה ממלאת תפקיד חשוב ביותר בתהליך איתור המזון והשגתו. בעלי החיים מעבירים מסרים על מציאת מזון, על מיקומו של המזון, על לכידת טרף ועוד. מסרים אלה מסייעים, למשל, ל"רמאים", שצדים את טרפם בעזרת הסוואה או טורפים באמצעות מלכודת או באמצעות פיתוי הנטרפים. הורים וילדים: העברת מידע יעילה בין הורים לבין צאצאיהם משפרת את סיכוייהם של הצאצאים להגיע לבגרות ולהמשיך את קיומו של המין. האותות שהם משדרים וקולטים מאפשרים להורים ולצאצאיהם לזהות בוודאות זה את זה. הצאצאים מעבירים להוריהם מסרים בנוגע לצרכיהם המשתנים, וכך ההורים מסוגלים לעמוד בהצלחה במטלות הרבות שעליהם לבצע: לשמור על הצאצאים, להאכיל אותם, לנקותם, ללמד אותם להסתדר בחיים. חיזור ומשיכה: כיצד יכול זכר לשכנע נקבה לבחור בו כבן זוג? ע"י חיזור, כמובן. הזכרים מנצלים את כל ערוצי התקשורת העומדים לרשותם, כדי להציג לנקבות את טיבם: יש המציגים גופם לראווה, יש המשמיעים "שירים", אחרים מפזרים ריחות מפתים, ויש גם מי שטורח להביא "מתנות"... אצל בע"ח מסוימים הזכרים נלחמים ביניהם, והמנצח זוכה להזדווג עם הנקבות. התגוננות: ליצורים חיים רבים אורבת הסכנה להיטרף. מי שיכול לשדר מסרים אל הטורף, עשוי לגרום לו לשנות את התנהגותו ולהתרחק מהמקום. בע"ח משתמשים באמצעי התגוננות שונים: צבעי אזהרה, צבעי הסוואה, הפרשת חומרים דוחים ועוד. בע"ח חברתיים יכולים גם להזעיק את שאר חברי קבוצתם בעתת צרה או להזהירם מפני סכנה מתקרבת. מעמד חברתי: מעמד חברתי הוא מקומו של הפרט במדרג החברתי (ההיררכיה) של הקבוצה שלו: הפרט יכול להיות שליט או נשלט, דומיננטי או נחות. לכל חבר בקבוצה יש מעמד חברתי משלו, וכל אחד יודע בדיוק את מקומו. המעמד החברתי נקבע באמצעות התקשורת, והיא מונעת מאבקים פיזיים מיותרים בין חברי הקבוצה. שליטה במרחב: האזור שבעל החיים פעיל בו ומוצא מזון נקרא "תחום מחיה", ובתוכו אזור מצומצם יותר, הטריטוריה, היא ביתו של בעל החיים. בטריטוריה זו הוא מגדל את צאצאיו, ועליה הוא מגן מפני פולשים. השליטה בתחום המחיה ובטריטוריה נעשית בעזרת אמצעי תקשורת מגוונים: קולות, הפרשת חומרים כימיים וכד´. באמצעים אלה בעל החיים מכריז על הטריטוריה שלו, גם כאשר הוא נסתר מהעין. שיוך קבוצתי: בע"ח חברתיים נעזרים במידע שהם משדרים זה לזה, כדי לזהות את הפרט השייך לקבוצתם, וכדי להבחין בין הקבוצה שלהם לקבוצות אחרות. לכל מין יש אותות ייחודיים לו: מראה או ריח מיוחד, סוג מסוים של קריאות או התנהגות אופיינית. גם פעילויות כגון: ליקוק הדדי, פליית כינים, סירוק הדדי או מגע פיזי אחר, מעבירים מסרים רבים, וגורמת להרגעה, להפחתת מתחים המצטברים בקרב בני הקבוצה, ולהגברה של תחושת ההשתייכות אל המשפחה או אל החבורה. עד כאן להפעם מקווה שמידע זה יעניין אתכם. מאחל לכולנו שבת שלום ומבורך ושקט. תהיו לי בריאים אורן

rasta27

New member
גידול גורים

אני מצרף מאמר על גידול גורים מאת מיכל אוקון - מאלפת מקווה שיעניין אתכם.

למעלה