חיזוק למורי החינוך המיוחד

חיזוק למורי החינוך המיוחד

באמצעות המסר הזה אני מחזקת את ידיהם של כל מורי החינוך המיוחד, שאני יודעת מנסיון, שעושים עבודת קודש בלתי רגילה בחינוכם של הילדים. אולי אני צעירה מדיי, אך בתחום זה, יש לי מספיק נסיון כדי לדעת איזו אהבה מורים אלה משקיעים בתלמידיהם. לי, אישית, יצא ללמוד עם מורה מדהימה שאני מאחלת לכל תלמיד מורה כזו, המשיכו כך! באהבה, ליאת.

Diana M

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif ליאת

דבריך נעימים ומחממי לב, כל הכבוד לצוות המורים שלך שעשו עבודה כה טובה והשאירו בך זכרונות חיובים ונעימים משנות לימודיך. האם את יכולה לספר מה הופך מורה למורה טוב, בעיניך?

היענות לבקשת מנהלת הפורום

מורים טובים בעיני, הם מורים שמתייחסים לתלמיד בצורה פרטנית, בגובה העיניים, ולא כמו אל איזה חפץ שאין לו שום ערך. אני זכיתי ליחס מצויין מצד מורתי, יחס שהותיר בי חותם אדיר שילווה אותי לאורך כל חיי. בכל פעם שהייתי פונה אליה, וגם עכשיו, כשאנחנו חברות, אני מרגישה שיש לי אוזן קשבת, שיש לי עם מי לדבר על מה שמציק לי, ואת כל אלה אני אקח איתי הלאה. זוהי הדוגמא שלי למורים שצריכים לעבוד בתחום החינוך בכלל, ובתחום החינוך המיוחד בפרט. ממני, ליאת.

Diana M

New member
מורים

ליאתי, גם אני חושבת שלהיות מורה טוב זה קודם כל לכבד את תלמידיך. כבני אדם שווים לך. ו
אינך צריכה לפתוח הודעה חדשה בכל פעם שאת מגיבה. את פשוט צריכה לעשות "תגובה על הודעה" בסיום קריאתה ולשרשר. דיאנה

למעלה