חיזור גורלי

Mוניk

New member
חיזור גורלי

היא הייתה עולה חדשה מרוסיה בת יחידה והוא צבר ילדי הארץ גם בן יחיד, היא באה לביקור אצל הסבתא שלה שהייתה שכנה שלו, שניהם היו בני 13 נערים, ילדים הוא היה נער ביישן מאוד ויפה תואר והיא יותר משוחררת פחות ביישנית ותמיד חיזרה אחריו עד שהאהבה פרחה בניהם, היא כבר לא הייתה בבית הוריה ועברה לגור אצל הסבתא כדי להיות קרובה לאהוב ליבה וככה שניהם היו חברים במשך שנים, אבל משהו באהבה שלה היה מטורף. כאשר הייתה חוזרת מביה"ס הייתה ישר באה אליו הביתה כשהוא בקושי הספיק להניח את התיק שלו אפילו, היו פעמים שהיה אומר לה אני עייף ורוצה לנוח אולי תלכי גם תנוחי קצת ותבואי בערב אבל היא בשלה תמיד הייתה מוצאת תירוצים למה לא בא לה ללכת והיא רק לידו מרגישה טוב וסבתא שלה מטילה עלייה עבודות בית (שזה היה שקר), כל פעם תירוץ אחר. יום אחד האימא שלו אמרה לה בואי אני רוצה לדבר אתך לבד הם נכנסו לחדר והיא אמרה לה תראי הוא עוד נער וגם את עדיין נערה ושניכם חייבים ללמוד ולצאת עם חברים משותפים זה לא בריא שאתם לא יוצאים עם חברים ואתם לבד כל הזמן ואת לא נותנת לו זמן להיות קצת עם עצמו לפחות אחרי הלימודים תלכי הביתה ותבואי בערב או יום כן יום לא כי ככה זה בלתי אפשרי ואפילו אני, שאני האימא שלו לא יוצא לי להיות עם בני קצת לבד אני רוצה לפחות פעמיים בשבוע לשבת עם הבן בארוחת צוהריים לבד ובערב להיות אתו ועם אבא שלו ייחד, אתם אמנם חברים אבל את בכל זאת את חייבת להבין שהוא זקוק לקצת אוויר וזה יהיה טוב לשניכם יהיה לכם זמן להתגעגע ככה את פשוט חונקת אותו וזה כנראה נמאס לו, הוא זקוק לחופש קצת אז תני לו יום יומיים מנוחה ותראי שכך הוא יהיה טוב יותר, היא קמה לקחה את התיק שלה ואמרה אוקי את צודקת אני אלך ואחזור קצת בערב נפרדה לשלום גם מהחבר שלה. שעתיים אחרי זה הסבתא שלה באה אליהם הביתה מבוהלת ובוכה וצועקת לאימא שלו בואי מהר הילדה ניסתה לשים קץ לחייה בפעם הראשונה. היא שתתה כלור. מהר מאוד הגיע אמבולנס לקחו אותה לביה"ח וטיפלו בה היא הייתה שלושה ימים בהשגחה ושם סיפרה לפסיכולוגית שזה היה בטעות היא הגיעה הביתה מאוד צמאה וכלל לא שמה לב שזה כלור והאמינו לה. אבל לחבר שלה סיפרה את האמת ואמרה לו שאם הוא ינסה לעזוב אותה היא תשים קץ לחייה והוא באמת מאוד נלחץ מזה ולא הרפה ממנה הוא פשוט פחד וסיפר זאת גם להוריו. והם המשיכו להיות חברים והיא לא נתנה לו מנוח ככה עברו השנים עד שהגיע צו גיוס אם תאריך לגיוס, ומפה הוא חשב יופי עכשיו נתראה פחות ואולי ככה היא גם תכיר אחרים ותעזוב אותי אני כבר לא מסוגל לאהוב אותה זו אהבה חונקת אהבה שאני רוצה לברוח מפניה אני מרגיש בתוך מלכודת ואולי מפה מהצבא תבוא לי הישועה. הוא התגייס אבל מפה התחילו הצרות הגדולות יותר בזמן הטירונות שלו כאשר לא היה בבית במשך שלושה שבועות היא הייתה הולכת כל יום לאימא שלו ובוכה לה שהיא לא מסוגלת לתפקד הגעגועים מוציאים אותי מדעתי ואז אימא שלו הציע לה להתחיל בטיפול נפשי ושזה מאוד יעזור לה להתמודד ולעבור את זה אבל היא כמובן לא לקחה שום טיפול. ואחרי שלושה שבועות הוא הגיע הביתה לחופשה ראשונה עייף מאוד וכמובן היא כבר חיכתה לו בתחנת רכבת הם היו ייחד כמה שעות בחדרו ורק אז ביקש ממנה שהוא חייב לנוח ולהתקלח ולהיות קצת עם ההורים ואמר אני פשוט הרוס אני בבית עד יום ראשון אז ניפגש מחר בבוקר. היא הלכה ושוב הסיוט חזר היא שוב ניסתה להתאבד הפעם בלעה גלולות והכל התחיל מהתחלה כל הסיוט חזר והוא הבין שממנה אין לו מנוס. והיא לצבא לא התגייסה בגלל אותן בעיות ופשוט ישבה לו על הנשמה. אחרי שנתיים שהוא חייל היא מתקשרת אליו יום אחד ומבשרת לו שהיא בהריון והפלה היא תעשה ולעזוב אותו היא תעזוב בקיצור הם התחתנו נולד להם בן ההורים שלו בנו להם בית צמוד אליהם רק רק שער מפריד בניהם ואחרי שנתיים עוד בת והנה שני ילדים מקסימים ההורים שלו מאושרים עד השמיים הנה יש להם נכדים והמשפחה גדלה ואימא שלו עושה הכל לילדים האלה ממש מגדלת אותם כמו שני נסיכים והכל טוב. היא כבר מאושרת ופחות חרדה הוא עובד ומאוד מצליח בעבודתו היא גם עובדת במשרה טובה כל אחד מהם חוץ מהעבודה והילדים עוסק גם בהובי שהוא אוהב. לפני שנה הוא החליט שהוא נירשם למכון כושר פעמיים בשבוע בשעות הערב המאוחרות היא לא עשתה מזה עניין גם היא הולכת לחוגים שהיא אוהבת. אחרי חודש שהוא במכון כושר הוא הכיר בחורה בת 19 והוא בן 30 אבל חתיך בצורה מדהימה באיזה ערב אחרי הכושר היא היצע לו לשבת לשתות קפה שם במכון היה גם בית קפה, מזנון הם ישבו שתו ופטפטו וככה זה הפך להיות מן הרגל אחרי הכושר הם יושבים לשתות ולדבר וזה התפתח לאט והפך למפגשים יותר אינטימיים. וכאן התחילה אהבה חדשה לפרוח הוא היה יוצא מוקדם מהעבודה ופוגש בה בכל מיני מקומות מסתור הם התאהבו עד מעל הראש היא בחורה מקסימה ויפה והוא אהב אותה ואוהב אותה מאוד הסיפור הגיע לאישתו והיא הפכה עולמות היו מריבות בבית צעקות בכי בקיצור הבית הזה הפך למקום של מהומות כל יום היא כמובן עירבה את כל העולם גם את הילדים ועקבה אחריו לכל מקום מבלי שהוא ירגיש בכך. יום אחד היא זרקה את הילדים אצל שנה ילדה בת 12 והזמינה מונית ונסעה לבית של אותה בחורה, הקימה שם צעקות ההורים של אותה בחורה היו בשוק הם לא ידעו שהבת שלהם מאוהבת בגבר נשוי והם החליטו לבוא אליו הביתה בערב הם באו ביחד עם הבת ואישתו צועקת תגיד לה עכשיו שאתה בחיים לא תעזוב אותי בקיצור כמעט הלכו שם מכות הבחורה הצעירה אמרה אני בחיים לא יעזוב אותו והוא אמר לי שהוא מתכונן לעזוב את הבית ואנו נחייה ייחד. אישתו בתגובה שוב איימה בהתאבדות ועל מנת להרגיע את נפשה הוא הבטיח לה ליד הבחורה הצעירה וליד ההורים שלה שהוא יותר לא יפגוש אותה. זה החזיק מעמד חודש הם כמובן נפגשו שוב, אבל בשיא הזהירות גם החברה שלו הייתה מאוהבת בו נואשות וגם היא לוחצת אותו, ואשתו מאז פשוט ירדה מהפסים כל שבוע צובעת את השיער בגוון אחר מוציאה הון תועפות על ביגוד נעליים עשתה ניתוח לייזר לשיפור הראיה, עשתה איפור קבוע שמה פירסינג בגבה ובטבור היא רוצה להיות כמו אותה נערה והבית הזה פשוט נהרס מיום ליום היא עושה לו את המוות מחייגת אליו כל היום כל איחור עולה לו ביוקר. יום אחד הוא החליט שהוא נישאר לישון עם החברה ואישתו מחכה ומחייגת לכולם לכל החברים למשפחה המורחבת את כולם היא העירה באותו לילה ובשעה 6:00 בבוקר היא מרימה טלפון נוסף לגיסתה ואומרת לה תבואי מהר אני עומדת למות הגיסה מגיעה במהירות הילדים כבר אצל הסבתא והיא מובהלת לביה"ח עם אמבולנס וצופרים זועקים, היא בלעה המון כדורים והגיע לביה"ח ממש בדקה התשעים טיפלו בא במהירות והיא הייתה שלושה ימים בטיפול נמרץ רק אחרי שבועיים היא שבה הביתה והוא בכל אותו זמן לא זז ממנה לרגע. ברור שעכשיו היא מטופלת נפשית ואחד מבני המשפחה החליט שהוא מנסה ליישר ביניהם את ההדורים בעזרתו של רב מקומי הם היום בכמה מפגשים אצל אותו רבי ואפילו הלכו לסמינר חרדי לשבוע ימים אבל זה לא עובד הוא את הבחורה השניה אוהב וההיא גם לא מוותרת עליו ולאחרונה הם נפגשו שוב אחרי חודש של הפסקה ואישתו שוב ניסתה להתאבד. ואז רב שהיה פעם רב שכונתי ועזב לבירה החליט להתערב גם הוא התקשר אליו ואמר לו שאסור לבגוד ושהוא מביא אסון על משפחתו ועל ילדיו וממש הפחדות כאלה קשות אז מה עושים. חיו לא חיים ו"אהבת" הנעורים הזו נכפתה עליו נכפתה עליו והיום זה הגיעה למצב שהיא מאיימת להתאבד אבל לא לבד. והוא חייב לחיות בתוך כל התופת הזו גם בגלל הילדים שסובלים המון מכל הסיפור הזה בינתיים הוא החליט שהוא מפסיק את הסיפור עם חברתו ומנסה להגיע לשלום בית בעל כורחו. מוניק

טוב קראתי ואני חושבת

שהוא היה צריך לעזוב מנסיון ההתאבדות הראשון. מצטערת ליידע בכך, היא פשוט לא בריאה בנפשה. חושבת שזה בולט בסיפור שלך, ולכל אדם שפוי אם אדם לא רוצה לעזור לעצמו בטיפול נפשי ולא מבין שהוא לא הכי בסדר, אז אי אפשר לעשות בשבילו. גם לא רצוי בכלל לחיות בצורת פחד שכזו ועם איום שכזה. זה הרס לה ולסביבה שלה ובטח שבטח גם לו. הטעות היא שהוא נשאר איתה.. מהתחלה. להיות תלוי במישהו בצורה שכזו.. ולא ללכת לשום ייעוץ? מקומם אותי של ממש!! לפחות הוא היה הולך לברר מיקצועית מה לעשות.

עוד משהו מוניקית...

כתבת בהתחלה שה"אהבה" שלה משהו בה היה מטורף. טוב זו לא אהבה!! זה חרדת נטישה מוגברת משהו אצלה מילדות.. שגרם לה להגיע למצב שכזה. מילה טובה וקצת תשומי ממנו גרמו לה להיתלות עליו בצורה הזו.

Mוניk

New member
גם אני חושבת כמוך חוצי

מעבר לזה לא יכולה להגיב מוניק

tairon

New member
זו אהבה לא בריאה...

לאף אחד מהנוגעים בדבר.. יותר מדי אובססיה.. מצמרר לגמרי.. ומפחיד.. שמישהי מחזיקה במישו בשם אהבה בצורה כל כך מעוותת..ולא בריאה.. ויש סיפורים כאלו בחיים...

Mוניk

New member
זה סיפור אמיתי ו.....!

ומעניין שאף אחד לא חשב שאולי גם הוא לא בסדר ואולי גם לו יש בעיה נפשית, שאם לא כך אז למה בכלל הוא המשיך את הקשר ואולי היה לו נח עם החיזורים שלה ואולי גם לו יש בעיה והוא פחד לעזוב ציינתי בסיפור את הכל אבל לא ציינתי שאי פעם היה לו קשר עם אחרת, זה קרה רק אחרי 9 שנות נישואין. ואני חייבת לציין שהיא אמא למופת ואשה טובה לבעלה והבית מנוהל בצורה כמעט מושלמת ומה שהביא שוב לשגעון זו הבגידה שלו כי במשך כל שנות הנישואים שלהם הכל היה מושלם והיא לא הטרידה אותו והייתה רגועה ותפקדה 10 והוא היה מאושר. נכון שהיא הייתה חייבת טיפול נפשי אבל גם הוא חייב בזה לא פחות ממנה (ובכלל בגידה זה דבר קשה לכל אדם, קל וחומר לה) מוניק

בטוח שגם הוא לא בסדר

עזבו את מה שקרה בסוף, את כותבת שאמא שלו אמרה לה "למה אתם לא יוצאים", למה להגיד לה? מה איתו? מה היא קשרה אותו לכיסא? וכך לאורך כל הסיפור הוא כאילו פסיבי, ולכן הבעייה כמובן היא גם שלה, נסיונות ההתאבדות וכד´ אבל הוא חזק בתמונה. סיפור לא קל מוניקי ישנוני

Mוניk

New member
נכון מאוד זה גם מה שאני אומרת!

לדעתי כל המשפחה זקוקה לייעוץ פסיכולוגי דחוף ולא לחפש אשמים קודם לטפל בבעייה דחוף בגלל שיש פה ילדים קטנים. אחרי זה השלב של גירושים או לא יודעת מה יצא מזה. כולם לא היו בסדר ועכשיו נח הם להטיח את האשמות רק כלפיה. מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo39.gifמוניk...../images/Emo24.gif

חיזור גורלי זה דבר רע. כותבת חמוד ממושית.

למעלה