חיזור זו מילה גסה?

duduamar

New member
חיזור זו מילה גסה?

שאלה תכלס בעיקר לגברים... כי אין מה לעשות אנחנו הצד המחזר בד"כ, אבל גם בנות מוזמנות להביע דעה :) האם אתם מאמינים בחיזור? האם הייתם משקיעים מזמנכם, מכספכם, מהאנרגיה שלכם, כדי לחזר אחרי בחורה? או שאתם מאמינים בגישת ה"אם היא רוצה סבבה, לא רוצה לא צריך" ?

lollipop girl

New member
אממ האמת זה נורא תלוי בבחורה

כי יש בנות שאם מישהו לא מוצא חן בעיניהן גם אם הוא יחזר אחריה וישקיע המון היא עדיין לא תרצה אותו ואפילו לא יהיה לה נעים בגלל שהוא משקיע ככה. אבל יש בנות שאם בהתחלה הן לא מעוניינות והבחור מחזר, הדעה יכולה להשתנות... אז זה מאוד תלוי...

../images/Emo26.gif

אם היא לא רוצה , אז באמת חבל על הזמן. אבל אם יש ספק.. או שמצב מתנדנד, וסחבק רוצה את הבחורה.. אז סחבק ישקיע

זכוכיות

New member
לא מאמינה,

כלומר, יש חיזור ויש חיזור. יש משחקי חיזור נהדרים, הדדים, כאלה שנמצאים שם בתקופת פרה הקשר, כשברור שכל הצדדים מעוניינים- והם כייפים, מרגשים, נעימים. חיזור כמו שתיארת, מיותר בעיני. מי שרוצה, יודע את הדרך. מי שרוצה ומגלה שאני לא רוצה- צריך להסתובב ולהעלם.

נועם m

New member
לא אוהבת...

נראה לי סתם כמו משחק מיותר. והגבול בין "חיזור" לבין "התרפסות או "התקרצצות" הוא מאוד דק לפעמים...

orenbarkai

New member
כנראה של שאלת נכון

גם להתחיל עם בחורה זה חיזור להתקשר אליה ולדבר ובכלל להשקיע בקשר. גם הגישה של "אם היא רוצה" לא עובדת לאורך זמן, כי או שזה יזיזות או שהקשר יגמר. כולם משקיעים בחיזור, מי יותר ומי פחות.

Dark Muse

New member
לעולם לא אשקיע יותר מדי כסף

על מישהי. הכל חוץ מכסף. כן אני אולי קמצן, כן אני אולי אידיוט, אבל תסלחו לי בנות, אתן לא שוות כסף. רגש לא קונים בכסף.

L y c a n

New member
והבנות אלה שענו חחחחחח

בטח שכן.. רק האתגר בדבר.. אפשר לחזר, רק בשביל הספורט

משום מה הרוב ענו שלא...

אני דווקא חושבת שכן.. לא, לא שחיזור זו כן מילה גסה, אלא שאני מאמינה בחיזור.. לא חיזור כזה שמציק והופך אותך למתקרצץ, אבל חיזורים מאלה שהופכים אותך לגבר רומנטיקן בעני הבחורה לא יזיקו. אני אישית מאוד חשוב לי החיזור. אחד שלא יחזר אחריי (לפחות בהתחלה) מתחיל עם פחות סיכויים אצלי...

למעלה