חיזור

חיזור

אין מקריות במקרה. במהלך שבוע שעבר, שני אימונים לשתי מתאמנות התמקדו ומהו חיזור לגביהן. האחת מבלי לפרט הגדירה את החבר כקמצן ומכאן נפתחה תיבת פנדורה. השנייה שיתפה ברצון שלה לבלות והרצון של בן זוגה לבלות ביחד בבית. התלבטויות כאלו ובגרסאות אחרות צפות גם באימונים של זוגות נשואים. מזמינה אתכם לבדוק מהי ההוויה שלנו כאשר מחזרים אחרינו?

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifכאשר מחזרים אחרינו , זה מרומם את הנפש

את הגוף ואת הנשמה
לחיזור אלף צורות החל מנשיקה
מילה טובה
הזמנה בילוי
פרח ...
...תשומת לב ביום
מיוחד..ועוד..
אצל זוגות נשואים ...החיזור הוא עם פחות תאוצה מאשר אצל רווקים ופנויים
יום נפלא לך
אישה

ציינת את התוצאות של החיזור

על איזה צורך בתוכנו החיזור נותן מענה? חיבוקי עוטף מצחיקולית

jozefin3

New member
../images/Emo13.gifמצחיקולית עונה לך../images/Emo24.gif

החיזור נותן מענה , על הצורך של הקיום שלנו ....
ההתחדשות מבפנים ...הצורך להרגיש נהדר עם עצמינו שאנו נאהבים...מושכים מעניינים...
החיזור נותן הרגשה טובה לכל אחד ואחת...
מקווה שהצלחתי הפעם

הצלחת ובגדול ../images/Emo24.gif

הרבה פעמים אני שומעת במהלך העבודה ובחיים הפרטים את המשפט " אני רוצה שהוא יחזר" על מנת להבין את האמירה החקירה היא על איזה צורך העשייה תיתן מענה. רבים כמוך זקוקים להתחדשות להרגיש נאהבים מושכים ומענייניים. חיזור זאת דרך אחת האם ישנם עוד דרכים למלא את הצורך בתוך הזוגיות? אוהבת אותך מלאנים אישה.

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifבודאי שיש עוד דרכים , שאתחיל עכשיו

או אחר כך
דרך אחת היא פירגון.......הדדי.....וויתור על מנת שהוא או היא יממשו מה שהם אוהבים..לעשות
תורך.....להמשיך

נקודת המוצא שלך בטעות יסודה .... ../images/Emo98.gif

באשר לחיזור אצל זוגות נשואים, כל העיניין הוא לזכור מידי יום שיש להשקיע מחדש בחיזור ואז, לזקור ....

שזמ

New member
2 הערות

א- לגבי מהו חיזור, יש את החיזור בחדרי הצ'אט את בחורה אני אומר "שלום, אני מוטי" את אומרת "שלום מוטי, נעים מאוד" ואז משפט החיזור האולטימטיבי: "בולעת או יורקת? ב- לגבי המאומנת שהגדירה את הבחור כקמצן ביום שישי ישבתי עם בחור שהתלונן על בחורה שהיא קמצנית חולנית אולי נפגיש את הבחור "שלך" עם הבחורה "שלי"? ובא לציון גואל ולציונה בועל ושלום על ישראל

שזמ

New member
ובקשר למהו חיזור

ג'וני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את האלה והיא הסמיקה, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר הכל לאמא שלו : "אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, אחר כך הוא התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלה הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. פרט לזה שהוא לא כל כך כמו רופא, כי מסתבר שהייתה לו בעיה למצוא את הלב. הוא התחיל להרגיש לא טוב גם כן כי שניהם התחילו לנשום מאוד כבד, הידיים שלו התחילה להיות קרות כי הוא שם אותם מתחת לחצאית שלה. באותו הרגע אחותי פנתה לקצה הספה, זה היה כשהחום התחיל לעלות. אני יודע שזה היה חום כי היא אמרה שהיא חמה. בסוף אני גיליתי מה עשה אותם כל כך חולים... צלופח גדול נכנס לו למכנסיים באיזה שהיא צורה שאני לא יודע, קפץ מהמכנס ועמד שם בערך 25 ס"מ גדול, אלוהים ישמור, בכל אופן הוא תפס אותו ביד לשמור שלא יברח, כי אחותי ראתה את זה והיא נהייתה מאוד נפחדת, העיניים שלה גדלו והפה של נפתח גדול מאוד והיא התחילה לקרוא בקול לאלוהים ודברים כאלה. הייתי צריך להגיד לה על זה שראיתי באגב, בכל אופן, אחותה נהייתה גיבורה וניסתה להרוג את הצלופח. היא ניסתה לנשוך לו את הראש. פתאום היא עשתה רעש ועזבה את הצלופח, אני מניח שהוא נשך אותה. בחזרה. אחר כך היא תפסה אותו בשתי הידיים והחזיקה אותו חזק חזק בזמן שהוא הוציא מחסום מהכיס והחליק אותו מעל הצלופח כדי שלא ינשך שוב. אחותי נשכבה ופתחה את הרגליים כדי שהיא תוכל לתפוס בתפיסת מספריים עליו, הוא עזר כשנשכב מעל הצלופח, הצלופח נלחם, אחותי התחילה להתפתל וללחום. החבר כמעט הפך את הספה, אני חושב שהם רצו להרוג את הצלופח בלמעוך אותו ביניכם. אחרי כמה זמן שניהם הפסיקו לזוז ונאנחו. החבר שלה ישב ועל בטוח הם הרגו את הצלופח, אני יודע שהוא היה מת כי הוא היה רק חלה שם, וחלק מהבפנים שלו גם חלה. אחותי והחבר שלה היו קצת עייפים מהמלחמה, אבל הם המשיכו לחזר אחד אחרי השני. הוא התחיל לחבק אותה ולנשק אותה שוב ושוב. ובאלוהים הצלופח לא היה מת אחרי הכל ! הוא קפץ בחזרה והתחיל להלחם שוב. אני חושב שהצלופחים הם כמו חתולים, יש להם 7 נשמות או משהו, באותו הרגע אחותי קפצה וישבה על הצלופח כדי להרוג אותו. אחרי 35 דקות של מלחמה הם סוף סוף הרגו את הצלופח. אני יודע את זה כי אני ראיתי את החבר של אחותי מקלף לו את העור וזורק אותו בתוך השירותים ומוריד את המים. אמא התעלפה.

למעלה