חיזקו ואימצו

smile2life

New member
חיזקו ואימצו

"היה נכון למלא חובתך נאמן לארצך ומולדתך בכל עת לזולת תעזור חוקתך הצופה שמור תשמור..." ובכן אם אתם מזדהים אפילו טיפונת עם הכתוב ותופסים מתנועת הצופים כתנועה לשינוי חברתי - בדיוק כמו רופרט באדן-פאוול - אתם מוזמנים להגיע עם חאקי מלא ודיגלי ישראל
לרחבת מוזאון תל-אביב בתאריך אחד בספטמבר (כן. היום בו חוזרים לבצפר) בשעה 19:30 מי שעומד אחרי ההפגנה הזו אלו הארגונים החברתיים בישראל ותנועת מרצ כפי שניתן לראות בהזמנה המצורפת. חיזקו ואימצו

ממה שאני הבנתי ההפגנה כן תהיה ככה..

אז הוא לא יכול לדבר אל הצופים כגוף 1.... הצופים היא אינה תנועה פוליטית.... והיא גם לא מתיימרת להיות כזאת... אם אתם הולכים להפגנה תלכו לא כצופים אלא כבודדים... חח למרות שאני שמאלנית... נעם

smile2life

New member
ההפגנה היא לא של מרצ

אלא מרצ נותנת תמיכה להפגנה. ההפגנה היא של מטה ארגוני המאבק החברתיים. אלו שמפגינים כל יום שישי מול הבית של סזילבן וג´ודי ברח´ בינימין 23 בר"ג בשעה 12

תנועת הצופים היא תנועה א-מפלגתית

איך לעזאזל אתה נכנס לפה לפורום רושם את ההמנון שלנו ואומר שאם אנחנו מזדהים עם הכתוב שנבוא להפגנה של תנועת מרצ לבושים בחאקי (כאילו נציגי הצופים)

smile2life

New member
לא הבנתם נכון

ההפגנה היא של מטה המאבק של הארגונים החברתיים. מרצ לקחה על עצמה לפרסם את הנושא והיא חלק ממטה המאבק. בשום אופן ההפגנה הנ"ל לא שייכת למרצ, אלא מרצ היא חלק ממטה המאבק החברתי דרך אגב למי שתהה: אני בוגר שבט הנשיא בהנהגת תל-אביב, הדרכתי בשבט כפיר (הדרכת חוץ) ונהייתי סוציאליסט בזכות האידאולוגיה הצופיפיניקית. נדמה לי שעניתי לכולם כאן

smile2life

New member
ממה שאני יודע

תנועת הצופים נלחמת בעוולות חברתיות ואם השכב"ג מצביע וקובע הגעה בחאקי אזי זה נכון והולם והגיוני.

smile2life

New member
חוץ מזה שאתם מזדהים עם הרעיון ולא ה

אני זוכר, כשאני הייתי חמשוש הלכנו להפגין נגד כהנא ונגד האפטהייד בחאקי מלא ולאף אחד בהנהגה לא הייתה בעיה עם זה. מכיוון שהצופים זו תנועה של רעיונות וההגשמה היא חלק מהעיניין במקרה שהנדון ההגשמה היא מאבק חברתי

למעלה