../images/Emo141.gif~סיכום הופעה!~../images/Emo141.gif../images/Emo29.gif
אז ככה:
00:47-יושבת בסלון רואה הג"ש(הכי גאים שיש) ומעבירה כל 2 שניות לערוץ 10 וצועקת על הטלויזיה שהזמן לא זז 01:00-ממשיכה להעביר וערוץ 10 ושוב לערוץ 3 ושוב 10 ושוב 3 ושוב 10 ושוב 3 ושוב(טוב כבר הבנתם לא?
) 1:31-מתחברת לאיסיקיו וכותבת לעדי הודעות מודאגות בקשר לגורלה של ההופעה 1:34-אני ועדי מתחילות לאיים על ערוץ 10 באקדח במכות רצח ובמוות מידי..
1:35-אני ועדי מדסקסות לשניה על ענייני הג"ש ואומרות אחת לשניה עד כמה שאמט חמוד ובלה בלה בלה (לא חמוד כמו פיטר כמובן
) 1:37-מחפשת את האתר של ערוץ 10 בשיא הלחץ העצבים וההיסטריה. 1:37-מתייאשת 1:41-רותם רואה אור
רותם מגלה מה קרה ורצה לראות אם היא צודקת, רותם רואה שהיא צודקת ושההופעה עוד שניה תתחיל, רותם מוסרת את הבשורה המשמחת לעדי ולשאר חברי הפורום(דרך הניק של רוני , לא היה לי זמן להחליף ניק
) 1:42-רותם רואה סוף סוף את ההופעה שהייתי לדעתי מצוינת
כל ההופעה חיפשתי את ליטל בקהל ואם אני לא טועה לדעתי גם הצלחתי לראות אותה... ההופעה הייתה מדהימה, האורות הקולות האנרגיות הקהל, פשוט חוויה קולינרית(רגע קולינרת זה של אוכל לא?, טוב תשכחו מזה
) ממש אהבתי את הסיפור המתוק, הר של בייגלך(ושחר, מגדילים ב 1.90 לא ב 1 ש"ח..) אמממ 180, גשם חזק, רקוואים לבלונדינית היה נחמד.. אממ מה עוד? לא רוצה לדעת היה טוב מאוד
אממ נראה לי שבתכלס זהו, במעמד מכובד זה ברצוני לנצל את ההזדיגד0דיעפףכגנמעיהי חעכרד',[חם
אני שונאת אבל שונאת את המקלדת שלי
בכל מקרה איפה הייתי, אה
ברצוני לנצל מעמד מכובד זה ולשלוח את התנצלותי הכנה לבנות שהרסתי להם את חווית הצפיה... חלק א'- עמית, אני יודעת שלא תקראי את זה אבל אני יספר לך על זה, סורי שכל שניה צרחתי ולא נתתי לך לשמוע אף שיר אבל היינו לבד בבית מה אני יכולה לעשות? אני ממש ממש מצטערת שהיית צריכה לשמוע כל שניה 'יוווו הנה סולו של פיטר' ולסבול את הנגיסות שחרכו את עור ידייך ועשו בהם חור.. חלק ב' רונלד, אל תורידי את הראש פה ליידי כי אני יודעת שאת רוצה לקרוא את זה, בכל אופן.. סורי שלא ממש הקשבתי לך והפסקתי את השיחות שלנו כל פעם שהיה קלוז-אפ על פיטר , את יודעת שארני כן כן ארני, דוד של ברני
סתם לא, את יודעת שאני לא עושה את זה בכוונה זה פשוט בלתי נשלט.. ומממ זהו
איך הייתה לכם ההופעה
לא שזה מעניין אותי אבל סתם מתוך נימוס... אני יודעת שכמעט אף אחד לא ירשום פה סיכום הופעה למרות שאני ממש רוצה שזה יקרה, ולכו תדעו, אולי אם הרבה אנשים יכתבו את הסיכומים שלהם אז אולי נגבל טאג ליין, מה אתם אומרים?