חיחיחי

Just Adi

New member
חיחיחי ../images/Emo80.gif

אני רואה עכשיו את ההופעה ומראיינים אותם תוך כדי ושחר יושב כמו בת עם צעיף ומכנסי ג'ינס צמודים אני מתה מצחוק

רותמיקה

New member
../images/Emo141.gif~סיכום הופעה!~../images/Emo141.gif../images/Emo29.gif

אז ככה:
00:47-יושבת בסלון רואה הג"ש(הכי גאים שיש) ומעבירה כל 2 שניות לערוץ 10 וצועקת על הטלויזיה שהזמן לא זז 01:00-ממשיכה להעביר וערוץ 10 ושוב לערוץ 3 ושוב 10 ושוב 3 ושוב 10 ושוב 3 ושוב(טוב כבר הבנתם לא?
) 1:31-מתחברת לאיסיקיו וכותבת לעדי הודעות מודאגות בקשר לגורלה של ההופעה 1:34-אני ועדי מתחילות לאיים על ערוץ 10 באקדח במכות רצח ובמוות מידי..
1:35-אני ועדי מדסקסות לשניה על ענייני הג"ש ואומרות אחת לשניה עד כמה שאמט חמוד ובלה בלה בלה (לא חמוד כמו פיטר כמובן
) 1:37-מחפשת את האתר של ערוץ 10 בשיא הלחץ העצבים וההיסטריה. 1:37-מתייאשת 1:41-רותם רואה אור
רותם מגלה מה קרה ורצה לראות אם היא צודקת, רותם רואה שהיא צודקת ושההופעה עוד שניה תתחיל, רותם מוסרת את הבשורה המשמחת לעדי ולשאר חברי הפורום(דרך הניק של רוני , לא היה לי זמן להחליף ניק
) 1:42-רותם רואה סוף סוף את ההופעה שהייתי לדעתי מצוינת
כל ההופעה חיפשתי את ליטל בקהל ואם אני לא טועה לדעתי גם הצלחתי לראות אותה... ההופעה הייתה מדהימה, האורות הקולות האנרגיות הקהל, פשוט חוויה קולינרית(רגע קולינרת זה של אוכל לא?, טוב תשכחו מזה
) ממש אהבתי את הסיפור המתוק, הר של בייגלך(ושחר, מגדילים ב 1.90 לא ב 1 ש"ח..) אמממ 180, גשם חזק, רקוואים לבלונדינית היה נחמד.. אממ מה עוד? לא רוצה לדעת היה טוב מאוד
אממ נראה לי שבתכלס זהו, במעמד מכובד זה ברצוני לנצל את ההזדיגד0דיעפףכגנמעיהי חעכרד',[חם
אני שונאת אבל שונאת את המקלדת שלי
בכל מקרה איפה הייתי, אה
ברצוני לנצל מעמד מכובד זה ולשלוח את התנצלותי הכנה לבנות שהרסתי להם את חווית הצפיה... חלק א'- עמית, אני יודעת שלא תקראי את זה אבל אני יספר לך על זה, סורי שכל שניה צרחתי ולא נתתי לך לשמוע אף שיר אבל היינו לבד בבית מה אני יכולה לעשות? אני ממש ממש מצטערת שהיית צריכה לשמוע כל שניה 'יוווו הנה סולו של פיטר' ולסבול את הנגיסות שחרכו את עור ידייך ועשו בהם חור.. חלק ב' רונלד, אל תורידי את הראש פה ליידי כי אני יודעת שאת רוצה לקרוא את זה, בכל אופן.. סורי שלא ממש הקשבתי לך והפסקתי את השיחות שלנו כל פעם שהיה קלוז-אפ על פיטר , את יודעת שארני כן כן ארני, דוד של ברני
סתם לא, את יודעת שאני לא עושה את זה בכוונה זה פשוט בלתי נשלט.. ומממ זהו
איך הייתה לכם ההופעה
לא שזה מעניין אותי אבל סתם מתוך נימוס... אני יודעת שכמעט אף אחד לא ירשום פה סיכום הופעה למרות שאני ממש רוצה שזה יקרה, ולכו תדעו, אולי אם הרבה אנשים יכתבו את הסיכומים שלהם אז אולי נגבל טאג ליין, מה אתם אומרים?

Just Adi

New member
סיכום שלי... ../images/Emo80.gif

אל תסקלו אותי *סוקלים אותי* אבל לא ממש ראיתי זת'ומרת שמעתי כן וגם די ראיתי אבל הייתי במחשב בו זמנית ולא הייתי מרוכזת. אני מצטערת פשוט ביאס אותי לחשוב שאני לא הייתי שם *מבואסת* ושביום שלישי לא היה ככה *מבואסת* ושהיום יש להם הופעה בעיר שלי שסביר למדי שתיראה דומה ואני לא הולכת *מבואסת חזק* :) אבל אני אוהבת אותכם וגם זה טוב אה אגב, משהו קטן שאני חייבת להוסיף ... אני מרגישה מעולה! הלכתי מהמחשב בעשרה לארבע למיטה ופשוט התחלתי לראות טלויזיה וראיתי אמריקן ביוטי פעם ראשונה, סרט מ-ה-מ-ם שעשה לי טוב על הלב :) אוהבת אותכם נורא

Just Adi

New member
2 סיבות... ../images/Emo80.gif

ושתיהן קשורות לאמא... 1. ביום שני הייתי בהופעה ואמא אומרת "את לא גרופית שלהם, את לא יכולה ללכת לכל ההופעות שלהם!!" "אין לך דברים יותר טובים לבזבז עליהם את הכסף שלך?" (למען האמת לא, אבל אין לי כסף שזה גם בעייתי...) 2. ביום שלישי - רביעי - חמישי הייתי חולה ממש רציני עם חום ושטויות ואמא שלי לא רוצה שאני אצא מהבית בגלל זה "כי אני ישר אחטוף את הדלקת שוב" פולניות! ביי

או קיי.... ../images/Emo168.gif

לי יצא לשבת בסלון על הטלויזייה מ 1:05, כי באת היה אצלי כתוב שזה מתחיל ב 1:05, אבל בסוף זה התחל יותר מאוחר, והיה מעולה לדעתי, ואהבתי נורא את הר של בייגלך, ואת 180, גשם חזק, והכל היה פשוט מעולה! ואגב, אם אני לא טועה גם אני חושב שראיתי את ליטל, אבל זה היה כזה ממש ל"ריפרוף" כאילו, זה לא שהמצלמה התמקדה עליה, פשוט כזה מהצד, אז יכול להיות שזו באמת היא.... אוף והדבר הכי הכי הכי מבאס שקרה לי, זה שאם אני לא טועה אז סיפרתי לכם שעשיתי קלטת רק עם דברים של מוניקה, והיו בא מלא מלא דברים, את הקליפ של שנים חסומות, את ההופעה (החלק א'), רעיונות עם מוניקה, שהם הופיעו ביצפאן ועוד מלא דברים...., ואתמול אני כזה בא לשים אותה, ואני מגלה שאמא שלי הקליטה לי על הקלטת וה-כ-ל נמחק!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאא!!! היה בא לי להתאבד באותו רגע...., ואז שוב , עצוב , התחלתי להקליט את ההופעה של אתמול, על אותה הקלטת ומההתחלה.....

lushy

New member
ראיתם במקרה...

אנשים שזורקים בייגלה על הלהקה בזמן "הר של בייגלעך" ??? הייתי בהופעה ואני וחברים שלי זרקנו עליהם בייגלה, אבל לא יצא לי לראות את ההופעה אתמול כי... נרדמתי :)

חחחח... ../images/Emo168.gif

שבכל הופעה ב"הר של בייגלך" זורקים על מוניקה בייגלה....

כן הקטע שזרקו עליו בייגלה

היה ממש מצחיק,אני זוכרת שעמדתי שם וקלטתי שזורקים עליו ונקרעתי מצחוק

i c y

New member
../images/Emo1.gifסיכום ההופעה.../images/Emo42.gif

ההופעה הייתה בסדר.
אבל אי אפשר לראות הופעה כשרותם נמסה מול המסך. אי אפשר.

רותמיקה

New member
אף אחד..../images/Emo29.gif

לא הכריח אותך לראות איתי את ההופעה
, אבל אנחנו מתקדמות, לפחות הפעם באת
.

וואו אנשות!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

מה קרה לכן?!?!" יאללה דיי תירגעו, תשלימו וזהו! דיי אתן חברות טובות!

רותמיקה

New member
חן...../images/Emo29.gif

תודה על הניסיון לגשר בין המחנות
אבל אני חושבת שנסתדר, מתישהו

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo142.gifסיכום הופעה../images/Emo142.gif

עוד ביום חמישי תיכנתתי את הוידאו שיקליט אבל זה הקליט רק עד "נסיפור המתוק" איזה שירים הפסדתי

מוניקה והסקס - ביקורת באיחור

יהלי סובול, פיטר רוט, שחר אבן - צור, אלדד גואטה כל הכבוד... אחלה הופעה ההופעה התחילה עם "איחור קל" של שעה ומשהו אך בהחלט נתנו הופעה את סדר השירים אני לא ממש זוכר ואפילו לא את כולם אך אני ירשום מה שכן זכור לי דם בעיר הזאת מספיק בנאדם שנים חסומות מכה אפורה סאן חוזה פרפר עוד פעם הקונפורמיסט מילי גשם חזק מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת רקוואים לבלונדינית הר של בייגלך 180 איש קש הפוך בשמש ועוד שיר באנגלית כנראה מהתקופה שלהם בניו יורק בהחלט אחלה הופעה ואפילו הם תרחו ועשו לנו ניגון קבוצתי על האורגן של אלדד כל הלקה הזאת מצחיקה והיו כמה קטעים על הבמה ואפילו אמרו שהכל של כפר סבא יותר טוב מהקהל של תל - אביב הייתם מאמינים? עשה בשכל שאול שפתח בארבי בכפר סבא בהחלט מקום נפלא מעיין

למעלה