חיחי אהלן כולם!

christeamo

New member
חיחי אהלן כולם!

ראיתי שאהבתם את הסקר הופעות והוא באמת אופטימי אז יש לי סקר חדש.... מה השיר הכי אהוב עליכם מכל השירים של רבלדה? כול ביג ברודר ו una cancion ו- las mananitas ! מהי הדמות (לא השחקן) הדמות הכי אהוב לכם? מכללל הצוות!!!! לא רק השישיה..בן ובת.. ויש לי שאלה אחת לכולכם....אני משתגעת כבר נשמות!!! מישהו יכולל להגיד ליי בין כמהההה כריסטופרררר המושלם שלי?!?! חלק אומרים 18 חלק 19 אני כבר משתגעת אה....ו...גם עם הוא עדיין רווק???? אוהבת אותכככככככםםםםםםםם _______________________________
בלינדו'ש- כי שלמות זה לא ר-ק רבלדהה
אוקרמן => כי יופי נשאר י-ו-פ-י => חולה עלייך ! אנחל , אדי , מאי , אנהו'ש , דולסה , פונצ'ו => מתה מתה עליככםםם !!!!

סוכריה16

New member
חחחחח אוקיי תרגעי קודם כל!

21.10.1986 התאריך לידה של כריסטופר, כלומר שנה הבאה בתאריך הזה יהיה לו 19.. צעיר מאוד הבחור. כרגע, לא ידוע \על שום חברה, אבל לפני כמה זמן הראו תמונה אפילו שתיים שלו עם איזה אחת, לאחר הפרידה עפם אנהי, וכייוון שאני לא שומרת תמונותשלו, אין לי , סורי. נראה לי כרגע רווק, ויש לי הרגשה שהוא מאוד אוהב עוד את אנהי. למשל: פעם אחת הם היו בראיון ב con todo והמנחה שאלה איזה זוג אוהבים יותר "אנהי ופונצ'ו" או "פונצ'ו ודולסה" אז הוא אמר "מיה ומיגל מיה ומיגל מיה..." הוא התעצבן שאמרו.. וזה היה בולט. ובעוד ראיון הוא היה עצוב, ואמר שאנהי נורא מוכשרת, ושהיא כבר לא איתו. הדמות הכי אהבובה עליי זה בעצם לופיטה, וכמובן הכי הכי מיה. אני חוהלה על שתיהן, גם בתור בנות- אדם!! ועל לואחן אני לא מתה במציאות אבל אצת הדמות אני אוהבת. ומהבנים מיגל, ותומס- נראה לי... ג'ואבני אני מתה עליו, אבל יש לו בעיות, אני לא שלמה עם איך שהוא מתנהג. לא יודעת למה לא שמים שירים, אבל באתר של הילה יש אז תהני מהם

TuTyBoP15

New member
שנה הבאה בתאריך הזה יהיה לו 20

אנחנו בשנת 2005
בתאריך הזה השנה הוא יהיה בן 19

shir08

New member
עונה

השירים- האמת שאני אוהבת את כלללל השירים שלהם!!כולם מעולים אחד אחד אבל אם כבר אז יש כמה... 1.una cancion--->שיר מהמממממםםם! 2. otro dia qu va 3. Santa no soy 4. Cuando amor acaba 5. Futro ex novio הדמות- כמובן שמיגל!!
(ובמקום השני רוברטה) ובקשר לכריסטופר-אני לא יכולה לענות לך כי..גמני לא יודעת!

../images/Emo23.gif עונה אוביו ../images/Emo23.gif

מה השיר הכי אהוב עליכם מכל השירים של רבלדה? כול ביג ברודר ו una cancion ו- las mananitas ! השיר האהוב עליי: salvame מהי הדמות (לא השחקן) הדמות הכי אהוב לכם? מיה , ומיגל

soy rebelde

New member
כנסי..

בקשר לדמות הכי אהובה יש לנו כבר משחק שנקרא "החוליה החלשה" ו las mananitas הוא לא שיר שלהם, הם שרו אותו רק פעם אחת.. ונראה לי שכריס רווק

camila4ever

New member
../images/Emo41.gif עונה:):):)

****דמויות אהובות, רוברטה ומיגל [וגם השחקנים]:):):) ****שירים אהובים [כולם הכי יפים בארץ אבל..] 1-Solo quedate en silencio 2- tenerte y quererte 3- una cancion 4- salvame 5-ensename ****הוא בן 20, ואכן- רווקק:)

למעלה