חיטוב דל תקציב ואיזון

קוובנגה

New member
חיטוב דל תקציב ואיזון

שלום לכולם, אני משרת בבסיס רחוק מהבית כך שאין לי גישה לחדר כושר, אבל בכל זאת רציתי להתחיל להתאמן. המטרה - חיטוב נטו. האמצעים - משקולת מוט להרכבה והוספת משקלים התחלתי בשכיבות שמיכה - 20 חזרות 3 סטים ידים 12 חזרות, 3 סטים (משקל - 7 קג') כפיפות בטן - מקסימום חזרות 3 סטים השאלה היא כזאת - אני עובד על החלק הקדמי, האם זה בריא, או שזה ימשוך את הכתפיים שלי קדימה (למראה יחודי של איש מערות :) רואים 4 קוביות חלש, איך אני מקדם לכיוון ה 6 וחזק האם התוכנית טובה, או שיש לערוך שיפורים תודה מראש לעונים

oridoron77

New member
תשובות

1. עבודה רק על החלקים הקדמיים בגוף, תהווה בעיתיות - מחוסר פרופרוציה, ועד חוסר איזור בין יכולות שרירים בגוף שלעיתים קרובות עובדים ביחד בתנועות מורכבות). העצה שלי היא, לא לחשוב מה יראה הכי טוב, ואיך להבליט את זה, אלא איך אני בונה מכונה חזקה שעומדת באתגרים (וגם מן הסתם נראית הרבה יותר טוב). 2. מה זה תרגיל ידיים? אני ממליץ לך להוסיף מתח, סקוואט, ותרגיל להאמסטרינג. 3. עבודה שעל שרירים לא ימשכו את הידיים שלך קדימה, אל תפחד. 4. תקדם את מצב הקוביות שלך באמצעות תזונה. האופציה הטובה ביותר תהיה ללכת לתזונאי, ברירית המחדל תהיה לחפש משתמש בשם "קטריס" ולהיכנס לבלוג שלו (אפשר דרך גוגל) - יש לו שם מאמר בשם GENERAL CUTTING, זה יעזור לך מהפן הזה. בהצלחה אורי

קוובנגה

New member
האמסטרינג ? אתה יכול להסביר ../images/Emo9.gif

אתה יכול לפרט בבקשה איך עושים סקוואטים ותרגילי האמסטרינג ? בקשר לתזונה יהיה קצת בעיה היות והצבא לא משקיע בנושא (אשתדל לעשות את המיטב על פי המאמר:) תודה רבה על העזרה

oridoron77

New member
תראה

ללמד סקוואט דרך פורום זה די חובבני, והייתי מאוד ממליץ ללמוד את זה מגורם מקצועי שעבר הכשרה (ולא רק שחשוב לבצע זאתנכון מבחינת תרגיל, אלא גם מבחינת הבנה לאחת התנועות הכי בסיסיות בגוף האדם שחוזרות על עצמן אין ספור במהלך החיים). תרגיל להאמסטרינג נסה למצוא ביוטיוב (Hamstring), יש שם הרבה אילתורים שתוכל לעשות גם בצבא. אם לא תמצא, תגיב כאן, ואני יחפש בשבילך. אורי

קוובנגה

New member
חיפשתי ביו טיוב

מצאתי הרבה סוגים של Hamstring - גב ידיים רגליים. מה אני מחפש, תוכל בבקשה לתת לי קישור מתאים אגב, איך רושמים סקווט באנגלית תודה רבה על העזרה ועל תשומת הלב

קוובנגה

New member
חיפשתי ביו טיוב

מצאתי הרבה סוגים של Hamstring - גב ידיים רגליים. מה אני מחפש, תוכל בבקשה לתת לי קישור מתאים אגב, איך רושמים סקווט באנגלית תודה רבה על העזרה ועל תשומת הלב

למעלה