חיטוט חנונים, כמה מכם מחטטים באף...? ת'אמת, יאללה-יאללה. תשפכו!
ק קמילעעע New member 25/2/06 #2 חחחחח אחלה נושא לא נעים להגיד אבל אני כן.. חח באמת במיוחד שיש נזלת והכל מתיבש באף וזה כואבבבב אזז כן... חחח...
חחחחח אחלה נושא לא נעים להגיד אבל אני כן.. חח באמת במיוחד שיש נזלת והכל מתיבש באף וזה כואבבבב אזז כן... חחח...
א אדםלבארי New member 25/2/06 #3 איך העובדה הזו מעניינת? הישראלים נמצאו בסקר שהכי הרבה מחטטים באוטו ברמזור... אז? אין דברים יותר מעניינים לשאול?
איך העובדה הזו מעניינת? הישראלים נמצאו בסקר שהכי הרבה מחטטים באוטו ברמזור... אז? אין דברים יותר מעניינים לשאול?
P PrayingFuckingMantis New member 25/2/06 #6 מה קשור.... .. כמו לשאול כמה פעמים אתה הולך לשרותים ואיך אתה מנגב את התחת.. חסר פואנטה וילדותי בצורה רעה ביותר..
מה קשור.... .. כמו לשאול כמה פעמים אתה הולך לשרותים ואיך אתה מנגב את התחת.. חסר פואנטה וילדותי בצורה רעה ביותר..
P PrayingFuckingMantis New member 26/2/06 #9 למי שזה קשור מבין אותה.. .. חוץ זה לא אותו דבר, לא שאלתי כמה קול החתימה נכון?
S SuddenlyPsychotic New member 25/2/06 #7 כולם מחטטים.. פשוט חנונים עושים את זה במקומות ציבוריים, בלי בושה
E EdisonGirl New member 27/2/06 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אני מניחה שכולם מחטטים.. הרי לכולם יש נזלת, וכולם אמורים לפנות אותה מפעם לפעם.. שחנונים עושים את זה במקומות ציבוריים? NO! אני לא חושבת שזה קשור יותר מידי לעצם היותך חנון\לא..
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אני מניחה שכולם מחטטים.. הרי לכולם יש נזלת, וכולם אמורים לפנות אותה מפעם לפעם.. שחנונים עושים את זה במקומות ציבוריים? NO! אני לא חושבת שזה קשור יותר מידי לעצם היותך חנון\לא..
Z Ziga New member 27/2/06 #13 שמעתי שמחקר שווצרי קבע שחיטוט באף זה בריא. ואכילת נזלת גם, מקור טבעי וזמין לויטמינים. אין לי מושג אם אני רציני. או אם זה רציני.
שמעתי שמחקר שווצרי קבע שחיטוט באף זה בריא. ואכילת נזלת גם, מקור טבעי וזמין לויטמינים. אין לי מושג אם אני רציני. או אם זה רציני.