חייבבבב לפרוקקק- חזר לי הרדיוו!!!!!

McCriminal

New member
חייבבבב לפרוקקק- חזר לי הרדיוו!!!!!

חזר לי הקליטה של גלגל"צ ברדיווו
סופסוף אפשר לשמוע באיכות טובה, בלי דיליי, ובצורה הרבה יותר נעימה..... מקווה שזה לא זמני..

tkuihehr

New member
מזל טוב

לשמוע גלגלצ כמו שצריך יכול להיות ממש נעים, ובלי זה אפשר להשתגע. מקווה גם שתמשיך לשמוע באיכות טובה...

McCriminal

New member
לא טוב לך? חיים קשים? צא מפה כבררר.

אתה מתחיל להרגיז... באת לפורום גלגל"צ כדי לדבר על גלגל"צ או להסית נגדה? ביקורת זה פסדר, גם להתווכח, אבל אל תבוא לפה ותתחיל למלא פה לאנשים את המוח בשטויות, טוב?! יומטוב שיהיה לך..

גלעד2211

New member
McCriminal נמאסת עם הטמטום שלך!

אתה נמאסת כבר עם הטמטום שלך אפילו לא אמרתי לה איזה תחנות לשמוע רק המלצתי לה שיש גם תחנות אחרות. זה לא שאמרתי לה כשהיא קולטת את התחנה הזאת שיש תחנות אחרות אמרתי לה את זה כשהיא לא קולטת וגם עם הייתי אומר לה איזה תחנות לשמוע זה עדיין היה לגיטימי כאשר את התחנה הזאת היא לא קולטת. היא לא צריכה לסבול ולא לשמוע כלום בגלל פארנויות ושיגעונות שלך ושל אחרים.

CoolBarkLand

New member
כמו להיטי רדיוס או 99אףאם הכלכך

שונים מהלהיטים המשודרים בגלגלצ?
וזו תגובה מנג'סת ומתחכמת. כמו שכתבבתי לגביך למטה.

גלעד2211

New member
אני לא מתחכם אני רק ממליץ לה

הרי היא לא קולטת נכון? לא אמרתי לה למה להאזין אמרתי לה שיש תחנות אחרות למקרה שהיא שכחה והיא יכולה להאזין אליהם. אגב להמליץ לה למה להאזין זה לא פסול למה שהיא תסבול ולא תשמע כלום? רק התחנה הזאת בראש שלכם אבל עם יש מישהו שלא קולט אז למה שלא יהנה מתחנות אחרות? ובקשר לרדיוס ו99 אז 99 זה רק מוזיקה חדשה תלוי מה היא אוהבת רדיוס 100 זה שירים מגווונים מכל הזמנים. אבל כשאני התכוונתי לשירים שונים מגלגל"צ ופחות מוכרים זה ב88 וב106.

למעלה