חייבים לדלל את שמן עץ התה?

Trinity4

New member
חייבים לדלל את שמן עץ התה?

שלום....אני חדשה וזה פורום ממש מעניין ותומך :) יש לי שאלה...אני רוצה להשתמש בשמן עץ התה לחצ'קונים ורשום עליו שצריך לדלל...אני רוצה להשתמש באופן נקודתי, חייבים לדלל? ואם כן אז באיזה יחס ועם איזה שמן? זה טוב שמן זית? Thanks!

0 אור 0

New member
דילול

שמן עץ התה ושמן לבנדר הינם השמנים היחידים שמותר לשים ישירות על הגוף ללא דילול בשמן נושא. עם זאת, עור הפנים הוא עור עדין ולכן או שאת שמה במקלון ישירות על הפצעון, או להכין פורמולה שהיא תערובת של שמן נושא עם שמן עץ התה ואולי שמנים נוספים מתאימים (לבנדר, ערער ועוד). שוב, לעור הפנים לא הייתי משתמשת בשמן זית, אלא בשמן חוחובה או שמן שקדים שהם יותר עדינים. אם העור מאד שמן, אפשר להוסיף את השמנים למי הפנים או לאלכוהול כנושא. אני צריכה לחפש מתכון מדויק יותר (ואולי חברים לפורום יקדימו אותי)

סליחה על ההתערבות אבל

למה שמן זית לא טוב לעור הפנים? אם הפנים עוברות "טראומה" כמו נקיון יסודי של בית חדש (מנסיון) או כל מצב בו הפנים נחשפות לאבק, חומרי ניקוי או כל לכלוך (במיוחד), גורם לעור הפנים לא להיות רך ותחושה שאת בטירוףףף רוצה לעשות פילינג, שיפשוף קל בסוכר ומים, וכמה שעות של שמן זית מרוח עושה פלאים לעור הפנים...

0 אור 0

New member
את בהחלט צודקת

לטיפול תקופתי של הזנה, שמן זית מתאים ואפילו מומלץ (על פי שבעת המינים - חלב, דבש, שמן זית וכל שאר הדברים הטובים). ליום יום אני בכל זאת מעדיפה להשתמש בשמנים עדינים יותר - בעיקר לעור שמן, ששמן זית עלול לגרום בו לסתימת הנקבוביות.

למעלה