כמה תשובות אליך
מהרגע שנכנסתי לניהול פעלתי ביחד עם שי בכמה אפיקים שונים, ואני אפרט. ראשית כל, עידכנו את הפורום מכל הכיוונים - גלריות, מאמרים, קישורים, עמוד הפתיחה, סקרים וכו', כדי שמי שיגיע, יראה שהפורום מטופח ומסודר. אחרי כל הנ"ל, עבדנו שעות על גבי שעות, כדי למצוא כמה שיותר אוהדים של הפועל ב"ש ברשת, ותאמין לי, יש הרבה יותר ממה שאתה חושב. יש כמה מהכותבים בפורום הזה שיכולים להעיד שהם הגיעו אחרי ששלחתי להם מסרים בכל מיני אתרים ברשת, בין אם זה משתמשים ותיקים שכתבו בתחילת הפורום הזה, ובין אם זה אנשים מכל מיני פורומים נידחים ברשת. הפורום הזה נועד לאוהדי הפועל באר-שבע. זוהי קבוצת כדורגל שמשחקת משבת לשבת, ולא כל יום. כיון שיש רק משחק אחד בשבוע, א"א לטחון כ"כ הרבה את הנושא, או "מה היה במשחק האחרון". לפיכך ובהתאם לזאת, החלטתי להעלות את העידכון השבועי, ואת העידכון השבועי של הפורום, ה-ס
, עם קורטוב הומור, כדי שלא יהיה יבש, ובנוסף, אני תמיד שואל ומבקש, שאם למישהו יש רעיונות "חברתיים" בשביל הפורום, שיגיד לנו. ניסינו כמה שיותר להפעיל את האנשים בפורום הזה, אך ישנם הרבה אנשים שפשוט מעדיפים לקרוא, אך לא להגיב, גם כי אין להם מה להגיב. העלתי כאן דיונים אינספור, אך כשלא משתפים איתך פעולה, זה קשה. רק שתהיה בעניינים, אני אעתיק לך לכאן את רשימת החברים שרשמו כאן כמה פעמים, ותראה שאת מה שאתה כותב וקורא, רואים הרבה, אך פשוט לא מגיבים.
והנה הרשימה: AnakondA1 asafh1 avi aviad aviah benchu15 cl2004 D a n n y b o y dj gold g i l 1 7 8 keepy RED OR DEAD BS Shayhhhy The gilads show yellow101 zilber z אביר מהדרום אדום לנצח היחיד אפמינונדס אפרת רוסו אריה האדום חוטהשני מיסטר מיוזיק עומר שרון קונס אותך ב5 שקל וכמובן, שי ואני אני ספרתי כאן 26 אנשים... אני לא יכול להכריח אנשים לכתוב, נכון? מקווה שקיבלת כמה תשובות...