חייבים להחליף עגלה בטיולון?

חייבים להחליף עגלה בטיולון?

העגלה שלנו - פג ונציה - הפכה לטיולון מאז שאני מרשה לזיו לשבת. היא ניראת לי מאוד נוחה, אני לא מכירה משהו אחר ואני לא בטוחה שכדאי להחליף אותה בטיולון. איזה יתרונות יש לטיולון על הפג שהפכה לטיולון, מישהי יכולה להאיר את עיני? אגב, אנחנו לא מעלים אותה הביתה, כך שנושא המשקל לא מהווה שיקול וגם לא הקיפול וההכנסה לבגז´ המכונית (יש לי מכונית מסחרית ואני לא מקפלת את העגלה).

לפי מה שאת אומרת כנראה לא מחוייב

אני חושב שהמטרה העיקרית היא יכולת הפחתת המשקל כי משקל ה"מטען" עולה אנחנו חושבים על טיולון כרגע והשיקול העיקרי הוא המשקל מצד אחד והגודל לאחר הקיפול מאידך שלא לדבר על העליות בשלושת היישובים שאנו שם - זכרון, ירושלים וחיפה ושוב, כל זה כנראה לא רלוונטי עבורך אולי גם אני טועה ויש מעבר לזה ?

הפג ניראת מתאימה לחורף המתקרב...

היא סגורה בצדדים ומרופדת, הטיולונים אוריריים ופתוחים. עדיין אני תוהה אם יש משהו שפיספסתי בטיולונים והם מומלצים יותר לישיבה.

הפג ונציה היא גם טיולון!

אם נח לך איתה אין צורך להחליף. אני למשל שמה את הטיולון ברכב וכשאני מטיילת ברמה"ש אני מטיילת עם הפג, הייתרונות העיקריים של הטיולון הם משקל ונוחות קיפול, מה שלא משנה לך. לי קצת מפריעים הגלגלים הלא יציבים של הפג אבל תמורתם יש לי את הידית המתהפכת שנהדרת לי לימי הקיץ וגם את המאסיביות שתחזור להיות טובה, כפי שכתבת, בחורף. לסיכום: את לא צריכה לקנות טיולון....חסכת כ600 ש"ח.

הפג היא גם טיולון, ואם את מוצאת

שהיא נוחה לך - אין שום סיבה להחליף. אני רואה המון הורים מסתובבים עם הפג כטיולון - גם לילדים בוגרים יותר.

נירית1

New member
גאיה - אנחנו השתמשנו בפג גם

כטיולון , לבן הגדול היה לנו את הפג מילאנו ששימש אותנו עד שהוא כבר לא היה צריך את העגלה, ועכשיו משמש את בת-דודתו גם כטיולון - זה הכל עניין של נוחות ותקציב.

אנחנו נשארנו בינתים עם הפג ונציה

חוץ מהמשקל אני לא רואה יתרונות לטיולון ובגלל זה לא ממש בוער לי לקנות עוד טיולון.אחרי שתומר התחיל ללכת הוא במילא לא מתלהב לשבת בעגלה יותר מדי . שטסנו לחו"ל חשבנו אולי לקנות טיולון שיהיה נוח לסחוב בסוף לקחנו את הונציה ושמחתי שלקחנו אותה כי לתומר היה נוח לשבת והוא נרדם בה צהרים חופשי

שום דבר לא מחייב. גם אני עדין

משתמשת בגראקו כשאני יוצאת עם שגיא. הטיולון שלנו בתא המטען של הרכב, כך שביום-יום הגראקו משמשת אותי יותר.

למישהי יש פיתרון לתליית תיק על ידית

הפג? שמתי לב שטיולונים יש ידיות לא מחוברת שנוח לתלות עליהן תיק (הנה יתרון).

ת ו ת

New member
אם נוח לך אל תחליפי לטיולון

ובקשר לתיקים, בפג על הידית יש מעין שתי לולאות אחת בכל צד וברוב התיקים יש תיקתקים על הכתפיות שפשוט סוגרים בתוך הלולאות. תות.

למעלה