חייבים להפסיק לדבר ולהתחיל לעשות...

• פותח הנושא nov
  • פורסם בתאריך

nov

New member
חייבים להפסיק לדבר ולהתחיל לעשות...

שלום לכולם ! נחמד לדבר על רוחניות, חוויות מדהימות, אהבה ואור. אבל רבותי וגבירותי, סביבנו חושך, עזובה, חוסר אהבה, אדישות, רוע, כזב, שליליות,אלימות,מלחמות ומערכות קורסות. חייבים להתחיל לעשות דברים... לפני שנקבל את הנשורת הרדיואקטיבית בפנים .... אבל אז יהיה מאוחר מדי.. חייבים להפסיק להמר על חיינו כאן ולתת לאנשי חושך לנהל לנו את החיים ואנחנו לא עושים כלום . חייבים להקים תנועה של אור אמיתי ותקווה לאנשים כאן ובעולם...חייבים. אפשר להתחיל עכשיו... לפני שיהיה מאוחר!!

morning star

New member
המממ...

מי הם אנשי החושך? חייבים להתחיל? בבקשה, תתחיל. בינתיים מה שכתבת זה גם בחזקת "רק דיבורים". תתחיל מהצעה מעשית, כיצד אתה מתכוון לעשות את מה שאתה מציע ומה החזון שלך אומר לך? שלך הנווד

nov

New member
מה לא ברור?

אנשי החושך הם האנשים שמצויים בשלטון (מושחתים מימין ומשמאל) אין תקווה לחיים טובים. הכוונה לאחד את הכוחות הטובים (אנשי אור ורוח) להקים תנועה חזקה וחדשה כדי להביא מסר טוב לאנשים כאן, בכדי לבנות חברה יציבה יותר. המסר העיקרי "ואהבת לרעך כמוך" , ערכים שמזמן רחוקים מאתנו. מוכן להיות המייסד.

morning star

New member
אוקי, זו התחלה

בוא נחדד: א) מסיבות שונות, אני מתנגד לשיוך של "חושך" עם "רוע" - זה רק עניין של סמנטיקה קלוקלת. ב) אני מבין, מקבל ותומך במסר העיקרי שאתה מציע - ועכשיו ל"קאצ´" קטן - למי מופנה המסר? כולם כאחד או שישנם יוצאי דופן. ג) איך אתה מציע להפטר מהאנשים המצויים בשלטון? האופציות היחידות הן בשיטה דמוקרטית, בפוטצ´ או בשיטת גנדי... לפי שביתת הנכים אתה יכול להסיק ששיטת גנדי לא תעבוד כאן. השיטה הדמוקרטית היא שאפשרה לאלה שאתה מעוניין לסלק לעלות, וסביר להניח, שאם לא תתן רעיון קונקרטי וישים לפתרון בעיות שונות - הם יעלו עליך בשיטה זו (במיוחד, שבכדי לעמוד במסר שלך, אתה לא יכול לשקר - והם כן) אלימות - לא אופציה כלל, מאחר והיא נוגדת את המסר. האופציה המסתמנת כאפשרית הינה של תהליך ארוך טווח (דבר ששום ממשלה לא השכילה לעשות), בו אנשים יקבלו את הכלים לחשוב לעצמם - ובכך, בסופו של דבר - להביא את המסר העיקרי לידי ישום. אין מדובר פה בהקמת תנועה פר-סה, אלא בתהליך המתחיל מבודדים המוכנים להפיץ מסר ולגרום לאנשים להפתח ולקבל את המסר. שלך הנווד

שלום לנווד. מזמן לא נפגשנו.

אולי בשמות אחרים...
לא מזמן נתקלתי באמרה: "האם גם לחושך יש מהירות?" (נתקלתי בה באנגלית, אבל המחשב המפגר לא מצליח לשנות את האותיות.) בעיקרון, לי הרבה יותר נעים להסתכל על החושך, מאשר על האור. האור מהיר מדי, לא שקול, פזיז. החושך, לעומת זאת, תמיד אומרים שהוא יותר מחושב. אבל, משום מה, אנשים משייכים את החושך לרוע. בעיקרון, אין כזה דבר רוע. לכל אחד יש את הסיבה שלו למעשים. החושך משוייך לרוע משום שהיום הוא הזמן שבו אנשים "נורמאליים" (אני זוכרת שלפני חודש או שניים התדיינתם פה על מה זה נורמאליים...), ערים. תינוקות ישנים בלילה. הם מנועים מלראות אותו. וכך הם גדלים למבוגרים, שמנסים להימנע מהחושך. החושך זה מצב טבעי, בדיוק כמו אור.
נעץ

morning star

New member
אכן מזמן לא נפגשנו

(והשאלה היא, אם כי גם "פגשתי" אותך, אם התייחסותך היא לנווד אחר, ששמו שי) אני דווקא מאוד עירני ופעיל בלילה, ואין בזה כל פסול. איני חושב שאנשי ה"אור" הם פזיזים מדי, אבל ממהרים לראות את העולם בשחור ולבן. יש תקופות של "אור" ויש תקופות של "חושך". הכל מחזורי, הכל טבעי, הכל במקום. אפילו מיתוסי הבריאה העתיקים מכירים בכך. ואני תמיד אומר - מי שעומד קרוב מדי לאור מסתנוור, ואחרי זמן מה עלול להתעוור... שלך הנווד

לא שי...

פגשתי אותך, ובאמת מזמן לא התראינו. אכן... תמיד אפשר להתעוור... אבל גם החושך מחניק כשהוא בא בכמויות גדולות. תמיד כדאי למצוא איזון. אחרת גם הדבר הטוב ביותר לא יקבל משמעות (אני מתייחסת למונחים "טוב" ו"רע" מטעמי נוחות בלבד).
נעץ

morning star

New member
איזון ../images/Emo102.gif

היה לנו דיון מעניין על איזון בפורום מאגיה. את מוזמנת לדפדף מעט אחורה. שלך הנווד

הממ. אתה לא חושב שזה יותר קל

שאתה תביא לי את הכתובת על האיזון? אתה יודע מה קרה שם, מה שם ההודעות, באיזה זמן... *נאנחת* משני הפורומים האלה למדתי המון.
נעץ

morning star

New member
אבל למה לעשות לך את החיים קלים?

ובכל זאת, הנה דיון אחד והנה דיון השני. הדיון השני נגרר אחרי הדיון הראשון. וזה מזכיר לי משהו - את רומח הדרקון, לא? שלך הנווד

morning star

New member
הנושא המרכזי

בסדרת רומח הדרקון היה האיזון, וגם הכינוי שלך לקוח משם... שלך הנווד

בהחלט

כבר שנים ניסיתי להיפטר מחלק מני, עד שהבנתי שצריך לקבל אותו. ואז נתקלתי ב"רומח הדרקון", והשמות של הירחים היו שם. אישית, אני הכי אוהבת את האדום, לוניטרי.
נעץ

היית שם הודעה שממש עצבנה אותי,

מ"אחד ששואל". הנה ההודעה: אם היה רק טוב, אז העולם לא היה נגרר למלחמת העלום השניה וההרס לא היה כל כך ענקי. האדם היה יכול להבין את מבנה החומר יותר טוב ולקבל את מקור האנרגיה הזה גם בלי מלחמה,ואלי אפילו לפני אם היה מפסיק עם כל השטויות הקטנות שבהן הוא מעסיק את עצמו,כמו אגואיזם וכו*(זה כתוב בהודעה שלפני זאתי, כותרת ההודעה:שמע...), מפני שכך או כך הוא היה מגלה אותו,והפניצילין היה יכול להתגלות גם ללא מלחמה, ואם לא היתה מלחמה והיה רק טוב אז גם לא היו כל כך המון חולים וכו... אני בטוח שהרעיון מובן ------------------------------------------------ והנה התגובה שלי (דמיינו שכתבו את זה פה...): אין כזה דבר רק "טוב". אם לא היה "רע", לא היינו יכולים להעריך את ה"טוב". אנשים חושבים הרבה פעמים על עולם מושלם, שבו אין "רע", אבל הם פשוט לא קולטים שלכל מטבע יש שני צדדים, ולא רק הצד שהם רוצים שיהיה. אישית, אני נגד כל הפיגועים, וכו´ וכו´ וכו´, כי בכל אדם יש חלק "רע" וחלק "טוב". האנשים שחולמים על האידיליה רוצים להוציא מעצמם את החלק ה"רע". הם רוצים להוציא את עצמם. בנוסף לכך, דבר שהוא יותר לא בסדר, לשנות אחרים.
נעץ

בדי

New member
חושך=אור

בכל חושך יש אור. בכל רע יש טוב. בכל עצב יש שמחה. בכל אדם יש אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר

בדי

New member
הולך לאיבוד

רק חושבים שמאבדים אותו רק חושבים שרע רק חושבים שחושך תפסיקו לחשוב פשוט תהיו מאושרים אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר

בדי

New member
הולך לאיבוד

רק חושבים שמאבדים אותו רק חושבים שרע רק חושבים שחושך תפסיקו לחשוב פשוט תהיו מאושרים אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר אושר

shabaz

New member
חושך =רשע? אני מניח שהוא אומר

את זה, כי ככה הוא למד. זה נהפך למוסכמה חברתית, ואולי הוא ניסה לגרום לנו להבין את צדקתו שלו. יש לי דבר מה לומר לך. ההצלחה, היא אישית בלבד. אל תנסה לגרום לאנשים שיקבלו הארה, יהיו טובים ואנשי "אור". כי רב הסיכויים שהם לא. למדתי את זה, בעודי מנסה לשכנע את חברי. עכשיו אני יודע שזה לא יעזור... אז במקום להגיב על כמה אנשי ה"חושך" רעים, אולי תתחיל לעשות משהו בשביל עצמך, אם אתה כל כך סולד מהאנשים האלה? תנסה לקבל הארה, כל מה שאתה חושב למתאים, העיקר שתעשה משהו! שבז

למעלה