******חייבים להצביע ליוסי *****

xuphv

New member
******חייבים להצביע ליוסי *****

שי שפרה צבר ואפילו לאון מרכלים עליו כבר שעתיים. הם מחממים את איתי וונסה על יוסי ועינב. אל תצביעו לשי!! אל תצביעו לשיפרה!! רק ליוסי בובליל -אסור שהוא יעזוב את הבית -אסור אסור

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif להצביע רק ליוסי!

היחיד שצריך לקבל את המיליון. כל חבורת הזבל הביתה

כשיצאו החוצה יבינו איזה מפגרים הם

ונסה ואיתי,מקווה שלא יפלו ברשת של המטומטמים

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

מה ששי עושה עכשיו זה מגעיל - מחמם את כל הבית נגד יוסי ועוד מחזיר את פרשת גניבת הסיגריות שמזמן כבר חשבתי שכולם שכחו ממנה. הוא יוצא עכשיו לגמרי אפס , אבל למרות זאת הייתי רוצה לראות את שפרה עפה השבוע ואני מאמין ששי יצטרף אליה בשבוע הבא.

GK_FF

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif!!!

מה אתם כל כך אוהבים ביוסי?! אישית הצבעתי לשפרה ואני מאוד מקווה שלא היא תצא. אני בכלל לא אוהב את שי אבל אני לא מעדיף את יוסי על פניו. אם יוסי ושפרה עצמם (או מה שראיתי מהם לפחות) בתוכנית לא היה מספיק כדי שיהיה ברור שאני מעדיף את שפרה עליו (או פשוט - שאני אוהב את שפרה ושאני לא אוהב את יוסי), אז הפרק של אתמול הספיק לי לגמרי. כל הקטע עם הסיגריות אני מצדיק את שפרה. כל הקטע עם הלחם אני מצדיק את שפרה. חוצמזה היא פשוט מתוקה אני מת על מערכת היחסים שלה עם לאון וגם עם צבר.

GK_FF

New member
אוקיי, זה מרגיע טיפה......

אז אם אפשר הסבר על מה בדיוק צודק כל כך בלהשאיר את יוסי?

הוא אמיתי ואין לו פוזות, הוא גם מזרחי סטריאו-

טיפי ומבוגר, והרבה מזדהים עם זה, וכמובן שיש לו לב טוב. אני אישית, בתוכנית הראשונה מאוד ריחמתי עליו, הייתי בטוח שיצחקו עליו בציבור ושיאכלו אותו בבית חי, בעיקר כעסתי על ארז טל שבפעם המי יודע כמה התנשא מעליו כשהוא חזר על המשפט "הדורבן שקולע בזמן". אבל עובדה שכל הארץ התאהבה בו וגם בבית רוכשים לו כבוד (לפחות רכשו). מה גם שיש את הקטע של הצדק, בהרבה מקרים, כמו במקרה הנ"ל, מרגישים שהוא "נדפק" אז רוצים להחזיר לו בכך שמצביעים עבורו.

למעלה