חייבים להצביע לענבר!!!

אלונה1288

New member
חייבים להצביע לענבר!!!

כבר הבנו שהקרב הוא בין ענבר לדניאל כך שאין מה להצביע לקרן זה מיותר... תצביעו לענבר ולו רק בשביל שדניאל לא תיקח חסינות ויהיה קצת מתח בבית הזה! (ואני לא מדברת על זה שלענבר הרבה יותר מגיע היא הרבה יותר עם הכלבים). חייבים לעשות שינוי! משעמם כבר לראות את הזוג הנשוי הזה... יאללה בלגן!!!

MICHI2404

New member
דני ואיתן נראים כמו נסיך ונסיכה. יחיו הקנאים

ויסבלו...

אין שום קשר לקנאה,שהסוף של הסרט ידוע,אין..

קונים לכרטיסים. יש אהבה? אין שמח ממני,בבקשה תצאו החוצה,ותכניסו רווק וחברים שרוצים לתת עבודה.

אתה דביק מידי.וגם הזוגיות דביקה...מרוב שעמום

אין כבר ענין בתכנית. עו ד תצוגת אופנה של דניאל ועוד סיגריה של דניאל ועוד ריכול של דניאל. די! די ! באמת נמאס. הקטנה תפסה תחת וכל השאר הפכו לצללים. לא סתם איילת בבאסה...ל א נעים להיות צל. איתן מתגלה כבובה על חוטים וברור שבעבר ידע בחורות הרבה יותר שוות כרותם סלע ודפנה דה גרוט. הקטנה מספקת את הסחורה ולכן הוא איתה.

כי נמאס מהקורבנות של דניאל

עכשיו היא בעניין החתונה של החברה שלה..ל א נתנו לי לצאת..ל א נתנו לי אפשרות לכתוב...וכו'. הל א ידעת מראש שהחברה שלך מתחתנת היום אז מה את בוכה?הפסדת חתונה אבל זכית באיתן...רוצה לבלוע את כל העולם. יש כאן בעייה, טוב לה עם תדמית הקורבנית. זה מבחיל.

קשקשה9

New member
עדיין לא ההסברת לי למה הן יותר טובות מדניאל

אם כך למה איתן נמצא בתוך הבית ולא בחוץ איתן או לפחות עם אחת מהן

izmeral1

New member
סתם שאלה מי מעשן הכי הרבה בבית=

מאז הדייט קרן היא קטר מהלך. אז על הסיגריות . עם טעם מעשנת דניאל המלכה. בעני היא המלכה בעני רבים בעולם קיבלתי מידע . טוב . אז די וגם והוא לא יוצא איתה בסוף? אני בטחה שעולה יהיה הרבה יותר ענק מי אי פעם. היא מתוקה עוזרת תורמת מכול מה שהיא יודעת לתת ללא תני. כול האחרות יש להם נתינה עם תני. יום טוב ואף אחד לא ראה את דניאל מרכלת. יש שיחה היא מגיבה לעניין. ועובדה גמורה. היא תמיד יוצאת בריכולים עליה .ולא היא עליהם. זו קינאה. לא מקבלים את מלחמתה לבד על איתן. וזה ליגיטמי רק שה ורק שהוא...........ומה לעשות הוא רוצה בזה הוא תורם לזה פשוט מאוהב בטירוף. ומען המשחק מתחייב לתת את הכול וזה. הזדמנות לאחרות. הרי זו התוכנית. יש הרבה בארץ למען דניאל. יום טוב לכולם.
נגד החום

רותי167

Well-known member
להצביע רק לדניאל,מגיע לה.

מטפלת נהדר בכלב,עם גישה,אהבה ויש לה גם כלב בבית.

דידי 9

New member
בשום אופן לא מגיע לדניאל התחמנית! וגם

אמרתי כבר שלדעתי יש מי שדואג לדניאל, והיא תזכה בקטע הזה, כי לקראת סוף ההצבעה יקפיצו אותה! צדקתי:) זו טקטיקה להסיח את הדעת שלכם.

נעמה8080

New member
דניאל מקום ראשון כרגע

לענבר לא מגיע כי היא מתייחסת מגעיל לחברתה איילת. למרות שגם לאיילת מגיע, אבל ככה לא מתנהגים לחברות!

דניאל מבחילה, חושבת שהיא בתצוגת אופנה

דפקה כבר שלושה בגדים מהבוקר ואל תטעו רוצוי שיהיה כחול שיבליט את צבע העיניים שלה. ...וכך נלכד איתן במלכודת...

רותי167

Well-known member
מי שתוקעת סכין בגב לחברה טובה בשל אינטרסים

לא מגיע לה! לענבר מגיע לעוף מהוילה ומהר.

חייב לציין שאני מסכים איתך אלונה,בשם העניין..

צריך לדאוג שדניאל לא תזכה בחסינות. נמאס כבר ש90% מהצופים יודעים שהסיפור חתום,נעול וגמור. איתן יבחר בדניאל וכל שאר המשחקים שלו נועדו מלחץ ההפקה עליו וכדי לא לגמור את הרייטינג המועט שיש לתכנית לחלוטין. יש עוד חודש וחצי,אם באמת יש סיפור אהבה אמיתית שם,בבקשה תוציאו את איתן ודניאל +החברים ותכניסו רווק חדש.כי סרט שאתה יודע את הסוף שלו מראש לא מעניין אף אחד.

האמת?

אם אחת מהן תודח.. קרן או דניאל.. למרות שאני מתה שזו הראשונה תתחפף, זה יגמור סופית את התוכנית.

טלומרז

New member
להיפך!!

כדי ליצור עניין צריך להוריד את דניאל מהאופציה להצבעה וכך כנופיית 6 הבנות יאלצו להצביע אחת נגד השניה. בנוסף, הן יתפוצצו מזה שדניאל אהובה בחוץ.

למעלה