חייבים להתעורר

ADVAM4

New member
חייבים להתעורר../images/Emo149.gif

מה נשמע חברים? חייבים למצוא דרך לעשות משהו עם הפורום אבל ביינתים כל אחד יספר משהו טוב שקרה לו השבוע.. :) יום האהבה.. וכאלה.. וחברים.. אתם יודעים ששווה לחכות כל שנייה לאלבום הבא של בטי.. נכון?:)

בדיוק חשבתי על זה

שאפשר לעשות הימורים על באיזה חודש ניפגש בתמונע כולנו ובטי... אז קדימה- בשאיפה שזה יהיה עוד השנה ודבר טוב שקרה השבוע? ערב סושי ופונדו עם חברות, שני ימי חופש...אין תלונות (למרות שמותר לי כי אני פולניה...) ששששששששבת שלום יעל וההימור שלי- מה לעשות, עדיין מקווה לראות את בטי ביומולדת שלי אז אני מהמרת על אפריל

ADVAM4

New member
../images/Emo154.gif

אם אני הייתי רוצה שזה יהיה ביום הולדת שלי.. זה יהיה עוד רחוק.. באוקטובר,אז אני אהיה איתך.. אפריל זה מעולה:) בטי קצת נעלמה.. מישהו דיבר איתה לאחרונה?

RTur

New member
../images/Emo45.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע.. הממ.. לא היה משהו מיוחד.. הלכתי לראות את הפופרה של הבצפר שלי (למי שלא יודע זה מסורת של יותר מ-30 שנה בבצפר שלי שמעלים הצגה בתיאטרון ב"ש/היכל התרבות/מרכז הצעירים שכל השחקנים/זמרים/רקדנים/צוות טכני וכו' הם תלמידים מהבצפר.. השתתפתי בזה 4 שנים ברצף) - השנה באתי בתור צופה כי כבר סיימתי בצפר. היה ממש כיף לראות את זה מהקהל הפעם אבל מצד שני היה ממש מבאס שלא יכולתי לקחת בזה חלק גם השנה (ובכל שנה אם רק הייתי יכול..) אני לא יודע מה אתכם אבל אני מחכה לשבוע הבא, במיוחד ליום רביעי. הופעה של הדורבנים בבארבי ת"א וכנראה שאני הולך לשיר איתם שוב
. ואני ממש ממש ממש ממש מקווה שלא יקפיצו אותי לעבודה ביום שישי כי יש הופעה של דודו טסה והרבה זמן לא הייתי בהופעה שלו ואני רוצה אחת!

ADVAM4

New member
../images/Emo122.gifאבל אני הולכת מבית ספר..

לראות הצגה בקאמרי.. וקצת מסתובבים לפני זה.. מתי אתה הולך?!! אולי אני אראה אותך?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-='

RTur

New member
אני עדיין לא יודע..

ההופעה ב-22:00 אבל יש מצב שאני אהיה כבר מהצהריים בת"א.. אני עדיין לא יודע

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gifאני בערך ב 18 אהיה בת"א..

אין לי מושג איפה נהיה... אבל איפשהו קרוב לקאמרי... מה יש ליד הקאמרי?!!!!!

ADVAM4

New member
אני אהיה בעזריאלי מ17 וחצי עד בערך

19 וחצי :) אז האממ אתה תהיה שם?<

ADVAM4

New member
../images/Emo13.gifתהיה בעזריאלי?!

נעשה מפגש פורום מצומצם[='

RTur

New member
תיקון קטן

אני אגיע לעזריאלי בערך ב-18:30 - 19:00 איך ניפגש?

ADVAM4

New member
האממ...

תשלח לי את המסנג'ר או האיסיקיו שלך פה או בפרטי:)

למעלה