חייבים לקורא מאוד חשוב בלוג שאול16

שאול16

New member
חייבים לקורא מאוד חשוב בלוג שאול16

זיכרו והאמינו בכל לבכם שהמשיח יבוא ויבוא יגאל אותנו ויהיה צדק בעולם אני לא משלה אתכם ואומר יהיה טוב עולם כמנהגו נוהג יהיה צדק ורק אנו יכולים לעשות שכך יהיה מספיק שרובנו נאמין בלב שלם בהק"בה ובמלך המשייח אנו נקרב את הגאולה אני לא משכנע חזרה בתשובה אני עצמי חילוני גמור לא מקיים מצוות ורק קצת אמונה בלב לעשות דברים טובים לאנשים זה עושה טוב להלוקים כי בצלם אלוקים ברא את האדם לעזור לזולת באו ונראה עזרתה לאדם[משפחה שמכירים או לא אבל יודעים בבירור שקשה להם] עזרתה להם בקניות לשבת או סתם בארוחה כל פעם שיעשו ארוחה בלבם יברכו אותך את אמך את אביך מאחר שאת החינוך הטוב קבלתה מהם ואף ישבחו אותך גם אם לא מכירים אותך. פעם נכנסי לסופר מוכר בלוד בשכונת עוני וקניתי לי כמה מוצרים בקופה אני רואה ילדה קטנה עם שמלה פשוטה וילד קטן בוכה בכי קורע לב ויש בידה מוצרים ולא שלמה על זה והילדה בוכה שאני עצמי בכיתי בליבי הקופאית אמרה לה תחזירי את המוצר אני נגשתי לילדה ואמרתי לה למה את בוכה אמרה לי שאבד לה 20 שקלים ואבא שלה יתעצבן וצריך לקנות שמרים וקמח לפני שבת חשבתי לי מה הבעיה לקנות חלות וחברים יקרים מדובר במשפחה שהאב עובד ויש להם 4 ילדים וקשה להם שילמתי בעבור המוצרים של הילדה וגם קבלה עודף בכדי שלא ירגישו ההורים תדעו לכם שבכיתי עקבתי אחר הילדה ובררתי הייכן מתגוררת ערכתי קניות ב1000 והמתנתי ליד הבית מצאתי רגע שאין אנשים הנחתי ליד הדלת וברחתי מבלי להגזים קניות לחודש ועוד אני יורד במדרגות בשקט ומהר אני שומע קול של גברת קורא בשם בעלה ואומרת בוא תראה מה אלוקים שלח עמדתי לרגע ושמעתי את האב אומר יש אנשים טובים הם גרו בקומה השלישית אני הייתי בקומה הראשונה ממתין לברוח והילדה אמרה אני יודעת מי קנה לנו ואני רץ כמו מטורף האב ראה אותי מהגב וצעק לי חכה אני ישלם תודה. אבל אני ברחתי בכדי שלא יתבייש זכרו יזכרו אותכם שנים ותעשו טוב והם יעשו טוב לאחרים

wranger

New member
חייבים לקרוא מאוד חשוב סימני פיסוק

. , ! ? " : - ואם כבר קראת את כל ההודעה עד כאן, אז להבא פרסם אותה במקום שיהיה קצת יותר קשור לתוכן שלה (שכלל לא טרחתי לקרוא, אגב, למרות הכותרת המשכנעת שלך...).

למעלה