היום ראיתי (שוב) ביוטיוב את הפרק הראשון של העונה השישית. וגיליתי מלא דברים מדליקים לאללה.נגיד: 1.מישהי שקוראים לה liah הגיעה והתחילה לעשות דברים מוזרים!!!!!!!!!! 2.לזלי המאמי קראה למיס ג"יי אישה שחורה(אני מתה עליה) 3.הקטע של הריקוד. 4.דניאל עדיין יפה ביותר
כמה דברים. טיירה הכי יפה שם מכל הענות שהיו אי פעם.... באודישן הראשון היא מדהימההההההההההההההה מדהימההההה מדהימההההההההההההה... *אני לא מאמין על האודישן של ניקול!! חח הבחורה אשכרה נכנסה ואמרה : היי היי חח כמו ילדה ביישנית ואשכרה השתחווההההההההההה!!!... לא יאמן כמה היא השתנתה בתוכנית... היא הייתה ממש חסרת ביטחון בהתחלה. *קייל מדהימה .. וניק??!?! איזה ביטחון היה לה בהתחלה: אני ינצח!! זה נראה כאילו הביטחון ירד לה בהמשך העונה וירד וירד ( אני עדיין לא מבין איך קיבלו את קים. מכוערת בכל צורה שהיא... כמ"ל שרה. ונזכרתי באחת התמונות הכי מדהימות שהיו לניקול אי פעם..... התמונה של הרועת צאן! MANGA לטיפולך... חחעע תודה.
רק עכשיו פעם ראשונה שאני רואה אותו........... כן הוא לא כזה עניין אותי... וגם היתי עסוק או משו. אניוואי... הפרסומת והראנווי נראים ממש יפים (אני באמצע) והם לא מפסיקים לחפור על זה שנאימה זכתה רק בגלל המשימה האחרונה. פשוט בדיחה לתת לה לזכות בגלל משימה אחת. וטיירה נראתה הכי מזעזע מכל העונות עם השיער האדום הזה והשומנים
פשוט לא לאהמין איך שקורין נראתה לפני המהפך עם הגבות האלה.. זה נראה כמו לייצןן (אבל אחרי זה היו לה כמה תמונות עוצרות נשימהה..) וליסה כזאת מכוערת במציאות שאני לא מאמין שהיא הביאה תמונות מדהימות כאלה. והייתה מישי באודישנים שקראו לה סוזאנה שלדעתי פספסו אותה לגמריייייייי...
האודישן של ניקול הרג אותי מצחוק ../images/Emo6.gif
ואתה לא ראית את העונות האחרונות... טיירה הכי יפה בעונה ה9 לדעתי,היא פשוט מדהימה, והכי מזעזעת היא הייתה בעונה ה4.. (זאת טיירה,כמובן,אז 'מזעזעת', בדרך של טיירה חחח)
ואני סומך על המילה שלך שטיירה יפה בעונה ה-9 אבל עד שזה יגיע לארץ... נראה לי המשיח יבוא לפני זה. בכל מקרה ממה שראיתי היא הכי 100ממת בעונה 5 והכי זוועה בעונה 4 איכס... היא דוחה! וכן טיירה יכולה להיות דוחה. ויש לי משו אחד להגיד על עונה 4- בגמר קיניה היתה מדהימה איך היא לא זכתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה???????? ואולי נאימה מאוד מכוערת לדעתי אבל היא עדיפה על קיילן המשעממת.