חייבים לשמוע...חחח

keren888

New member
חייבים לשמוע...חחח

זה רק אני או שהשיר של pussycat dolls "dont chu" מחזק אותי ומרים לי את הביטחון העצמי... למרות שהשיר קצת ביצ'י.. אבל אני ממש אהבתי ואני ממש מרגישה שייכת לשיר ולאותן בנותת ששרות... זהוווווווווו אני מקימה להקת בנות מישהי מעוניינת להשתתף?? אבל אך ורק בעלות אופי חזק,ביטחון עצמי בשמיים,וגוף כמו שלי (חיחי הייתי חייבת!) בקיצור מי שהחושבת שהיא מתאימה שתפנה אליי... פחחחחח

ChilD SouL

New member
אהמ...

ראיתי בכרטיס האישי שלך שאת בת 21, אנ'לא יודעת עד כמה זה נכון ואמין אבל את מתנהגת ומדברת כמו ילדה בת 12.

keren888

New member
למה????

תראי את לא מכירה אותי ואני לא מכירה אותך!! אבל כל בן אדם באופן טיבעי לפעמים בורח למקום נקי וטהור ותמים וזה אינסטינק שדוחף אותנו להיות ילדותיים לפעמים... וחוץ למה בנוי הפורום הזה אם לא להרגיש חופשי לכתוב מה שרוצים.. הלוא יש יתרון ענק בזה שאנשים קוראים את הדעות שלך (מה שלא יהיו בצורה הכי חופשית)פה!! כי זה המקום להתפרק בצורה אנונימית מושלמת!! תראי.. בתקופה האחרונה עברתי שברון לב לא קטן!!ומי שמכיר אותי מההתחלה יודע על מה אני מדברת..(הכל רשום כאן בפורום תחזרי הרבההההה אחורה..)פשוט לקחו ממני את הכבוד שנשאר בי.. וערערו לי את הביטחון העצמי שהיה לי..אז מה אם זה נשמע ילדותי..מי לא מתנהג בצורה ילדותית כשכואב לו ומנסה לעודד את עצמו?? מי לא מדבר שטויות כשרע ומנסה לצאת מזה?? אז אם זאת הדרך שלי להתעודד ולהרגיש טוב למה להרוס לי?? למה לקחת את זה ממני ??? תסבירי לי למה?? מאוכזבת!!...

אני מבין אותך ומסכים איתך

זכותך להרגיש ולעשות מה שאת רוצה ואני מאחל לך רק שיהיה לך טוב ושתמצאי את הבן אדם שיאהב אותך באמת ויעשה אותך מאושרת אבל כל עוד את חושבת ככה על גברים יהיה לך קשה להפתח ולאהוב זה יעבור לך אני בטוח אבל אין כל סיבה שלא תרגישי ככה זה כואב לראות בן אדם שחשבת שהוא אוהב אותך מתנהג ככה ונכון את רוצה לנקום להחזיר לו את אותו כאבאבל תעזבי את זה הרי אומרים שאין דבר יותר מתוק מנקמה אבל את יודעת מה אחרי שתנקמי את תרגישי אחרת לא כל כך טוב תחשבי על זה

קשה לך, כואב לך הלב

בגלל מה שהדפוק הזה עשה לך. אבל מכאן ועד מה שאת עושה יש הבדל גדול.

keren888

New member
לא מכירים אותי

אני בן אדם חזק!!!! אף אחד מכם לא מכיר אותי חוץ מצהוב שחור שיודע כמה אני חזקה.. ולא נראה עליי הכאב הזה בחיי היום יום .. אני יודעת להנות.אני שובבה.אני בן אדם שמח!!!.ויש לי ביטחון עצמי גבוהה.. ואני לא חלשת אופי.. אני פשוט חייבת את זה לעצמי.. והיום אני כזאת.. זה שאני נשמעת קצת עצובה כאן בפורום זה לא שאני יושבת מאוחרי המסך ובוכה.. ממש לאאאא פשוט אני אומרת מה כואב לי ומה לא.. אני עדיים בן אדם עם רגשות.. וזה שנאי חושבת בצורה שנאי חושבת זאת זכותי..

מי אמר שאת חלשת אופי

ואני מבין את הכאב שלך אל תשכחי שהייתי במצב שלך לפני חודש וחצי אבל את באמת בחורה חזקה ואת תעברי את זה הבעיה ששמת את עצמך בחומה של כל הגברים זבלים וזה לא נכון אני מבטיח לך שאת תמצאי את הגבר שיאהב אותך באמת ולא יבגוד בך

אף אחד לא אמר את זה

הבעיה שלי היא לא עם עם איך את מרגישה אלא עם הצורה שאת מתנהגת, שהייתה מביישת גם את האחיינית הקטנה שלי.

keren888

New member
בעיה שלך!!

חמוד שלי.. זה שהדיעות שלי שונות משלך ונשמעות לך קצת קיצוניות מוזרות..חסרות תוכן זה לא אומר שאני ילדותית..אילו הדיעות שלי.. וזו דעתי.. אז אתה מדבר ממש לא לעניין!!

ChilD SouL

New member
אהמ...

לא התכוונתי לפגוע בך חלילה. אני באמת לא מכירה אותך, אבל זה הרושם שיצרת עליי מההודעות שלך בפורום. אין צורך לקחת את זה אישית. תמשיכי להתפרק חופשי. יום טוב.

keren888

New member
חחחחח

לא פגעת .. ממש לא.. בקטעים האלה אני לא רואה בעיניים... אני רק הראתי לך פרספקטיבה אחרת להסתכל עליה...

pain is MY love

New member
יאללה אני בקטע!

בייחוד לאור כל סיפורי הבגידות פה בזמן האחרון השיר הזה בא בטוב חחחח האמת שזה שיר מאוד טוב. אני לא יודעת כמה הוא מעלה את הביטחון כי סך הכל זה לא שיר שנכתב עליי חחח אבל כבר יצא לי לשבת עם מישהו שיש לו חברה, לשמוע את השיר הזה ברדיו ולהגיד לו שאני מקדישה לו את השיר...

אני בעד הקמת להקה ../images/Emo70.gif

גם לי השיר הזה עושה משהו כזה כיפי.. מעלה את הביטחון ברמות! גם שבוע שעבר יצאנו למועדון וגם האקס היה כמובן ולמרות שאין לו חברה או משהו, עשה לי טוב לרקוד לידו את השיר הזה..

למעלה