חייבים עונה 6

mailo100

New member
חייבים עונה 6

ראיתי כעת את הפרק האחרון בסדרה החוזה(הורדתי באימיול) ואני לא מבין אך אפשר לסיים סדרה בצורה כזו פתוחה כלומר שום דבר אבל באמת שום דבר לא נפתר . כל מי שירצה להמשיך יוכל בקות להמשיך אותה ולזכות בקהל. ערוץ המדע הבדיוני ששידר את 2 העונות האחרונות הוא האשם כי ע"פ ההפקה לא הודיע להם עד שהעונה ה-5 נגמרה האם ממשיכים לעונה נוספת או לא.

גלבטרון

New member
לא נכון

מנהלי הערוץ הודיעו בתחילת העונה לצוות ההפקה כי זו תהיה העונה האחרונה אך צוות ההפקה (מכמה סיבות) אך בעיקר מתוך רצון שלא לתת לסידרה להסתיים הפיק את הפרק האחרון עם סוף פתוח כדי שזה יגרום לאוהדים ללחוץ על מנהלי הערוץ להחזיר את הסידרה - מה שלא הצליח. ליותר פרטים ראה קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=95045831

mailo100

New member
הבנתי אבל עונה 6 צריך בכל זאת

כי זה הסוף הכי פתוח שראיתי באיזושהיא סדרה

זה קרה כך גם ב- FARSCAPE

בפארסקייפ מה שהם עשו זה שהם חיסלו את 2 הדמויות הראשיות , חשבתי שאני שובר את הטלויזיה מעצבים , פשוט לא האמנתי , רק מה שקרה זה שהיה לחץ של הצופים ועשו מיני סידרה בשני חלקים שנקראה peacekeepers war וסידרו את הכל. דרך אגב למעריצי הסדרה שלא ידעו , יש מיני סידרה בשני חלקים ואפשר להוריד אותה. בקיצור כמו שאמרת , הקהל בארצות הברית ואפילו בעולם לא ממש לחץ וחבל , לפחות היו עושים איזה מיני סדרה או סרט קולנוע שסוגר קצוות. עברו מס' שנים , אני לא יודע אם זה בכלל עדיין רלוונטי למרות שהעולם אני מניח שישמח וכך גם אני אם יפתיעו באיזה פרק שכולם מופיעים או חוזרים מן המתים ומתאחדים לפרק שכולם חוזרים לכדור הארץ המקורי.

למעלה