חייבים pal ?

edi baker

New member
חייבים pal ?

סליחה על הבורות אבל אני בכל זאת צריך לשאול אני מתעתד ליסוע לניו יורק בחודש הקרוב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו חצי מקצועית בתקציב של 1500$ ושמתי לב שה-pal יקר ב30% וחשבתי על רעיון שהיות וגם כך אני לא מעביר את החומר לטייפ וידאו אלא ישר למחשב ולאחר מכן לדיוידי אז למה שלא אעשה את התהליך הזה במצלמה ntc

תפסיק לעשות צרות

תקנה PAL !! גם האיכות של PAL טובה מה NTSC . אני בטוח שגם בעריכה זה יעזור

umbo

New member
אם לא תקנה PAL בשביל הארץ....

לא תחסוך 600$ אלה תזרוק 1500$ .

edi baker

New member
למה אתם לא עונים על מה ששאלתי

האם מבחינה טכנית יש בעיה להעביר למחשב ואז לdvd זה מה ששאלתי יתר המגבלות ידועות לי

ernieball

New member
מבחינה טכנית לדיוידי זה לא בעייה...

אם יש לך צורב דיוידי או צורב רגיל ואז לצרוב לוי סי די...בתנאי שהדיוידי של מולטיזון והטלוויזיה יודעת לשדר ב NTSC כי אצלי למשל היא לא...אומנם הדיוידי מולטיזון אבל בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן

shai955

New member
אני לא בטוח שזה קשור לטלוויזה....

אצלי היתה אותה בעיה ראיתי שחור לבן את הסרט בגלל שהסרט לא היה תואם...אני לא זוכר איזה זון אבל התקשרתי לחברה של הDVD והיא אמרה שיש כפתור מאחורי הDVD. והיא הנחתה אותי איך לעשות את זה שאני יראה טוב אז אולי תתקשר לחברה.

ernieball

New member
לא,אצלי זאת לא הבעייה...הטלוויזיה

אצלי לא משדרת NTSC והדיוידי שלי לא ממיר NTSC לPAL.....באסה...חחח...אז סרטים של זון 1 אני רואה על המחשב....

edi baker

New member
תודה על הההיענות עוד שאלה קטנה

אין אפשרות ברמה של העריכה במחשב לעשות המרה בין השיטות? והאם הבנתי נכון שברגע שהדיוידי הוא מולטי זון כבר לא משנה הטלויזיה שבעצם משמש רק כמוניטור

ernieball

New member
לגבי ההמרה אני לא חושב...

יש כמה חברות בודדות בארץ שעושות המרות... בקשר לדיוידי זה תקף לחדשים בדר"כ...אני קניתי את שלי מזמן אז אין בו אפשרות שינוי שיטת שידור...ברוב החדשים יש את זה...בהרבה מכשירי וידיאו יש את האפשרות הזאת...

ernieball

New member
ורק רציתי להוסיף ש...

עכשיו אני באמצע פרוייקט שצולם במצלמת NTSC...הלקוח היה צריך לנסוע עד לת"א,לעשות המרה ב400 שקל ולקבל איכות נמוכה עם הרבה קפיצות... על זה נאמר: "ברומא תתנהג כמו רומאי" אתה גר בארץ,תקנה מצלמה שמתאימה לארץ!

טל רום

New member
זה אפשרי אם יש לך מספיק זמן

המרת סטנדרטים במחשב עצמו דורשת ידע טכני די גבוה וגם אז תקבל תוצאה עלובה למדי. ועל כל דקה של חומר גלם תצטרך לרנדר בערך בין חצי שעה לאיכות נמוכה ועד שעתיים לאיכות גבוהה של המרה - לכל דקה !!! גם איכות ההמרה הגבוהה ביותר שנעשית דרך תוכנות כמו אפטר אפקטס לא מספקת ונראית בין 10 ל 20 אחוז פחות מאיכות החומר המקורי טל

roli

New member
איך ממירים דרך אפטר אפקטס?

אני מכיר כמה קומבינות די רעות בפרימייר, אבל לא ידעתי שאפשר גם דרך AE. אתה יכול להסביר בכמה מלים?

למעלה