חייבתת עזרה עם בעיית אקזמה

טהטהטה1

New member
חייבתת עזרה עם בעיית אקזמה

שלוםם לכולםם אני ישמח אם תוכלו לעזור לי.. כבר כמה שנים שיש לי בעיית אקזמה ביד כאילו רק באצבע אחת.. באצבע השנייה.. וזה תמיד בא והולך פעם זה בא פעם נעלם.. נתנו לי מלא מישחות כמו בטקורטן אם שמעתם אבל זה לא עוזר.. ובזמן האחרון זה ממש החמיר לי.. מאצבע אחת זה התפשט לכל היד וכלום לא עוזר.. היד שלי אדומה ממש נפוחה ויש לי מלא שלפוחיות.. שנהיות לי עם דלקתיות עם מוגלה.. וזה עושה לי ממש חורים ביד אני לגמרי מיואשתתתתתתת אני חייבת עזרה דחוףףף בבקשההה מה אני יכולה לעשות..?? זה גם ממש מגרד וכואבב.. אשמח לעזרה... תודה נראש :)

dudusapir

New member
שמן עץ התה

אחד משמני החובה בכל בית. שמן רב עוצמה לחיטוי וטיפול בדלקות. אנטיביוטי, אנטי ויראלי, קוטל חזק של פטריות ונגיפים, יעיל לפצעים אקזמות, כינים, הרפס, לאקנה ועוד... שמן חזק מאוד וניתן למרוח אותו ישירות על העור או לדללו עם שמן בסיס. ניתן לקנות בכל הפארמים, בתי טבע וחנויות למטפלים.

esterika007

New member
מורחים אותו ישירות על העור..?

מעולם לא השתמשתי בו.. לכינים (לצוציק שלי) אני אוהבת להשתמש בריזאלטס, תכשיר מעולה שלא מכיל חומרי הדברה. האם ניתן להשתמש בשמן למניעה? היכן מורחים אותו? באיזו תדירות?

dudusapir

New member
ניתן למרוח ישר על העור.

ניתן לערבב עם שמן בסיס כמו שקדים אוזרעי ענבים ולמרוח על העור.

עוז46

New member
בעית האקזמה

מתפרצת כאשר הגוף חלש, או לא בריא. ונחלשת כאילו נעלמת כשהגוף מתחזק , לכן כדאי יחד עם טיפול מקומי באקזמה ללכת למטפל ברפואה המשלימה- רופא סיני נטורופט פרחי באך וכו' שיוכלו להבחן את מקור ושורש הבעיה, שיכולה להיות בכל חלקי הגוף, ולהתאים טיפול צימחי מתאים.

למעלה