חייבת את דעתכן

חייבת את דעתכן

חולה על התחת שלה, ממש מתה עליה, ואני יודעת שגם היא עלי, אבל מה, אנחנו לא ביחד, כי ככה טוב לנו יותר. היא בזוגיות אחרת מאושרת ושמחה, ובכייף, העיקר שאנחנו נפגשות וכייף לנו... אבל מה - היא יש לה תאבון גדול, והיא פוזלת לעוד אחת אחרת, רק ככה בשביל הפאן. ואותי זה משגע, למה היא צריכה עוד אחת לאוסף, מה לא מספיק לה? ומה איתי? מי יפנק אותי כשהיא איתן? די אני כבר לא יודעת מה לעשות, מה דעתכן ??

להנות? ממה?

שככה היא מסתכלת על אחרות? שאני לא מספיקה לה? שהיא רוצה עוד ועוד? שאני לא מצליחה לשכוח אותה גם כשאני עם אחרות? ממה להנות בדיוק?

flint29

New member
שאלה טינאייג'רית משהו...

לדעתי, אם יש לך משיכה לכאב אז את בדיוק במקום שבו את צריכה להיות. ואם לא - תעזבי אותה עם כל הקושי שבדבר.

אז מה שאת מציעה לי

זה להחליף כאב אחד בכאב שני, ולא ממש בא לי לכאוב, הרעיון היה לקחת רק את מה שעושה לי נעים, בלי כל הבלאגן מסביב. אופס... התפקשש...

אז ככה אני אסביר לך

זה שהיא מיסתכלת על אחרות זה בטח ביגלל שאת אפשרת לה את זה וזה שאת לא מספיקה לה זה בטח בגלל שהיא עצמה לא מספיקה לך וזה שהיא רוצה עוד ועוד זה בטח ביגלל שלימדת אותה מה זה תאבון בריא והבעיה שאת לא יכולה לישכוח אותה זה ביגלל הרבה סיבות טובות שהיא השאירה לך וכול שנותר לך להנות מימנו זה שלמרות הכול ואף על פי היא כאן איתך וגם אם זה בקטנות אז תהני מזה .

ברור שאני מאפשרת לה

אני המצאתי את התוכנית הגאונית הזאת, בשביל להשאיר לעצמי את כל האופציות פתוחות, ואם כל מה שכתבת באמת נכון אז יש לי עוד רעיון, אולי אזום מפגש רב משתתפות, ואז כככככולן יהנו מהשפע, כי להסתפק בקטנות זה ממש לא הסיגנון שלי.

מציעה שתלכי על מה שעושה לך טוב

ואם מיפגש רב משתתפות עושה לך את זה וגורם לך סיפוק אז צאי לדרך בהצלחה

כל המרבה הרי זה משובח

את באה?

../images/Emo46.gifהי הי אני ממש לא בעיניין

את בטח לא תירצי שהאישה שלי תצא עליך

תצא?

לאן יש לה לצאת ? אני דוקא רוצה שתכנס, וכמו שאמרתי חגיגת רבות שמחה לדורות.

FunkyFresh

New member
יהפוך נמר חברבורותיו?

לדעתי את לא יכולה לצפות ממנה למשהו אחר. את נכנסת לקשר איתה כשהיא בזוגיות עם אחר/ת, שמע רק ממה שאת אומרת שהבחורה מחפשת משהו שיתאים יותר לסגנון קשר פתוח. take it or leave it

הכרתי אותה לפני

ויש לי זכות ראשונים, חוץ מזה שקשר פתוח זה סבבה לגמרי, רק שהיא צריכה לקחת אחריות על הקשרים שכבר יש לה, שזה אומר למלא את ההתחייבויות לפי מה שסיכמנו ולא להתקמצן, ואם נשאר לה כוח לעוד אחרי, שיהיה לה לבריאות, מה שחשוב לי זה שהאחרת לא תבוא על חשבוני, שתבוא בנוסף, אחרי שהיא מתייצבת למילוי "חובותיה" אצלי, אחרת זה יגרום גם לי למצוא מילוי מקום ונראה איך היא תרגיש עם זה.

פאמקי

New member
את שמה לב

שאת מדברת המון על מה "שהיא צריכה לעשות"? "יש לך זכות ראשונים"? "...אחרי שהיא מתייצבת למילוי "חובותיה" אצלי"? אשה יקרה, לא בבני אדם עסקינן? מציעה לך לשנות גישה. לדבר על הדברים בהם את לוקחת אחריות על חייך, שאת צריכה לעשות, שאת צריכה לשנות למען אושרך. האושר שלנו הוא באחריותנו. ונכון, פרידה היא כואבת וקשה, אך קשר שאינו מספק לך את שלוות הנפש שלך, את החום והאהבה אותם את צריכה, שאינו מספק לך "מלאות"... הוא כואב.יותר.ואינו מאפשר למשהו טוב יותר ונכון יותר עבורך- להיכנס. בהצלחה.

ש יעל

New member
אתן בטוחות שהדיון הזה אמיתי?

שמתן לב לכינוי? בהנחה שהדיון אמיתי,אז איו לי מה להוסיף למה שפאמקי כתבה. (אולי אם היינו בונבואים:)

למעלה