חייבת את התשובות שלכם מהר

חייבת את התשובות שלכם מהר

סליחה שאני לחוצה מדי אני פשוט לא יודעת מה לעשות אין לי כ"כ הרבה זמן לספר לכם הכל אבל אני אנסה בקצרה. לפני שבוע ידיד שלי שגר בחו"ל הגיע לארץ ונפגשנו. היה ממש כיף ואחרי הפגישה הלכתי הביתה בכיף כזה. לא משהו שונה. אבל אז הוא התקשר שוב ואמר שהוא רוצה שניפגש עוד פעם. אז נפגשנו שוב ביום רביעי. והפעם זה כן היה שונה. היינו ביחד מיום רביעי בצהריים עד יום חמישי לפנות ערב. היינו ביחד יותר מ-24 שעות. כל הזמן הזה פשוט היינו ביחד. לא רצינו ממש ללכת ולדעת שאנחנו לא רואים שוב אחד את השניה לעוד הרבה זמן. שלא תבינו לא נכון - לא היה כלום בזמן הזה שהייתי איתו. לא משהו מיני. פשוט נהנינו כ"כ להיות ביחד. אני לא יכולה לתאר לכם אפילו עד כמה. הכל היה כ"כ מושלם. רק מעצם העובדה ששנינו שם. בכל אופן.. אחרי שנפרדנו ביום חמישי אז זה כבר לא היה אותו דבר. הוא לא מפסיק לשלוח לי הודעות ולומר כמה שהוא מתגעגע. ואני מאמינה לו. פשוט הרגשתי את זה כשהיינו ביחד. אבל כרגע אני מרוסקת. מחר זה היום האחרון שלו בארץ וכרגע הוא בב"ש ואני בת"א. בעיקרון אני לא אמורה לראות אותו יותר אבל הוא ממש מבקש מני שאני אבוא להיות איתו. הוא רוצה שאני אסע אליו ושנהיה ביחד עד מחר. אני מתה לנסוע ולהיות איתו עוד אבל אני פשוט מפחדת שאני אשקר אליו יותר. אני יודעת שגם ככה אני הולכת לבכות כשהוא כבר לא יהיה פה ואני פשוט מנסה למנוע ממני לכאוב עוד יותר אני לא יודעת מה לעשות? מה אתם חושבים? כדאי לנסוע ולהיות איתו עוד ולנצל את הזמן שיש לנו ביחד או שעדיף שאני אשאר בבית? זה אולי נראה לכם מוגזם שפיתחתי כזה רגש כ"כ מהר רק אחרי יומיים שהיינו ביחד אבל אני לא יכולה לתאר לכם כמה שזה היה.. מיוחד.. שונה.. זה פשוט היה זה. וגם הוא מרגיש ככה. הוא ממש מתחנן שאני אבוא. מה לעשות? לנסוע או לא? תענו לי בבקשה מהר כי אני צריכה לתפוס אוטובוס אם כן תודה רבה לכם

הנה "תשובה" - מקווה שמספיק מהר :

לא, לא נראה לי שזה מוגזם להקשר למישהו כל כך מהר - ביחוד לאור העובדה שזה קשר שידוע מראש שיסתיים אוטוטו - מין קשר כזה של כאן ועכשיו כי אין מחר - בולעים אחד את השני, חייבים... קשרים כאלה מאוד אמיתיים כי הלוגיקה נעלמת, זה רגש נטו - ממש כמו תופעה של אלכוהול (ואני מאמין שתסכימי איתי לגבי הרגשת ה"שיכרות" שחווית) כרוניקה של מוות ידוע מראש.... הבעיה עם קשרים כאלה שבאותה מהירות שהם צצים - הם גם נעלמים. הלוגיקה חוזרת - אומנם אחרי כמה ימים טובים - אבל חוזרת. יהיו כאלה שיקח להם כמה ימים טובים לצאת מזה (אותו שברון לב) ויהיו כאלה שיקח להם הרבה יותר זמן - הם ירגישו שהם חוו את האהבה הגדולה והאמיתית - והנה היא נעלמה להם בלי שום סיבה מוצדקת - הם אפילו יגדירו את זה כ"לא הוגן". לגבי אם להפגש איתו או לא - תראי, יבואו חכמים שיגידו לך שלא כדאי וזה יכאב לך אם תפגשו. אני אגלה לך סוד - זה יכאב בכל זאת. אז לכי על זה - תפגשי איתו, תני לעצמך עוד כמה דקות בהרגשת ה"היי" הזאת שלך. תזהרי רק מההאנג-אובר של מחר.

magenta73

New member
לא יודעת אם תפסת אוטובוס או לא

אבל... בגדול... הוא חי בחו"לץ את חיה פה. אם מתאים לך חוויה חד פעמית, סבבה. אם לא, לא.

לאובדת עצות אני מניח

שנכון לשעה הזאת התגובה לא רלוונטית ובכל זאת:את אוהבת אותו וקשה לך לשכנע את עצמך.אני מקווה שעשית את המעשה הנכון והלכת אליו כדי להיפרד לשלום.לדעתי,את צריכה לשאול את עצמך אם את אוהבת אותו (כי התחושה שלי שאת כן).אשמח לעזור בעתיד,ארטיק.

למעלה