חייבת את עזרתכם....

ronchooli

New member
חייבת את עזרתכם....

קודם כל סילחו לי שאני לא שותפה לאהבת החיות שעליהן מדברים כאן בפורום, למעשה אני דיי חרדה מהן! ודווקא בבית שלנו היצור בתמונה החליט להשתקע
אני לא יודעת מה זה בוודאות, אני מנחשת שחרדון?? הוא נראה לי ענק (לפחות 30-35 סמ), הוא כל הזמן נמצא במרפסת שלנו, והיום היצור הזה כמעט קפץ עלי אני לא יודעת מי נבהל יותר, אני ממנו או הוא מהצרחה שיצאה ממני כשקלטתי שהוא רץ מעל הראש שלי, בלעעעעעעעעעעעעע
אלוהים אדירים מה עושים? אני ממש ממש לא מתכוונת להרוג אותו אבל לגרש אותו למקום אחר אני אשמח אולי מישהו רוצה לבוא לקחת אותו? יש דרך להעביר אותו למקום אחר? מה הוא אוכל? כמה הוא עוד יגדל? אני קצת בהיסטריה מזה אז סליחה מראש...

TAINTED SAINT

New member
אין לך שום סיבה לחוש מאויימת על ידי חרדון../images/Emo13.gif

מדובר בחרדון מצוי,לפי הגודל וההתנהגות כנראה זכר המשתמש במרפסת שלך כנקודת התצפית הגבוה ביותר בטריטוריה שלו. לא שמעתי מעודי על חרדון שתקף או נשך אדם ואני מבטיח לך שלא תהווי את התקדים ההיסטורי. חרדונים מפחדים מבני אדם ויש להם כושר מסויים ללמוד מהתנסות,אם תפריעי לו מספיק פעמים הוא "יבין את הרמז" ויחפש לעצמו עמדת תצפית אחרת. אל תפגעי בו לרעה,הוא זוחל חביב ובלתי מזיק לחלוטין. חרדונים אוכלים עלים פרחים וחומר צמחי בתוספת חרקים [בארץ בעיקר נמלים וחפושיות],הם לא תוקפניים כלפי בני אדם ובטח לא טרפו משהוא הגדול בהרבה מחפושית כך שאין לו תכניות סודיות לטרוף אותך. הוא עשוי לגדול בעוד מספר סנטימטרים,אבל לא בהרבה מעבר לכך. לילה טוב

ronchooli

New member
אבל איך אני אלך לישון ככה????.

תראה איזה ציפורניים יש לדבר הזה יש לי תחושה שהספציפי הזה משוגע קצת אחרי שהוא רץ על הקורה בפרגולה הוא זינק למטה לשיחים, ממש קפץ גובה של איזה 2.5-3 מטר אנחנו גרים בבית פרטי, ועכשיו מפחיד אותי שהוא יתפס יותר גבוה ליד החלונות של חדרי השינה יש מצב שהוא יכנס הביתה?????? טוב מהיום והלאה אני יוצאת למרפסת עם מטריה ומטאטא

HyperViper

New member
אין בעיה לישון

החרדון פעיל יום, בדיוק כמוך. בלילה הוא ישן באיזה מקום מסתור. אין שום סיבה לפחד מהיצור הזה, הוא בלתי מזיק בעליל ולעולם לא יזום מגע עם בן אדם. כל מה שתיארת זו התנהגות חרדונית טיפוסית. אולי עכשיו שאת יודעת שזו חיה שלא מסוגלת להזיק לך (או לתינוק אם יש בבית או אפילו לאוגר מחמד שלכם) תנסי לצפות בו מרחוק, לראות את ההתנהגות הטבעית שלו, אני מבטיח לך שזה יותר מעניין מטלביזיה.

למעלה