חייבת את עזרתכם

חייבת את עזרתכם

שלום, לא אציג את עצמי בגלל שאני לא רוצה שיקראו את ההודעה הזאת אנשים שמקירים את הסיפור וזה יכול לגרום לבעיות... רק אומר שאני בת 16 מהצפון ואני חייבת את עזרתכם בבעיה שכנראה אתם מבינים בה הרבה יותר ממני: ההורים של החבר שלי גרושים ואימו התחתנה שנית, לפני כמה שנים הם עלו לארץ והאבא האמיתי שלו נשער בחוץ לארץ. בעלה החדש של אמו לא מפסיק להתעלל בו, הוא חוזר הביתה שיכור ומתחיל לצעוק ולקלל במילים הגרועות ביותר שקיימות ובמקרים רבים גם מרביץ לו. זה הגיע למצב שהוא מפחד לחזור הביתה וחושב ברצינות לעזוב את הבית אפילו שזה אומר לגור ברחוב (מה שכמובן אני לא יכולה להרשות שיקרה) בכל אופן, להגיש תלונה לא כדאי כי בישראל החוק במילא דפוק וישחררו אותו אחרי יממה והוא יחזור ויחטיף לו מכות רצח אני לא יודעת מה לעשות, אני מפחדת כבר יותר ממנו בכל פעם שהוא חוזר הביתה ויש לו עוד לפחות שנתיים לגור איתו (הוא בן 16) עוד עניין הוא שבכל פעם שזה קורה הוא מזקיר את זה שהוא אפס בדיוק כמו אבא שלו וכל מני דברים כאלה שפוגעים יותר מהכל ... ולאמא שלו הוא לא יכול לספר כלום כי היא תמיד תומכת בבעלה . אני מאוד אשמח אם תוכלו לייעץ לי ...

מורכב

New member
דרך אגב אנחנו כן רוצים לדעת

קראתי את סיפורך באמת מצמרר אבל לא נכון שהמשטרה דפוקה צריך וגם צריך לפנות למשטרה וגם לשרותי הרווחה ולהציג את הסיפור האמיתי על מנת שהם יטפלו גם בחברך, וגם בבעלה של אימו כמו כן איפה אבא שלו בתמונה האם הוא יודע ומודע למצבו של בנו למה הוא לא יכול לעבור לגור אצל אביו הסיפור ממש מזעזע ואם אתם צריכים עזרה כמו למי לפנות ואיך ואולי צריכים עזרה וסיוע לאתר את הגורמים המקצועים שאילהם צריך ללכת ואם את לא רוצה להחשף תוכלי לשלוח לי או לעלמה מסר אישי וכמובן נשמח לעזור ועד עז תחזיקו מעמד ובינתיים קחו

אלמונית יקרה וטובה../images/Emo24.gif

שמחים שעזרת אומץ לכתוב כאן. אני חושבת שאת חייבת לשכנע את החבר לפנות ליועצת בית הספר ולספר לה הכול. במקביל, יש קווי חירום לנוער במצוקה וזה כתוב בעיתון, בכל עיתון יומי במדור של חירום ומידע. שם אפשר למצוא טלפונים של "האגודה לזכויות הילד", של "נוער במצוקה", של "אוזן קשבת לילדים ונוער", "אלימות במשפחה" ועוד ועוד. הוא יכול לצלצל לכל אחד מאלה ואפילו לכולם ולספר את סיפורו. אין ספק שיעזרו לו ואולי גם יוציאו אותו מהבית למקום חם ובטוח. אין לך מה לדאוג. האם הוא יכול ליצור קשר בחו"ל עם אבא שלו ולספר לו על מה שעובר עליו? האם יש לו משפחה נוספת כאן? דודים? או סבתא וסבא שהוא יכול לספר להם ולשתף אותם? בקיצור, אל תתייאשו ושתפו את כל מי שאפשר בסיפור הזה. בהצלחה וכל הכבוד לך, את אמיצה וחברה טובה.

נשמה טובה

כמה נפלא שיש עוד חברות בעולמנו. אני מציע שתפני את חברך לאל"י האגודה להגנת הילד [יש להם אתר באינטרנט} ויש להם קו מצוקה שמספרו 3966 180022 תבורכי

למעלה