חייבת את עזרתכן!

Lady_in_Red

New member
חייבת את עזרתכן!

ככה... חברה שלי שאלה אם יש לי רעיונות לנקמה, אין לי הרבה, אבל חשבתי שלנשים אחרות באינטרנט יהיה... עכשיו אני אספר את המקרה שלה, ובבקשה לא להעביר ביקורת לגביה, אם היא עשתה משהו לא בסדר או משהו.... זה כבר עניין שלה... אז ככה: היא בת 23, היה לה ידיד בן 26, היא נפגשה איתו כמה פעמים, חירמונים וכאלה, אבל לא משהו מעבר... היא לא רוצה שום קשר איתו, אבל לפעמים כשמשעמם לה היא נפגשת איתו. לפני כשבוע היא פגשה מישהו אחר בן 22, היא התנשקה איתו, אבל גם לא משהו מעבר... יום אחד כשהיא הייתה צריכה להיפגש עם איתו, הוא לא התקשר, והתקשר הבחור השני(בן 26) וסתם הזמין אותה לבוא אליו, אז היא חשבה, גם ככה אין לה מה לעשות אז למה לא, אחרי 2 דקות פתאום התקשר הבחור שהיא הייתה צריכה להיפגש איתו, ואמר: "את יודעת שאני עוד מעט אוסף אותך?" אז היא מהר התקשרה ושיקרה משהו לבחור השני שהיא לא יכולה להיפגש איתו... היום הבחור הזה אמר לה, שאת שיקרת לי, והיה לך דייט עם מישהו... והיא חשבה מאיפה הוא יכול לדעת... רק אם הבחור(בן 22) לא סיפר לו, הם עובדים באותו מקום והם מכירים אחד את השני... דיברתי איתה ויש מצב ששני הגברים האלה עשו את זה בכוונה וזה היה מתוכנן כדי לבדוק אותה אם היא בן אדם אמין... אבל היא לא חייבת להם שום דבר, למה להם לעשות דבר כזה? קיצור... עכשיו היא מנסה לברר אם באמת הם חברים טובים וזה היה מתוכנן מלהתחילה.... ואם הם באמת עשו לה את זה.. היא רוצה לנקום בשניהם... אין לי מושג למה היא צריכה את זה, פשוט היא בן אדם גאוותן כזה והיא לא סובלת שעושים לה קטעים כאלה.... אז בבקשה עיזרו לי אם הרעיונות... משהו בוגר, נחמד ורשעי... תודה מראש...

וחוץ מזה, היא יכולה לעשות להם את

אותו התרגיל בדיוק, עם קצת יותר תחכום [ברור, היא אשה!!
]

נשים! זה ההיגיון שלכן

על מה יש לה לנקום? אם ואני מדגיש שוב הוא בחן אותה! - היא נפלת בפח! ב. זכותו! ג. אם הוא בחן אותה והיא נפלת בפח = הוא צודק 100% ד. היא רוצה לנקום בו?! ה. יש מילה לבחורה כזאת (זה מתחיל בש' בד"כ) ו. זה יפה שמשחקים אותה סתומים, אבל יש גבול לסתימות! ז. תתבגרי ח. (שתפסיק) לחשוב על ז'! ט. שלא תשאל אם היא לא רוצה תשובה

למעלה