חייבת ד-ח-ו-ף מילים לברכות
ש שנינוש הפ33ה1 New member 19/11/03 #1 חייבת ד-ח-ו-ף מילים לברכות../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif
ק קמילה ו טיטאן New member 19/11/03 #2 אממממממ "מזל טוב"../images/Emo3.gif סורי המוח שלי לא פועל כרגע (ובדרך כלל גם לא )
° ° R I N A T ° New member 19/11/03 #5 שני .. הפעולה הזו לזבת החוטם הזו מעוררת בי גועל נפש , רק על מחשבה על זאת
R Rotten Reality Woman New member 19/11/03 #6 רק מחשבה על נשיקה, דבר שמחליאה כמוך לעולם לא תקבל, מעורר בך לא גועל נפש, כי אם יגון קל. ובכלל-תלמדי לכתוב! את מתיימרת להיות שנונה, אבל את כ"כ לא.. לפחות לא כשאת כותבת בשגיאות.
רק מחשבה על נשיקה, דבר שמחליאה כמוך לעולם לא תקבל, מעורר בך לא גועל נפש, כי אם יגון קל. ובכלל-תלמדי לכתוב! את מתיימרת להיות שנונה, אבל את כ"כ לא.. לפחות לא כשאת כותבת בשגיאות.
R Rotten Reality GirL New member 20/11/03 #10 כאן אני רואה שגיאה- "רק על מחשבה על זאת "-זו שגיאה. ובכלל, את בעצמך שגיאה אנושית אחת גדולה. יש לי המון מה להגיד, רק שאת לא שווה את זה. את בקושי שווה את המעט שאני אומרת.
כאן אני רואה שגיאה- "רק על מחשבה על זאת "-זו שגיאה. ובכלל, את בעצמך שגיאה אנושית אחת גדולה. יש לי המון מה להגיד, רק שאת לא שווה את זה. את בקושי שווה את המעט שאני אומרת.
° ° R I N A T ° New member 20/11/03 #12 **רק המחשבה על זאת ../images/Emo4.gif הפעם מגיעה לך התנצלות ..