חייבת המלצה

קסנדרה20

New member
חייבת המלצה

על מתקשרת שמסירה עין רעה תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור.

שאלה

מי אמר שיש עליך עין רעה ? צריך לבדוק , עין רעה קל להסיר, מאגיה=כישוף זה לא קל, וצריך להזהר מי המטפל בזה. מאחלת לך הצלחה אריאלה

קסנדרה20

New member
אני יודעת

אלף אחוז, לא רוצה לפרט בפורום, פשוט צריכה המלצה על מישהו שיכול להסיר עין רעה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה.

TUKUSHI

New member
כן היא פרטית וזה מה שעושה אותה כלכך טובה בזה!

אגיד לה להיכנס לכאן. היא טוענת שמפגש איתה פנים מול פנים יגביר את העין הרעה כי אז כל מה שאגרה בתוכה יכול לעבור אלייך

navital2

New member
ראשית את צריכה לדעת ע רעה מהי בכדי שתביני מול

מה את נלחמת. בראשי פרקים. 3 שותפים באדם: ה' אביו ואמו. מיום שיצא הילד ממונים מלאכים לגדלו ולשמרו. ברגע שמאן דהוא (אפילו הוריו) מדברים בשבחו של הילד מבלי להוסיף "ברוך ה'" (בכוונה הראויה), הם פוגעים בו ע"י כך שפוגעים בשפע משמים שלו כאילו כביכול אומרים איזה יופי בזכות עצמו או הוריו. המלאכים מתקנאים ורמת ההשגחה והטיפול נפגמים. החיד"א נהג לענוד אות ה' מכסף (ולא זהב!) בצוואר שזה היה בעצם כעין תג (דוגמא : אני עובד אינטל - כל שבח שתרעיפו יחולק עם אינטל - תראו איזה עובד גאון יש לאינטל. וכו') יש בירושלים אשה שמסירה ע רעה ע"י עופרת לפי שיטת הרמב"ם. זה עובד אבל לצערי אני חושש שהיא גובה סכום גבוה מדי (60 ש") היא יושבת בשכונת גאולה. בהצלחה. חשוב שלאחר הסרת ה ע רעה תגיעי לאשדוד ותרכשי את האות ה' מכסף אצל האדמור מפיטסבורג .(עוד 60...) בהצלחה.

למעלה