חייבת התייעצות

yaelsi1

New member
חייבת התייעצות

איתי בן שנה ועשרה חודשים. נולד עם קלאב פוט ברגל ימין, טופל על ידי גבסים ,ניתוח וכמובן נעליים. הכל התנהל לפי הספר והיום, תודה לאל, איתי הולך , רץ, קופץ....
מגיל שנה וחצי קיבלנו אישור מפרופסור וינטרוב (אנחנו מטופלים ע"י הצוות המדהים באיכילוב) לשינה רק בלילה עם הנעליים.
ובדיוק בגיל הזה התחיל גם הקושי הגדול עם הנעליים. איתי מתעורר 4-5 פעמים בלילה בבכי ומבקש להוריד את הנעליים. פשוט לא נוח לו.
זה פוגם לו באיכות השינה וכמובן גם ביום יום כי הוא עייף ועצבני. וככל שהוא גדל זה הופך להיות קשה יותר ויותר.
היום היינו אצל אריאלה (הפיזיותרפיסטית) שאמרה שהרגל נראית בסדר גמור אבל אין ברירה וחייבים להתמיד עם הנעליים.
האם יש פה אמהות שחוות את זה גם? מה עושים? יש אופציה אחרת? אולי טיפול על ידי פיזיותרפיה, פלדנקרייז או משהו דומה במקום הנעליים?
זקוקה לעזרתכן........ תודה :)

טובה53

New member
זה גיל של בדיקת גבולות

הפגנת נחישות הורית ללא סדקים בד"כ עוזרת ... אפשר בנוסף להסביר לו את החשיבות של נעילת הנעלים כדי שיבין שזו לא התעקשות סתם אלא עם סיבה לטובתו.
מקווה שעזרתי.

סבתא53

New member
שלום לך

כמו שאת בטח יודעת אני סבתא של אורון שהיה עם הנעלים 5 שנים..כל כך מוזר לי לכתוב ..היה..
אבל..החלטתי לכתוב לך כי הסוד של נעילת הנעליים 5 שנים הוא שאורון קבל מסר החלטי מההורים שלו
שהורדת הנעלים היא בכלל לא אופציה!! מסר מאד ברור והחלטי ללא שום היסוס.
אמא של אורון עובדת במקצוע טיפולי ויודעת את חשיבות ההמשכיות בטיפול ללא הנחות ולכן עמדה על זה
שאין שום אופציה לישון ללא נעליים...היו הרבה לילות לבנים וגם לילות של בכי אבל לבסוף אורון הפנים שזה
מה שיש וישנים עם נעליים וזהו. מאד חשוב שאת בתור אמא תהיי משוכנעת בזה כך שתעבירי את המסר גם לילד
והוא לא ירגיש שיש לך איזו היסוס או מחשבה אחרת בנושא. בדיוק כמו שטובה רשמה לפני...ללא סדקים.
ברגע שהילד יבין שזהו זה הוא לא יבקש להוריד את הנעליים יותר ויהיה לך הרבה יותר קל.

בהזדמנות זאת רציתי להודות לכולם על המילים החמות ואשמח תמיד לחזק ליעץ ולעזור לכל אחד ואחת מכם
הפורום הזה מאד יחודי ואני בטוחה שימשיך להיות לעזר לעוד הרבה הרבה דורות של הורים לילדי קלאב פוט.
חג חנוכה שמח לכולם
סבתא של אורון

פרלמנים

New member
משתפת בהודעה שכתבתי לפני כמה שנים

פרידה מהנעליים .

זו היתה הדרך שהכי התאימה לנו. זה לא אומר שאת צריכה לוותר -זו לא הכוונה שלי. אבל שתרק תביני שזה הגיל הכי קשה...כמו שכבר כתבו לך כאן...
שווה לבדוק האם משהו לא נוח לו? וגם, מהנסיון שלי עם שלושת הבנים (גם עם העקשן ביותר-האמצעי) כשאנחנו משדרים שהחלטנו , לא יחלוף זמן רב וגם הילדים יבינו שאין ברירה.

לגבי פלדנקרייז, ב 24 לחודש תתארח אצלנו אילה טיכמן בנושא פלדנקרייז-הכיני לה את שאלותייך

ג'סיקה

למעלה